Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

<...> Właśnie widziałem na Fejsie na profilu sklepu wędkarskiego trotka ciekawą promocję dla Ciebie  https://www.facebook.com/SklepWedkarskiTrotka/     

Drodzy klienci Trotki 1f642.png mamy dla was mega okazję.
Firma Robinson wyczyściła magazyn ze swoich legendarnych spinningów Diaflex.
Diaflexy w liczbie 12 szt trafiły do nas 263a.png
Jeżeli jesteście zainteresowani zakupem tych mega wędek w atrakcyjnych cenach to zapraszamy do kontaktu.
Wędki są nowe nie używane, posiadają pokrowiec i gwarancję.
Wykaz wędek:
Diaflex Light Spinn 245cm c.w.6-20g. - 329zł.
Diaflex Light Spinn 295cm c.w.7-22g. - 379zł.
Diaflex Light Spinn 270cm c.w.8-24g. - 379zł.
Diaflex Spinn 270cm c.w.8-32g. - 419zł.
Diaflex Spinn 240cm c.w.8-28g. - 379zł.
Diaflex Trout 255cm c.w.5-15g. - 319zł.
Diaflex Zander 240cm c.w.10-45g. - 379zł. (sprzedany)
Diaflex Classic 245cm c.w.10-36g. - 319zł.
Diaflex Jigger 235cm c.w.5-22g. - 319zł.
Diaflex Jigger 270cm c.w.10-30g. - 399zł.
Diaflex Jigger 270cm c.w.7-24g. - 399zł.
Diaflex Spinn 285cm c.w.10-40g. - 449zł.

Edytowane przez Jano

Ostatnio ktoś przebadał sprawę. 1/5 sklepów daje jako takie promocje, ale niewielkie. A reszta nas ładuje w banana podwyższając miesiąc wcześniej ceny. W PL Black coś tam jest szerzone przez głupków dla głupków, którzy na codzień nie orientują się w cenach. Inie chciałem nikogo urazić ale dla mnie ta cała akcja z promocjami to zwykły spam.

• Like 1

Ostatnio ktoś przebadał sprawę. 1/5 sklepów daje jako takie promocje, ale niewielkie. A reszta nas ładuje w banana podwyższając miesiąc wcześniej ceny. W PL Black coś tam jest szerzone przez głupków dla głupków, którzy na codzień nie orientują się w cenach. Inie chciałem nikogo urazić ale dla mnie ta cała akcja z promocjami to zwykły spam.

Masz sporo racji. Byłem kiedyś w Media M wieczorem dzień przed jakąś promocją. Chodził koleś z karteczkami i naklejał nowe ceny promocyjne z przekraślonymi cenami regularnymi, z tym że ceny regularne na nowo naklejanych karteczkach były znacznie wyższe niż te przed naklejeniem karteczek a te promocyjne były mniej więcej takie same jak te stare regularne.

Edytowane przez darek_tz

na plat co jp jest promocja na 

MAJOR CRAFT SKY ROAD SKR-S702M MEBARU ~300

oraz

shimano ultegre 2000s ok ~300zl

nie wiem czy policza mi clo i vat ale zaryzykowalem i zamowilem ktos zamawial z tej strony?

z Ta promocja to tak srednio mnie wyszlo musze przyznac :) doliczyli sobie przesylke a jeszcze moge trafic na clo i vat... takze dosc srednia ta promocja :) zobaczymy co przyjdzie moze ten japonczyk bedzie troszke lepszy od naszych europejskich kreciolkow

z Ta promocja to tak srednio mnie wyszlo musze przyznac :) doliczyli sobie przesylke a jeszcze moge trafic na clo i vat... takze dosc srednia ta promocja :) zobaczymy co przyjdzie moze ten japonczyk bedzie troszke lepszy od naszych europejskich kreciolkow

a ile za przesyłkę policzyli? 

Shipping:EMS(600) 2,400YEN handling charge: 332YEN Total: 12,212YEN[/size]

Także niby promocja a tatak naprawdę jej brak .... Żeby nie to że i tak miałem kupic ultegre upito bym nie brabral[/size]

Za każdym razem jak kupuje na plat.jp dodaje do zamówienia komentarz na temat przysyłki. Mr T.Ogawa nie jest skory do szukania lepszych, czytaj tańszych dla nas rozwiązań. Dlatego warto od razu informować, by wybrał najtańsza. Robię to czasami kosztem ciut niższej wartości ubezpiecznia niż zawartość przesyłki. To pozwala obniżyć koszty o ok. 50%. Niby niewiele, ale zawsze.

• Like 1

2017-12-11 13:03

WER Warszawa

Zatrzymanie przez urząd celny (poczta przychodząca)

2017-12-11 14:27

WER Warszawa

Zwolnienie przez urząd celny (poczta przychodząca)

Będzie dopłatą? Pierwszy raz zamawiam z Japonii a wcześniej nigdy się nie spotkałem z takim info przy przesyłce.

Na to nie ma reguły.

Może ktoś chętny na Stelle 4000 FI - 40STL za niecałe 1800zł lub Vanquisha 4000 HG FA lub C2000s SFA za 1400zł.

Kumpel znalazł na wyprzedaży w jednym z lokalnych sklepów w Londynie. Sklep nie ma strony internetowej niestety, młynki mają pełną gwarancję EU.

Jak ktoś zainteresowany to pisać bo zostało po 5szt z obu modeli. Cena bardzo przystępna. My już kupiliśmy po 1sztuce, kumpel jedzie po nie w poniedziałek więc może kupić więcej...

Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez mathew.stepnicki

No tak zapomniałem o Moritz. Tylko ostatnio wszystko było wykupione i też trzeba dojechać albo dorzucić się komuś...

Tak czy inaczej jak ktoś zainteresowany to kumpel dobierze, jeśli jeszcze będą w sprzedaży.

Edytowane przez mathew.stepnicki

Może ktoś chętny na Stelle 4000 FI - 40STL za niecałe 1800zł lub Vanquisha 4000 HG FA lub C2000s SFA za 1400zł.

Kumpel znalazł na wyprzedaży w jednym z lokalnych sklepów w Londynie. Sklep nie ma strony internetowej niestety, młynki mają pełną gwarancję EU.

Jak ktoś zainteresowany to pisać bo zostało po 5szt z obu modeli. Cena bardzo przystępna. My już kupiliśmy po 1sztuce, kumpel jedzie po nie w poniedziałek więc może kupić więcej...

W 10 minut stelka staniała o 100zł :) ?

Edytowane przez pit1982
  • Like 2