Małkociniak Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Moze nie koniecznie sprzęt wędkarski ale coś co tez niezbędne, ja zawsze mam dwie puszki w łódce. Cena bardzo atrakcyjna choć bywa, jeszcze bardziej atrakcyjną http://www.sklep.arpol.net.pl/product/Kurczak-z-ryzem-C-BORG-PROMOCJA-3625265 Kupujac rok temu info o dacie przydatności było 12.2017 po dostarczeniu miłe zaskoczenie termin na puszcze 12.2018 zreszta i tak zaryzykowałem, przeciez szwedzi sprzedawali na 25 letnia wołowinę w puszkach i nikt od tego nie umarł ;-) Edytowane 7 Października 2018 przez Małkociniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 https://spinn.pl/category/odziez-i-obuwieMożna trafić coś w fajnych cenach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 W warszawkim CW promo na część plecionek. Druga, tańsza za 1 zł. Ja sobie takie dwie zestawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Dzisiaj byłem ... i przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 A Piotrek już w sobotę będzie na nie trzaskał jak zły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Eeeee ... one pewnie jakieś przeterminowane i "drugiej świeżości" (niczym jesiotr w Mistrzu i Małgorzacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Niewykluczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Wiesz że żartuję a w sobotę wytargasz jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 (edytowane) A może widział ktoś fajną promocję na Stellę '14 4000? PS: najlepiej w PL. Edytowane 12 Października 2018 przez zandermafija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Nie ten temat ale może poleci ktoś sklep internetowy gdzie jest bogata oferta gum takich firm jak relax,manns,lucky john, fishup chciałbym zaopatrzyć się w jednym miejscu nie kupując po kilkanaście gum z 3 różnych sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Nie ten temat ale może poleci ktoś sklep internetowy gdzie jest bogata oferta gum takich firm jak relax,manns,lucky john, fishup chciałbym zaopatrzyć się w jednym miejscu nie kupując po kilkanaście gum z 3 różnych sklepów.Zobacz na hurtownie www.max-fish.pl Edytowane 15 Października 2018 przez zandermafija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Jest fajna promocja na blanki NFC na stronie oficjalnej producenta jakby był ktoś zainteresowany https://northforkcomposites.com/ Edytowane 16 Października 2018 przez Kaamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Ale chyba wysyłka do Pl niemożliwa.... Przynajmniej tak na szybko widzę.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) Dokładnie nie sprawdzałem, ale do wyboru "Poland" jest. Zawsze można się z kimś umówić z zagranicy. Znajomi, rodzina itp. Edytowane 16 Października 2018 przez Kaamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Wysyłki do PL nie ma, chyba że coś się zmieniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Na eBayu.co.uk mamy promocje na Shimano vanquish c3000sdh za 200£ z wysyłka do Polski wychodzi 220£[emoji7]... Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Października 2018 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Na eBayu.co.uk mamy promocje na Shimano vanquish c3000sdh za 200£ z wysyłka do Polski wychodzi 220£[emoji7]... Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka<foto>nie cytujemy zdjęć / grafikiKolego a mógłbyś mi ogarnąć z wysyłką do pl takie 3 sztuki ? Edytowane 26 Października 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Juz nieosiagalny ten vaniek. Nie zdazylem zamowienia zrobic niestety;/ Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Niestety został tylko c2500hgs w cenie 225£. Te za 200£ według sklepu były tylko 2 szt jako wabik... Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Jest fajna promocja na blanki NFC na stronie oficjalnej producenta jakby był ktoś zainteresowany https://northforkcomposites.com/Teraz przecena na wszystko.Mial ktos do czynienia z seria XRay ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Teraz juz dają rabat 65% i z chęcią bym przytulił jeden blank - czy jest ktoś na forum co mógłby pomóc w zakupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Też mnie męczy ten temat.Mam kogoś,tylko trzeba go trochę ponamawiac. Jutro biorę się do roboty.Robert napisz na priv.ktory cie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Panowie na fejsie wyświetliła mi się reklama tej strony, obstawiałbym że to jakiś wałek sądząc po cenach echohttp://cmvips.com/?fbclid=IwAR1ppegq88qt9Ou4EY1gEgPWgRNVtiwhSCmKC3kG0RLuFpBlpyxdYZp37_I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Panowie na fejsie wyświetliła mi się reklama tej strony, obstawiałbym że to jakiś wałek sądząc po cenach echohttp://cmvips.com/?fbclid=IwAR1ppegq88qt9Ou4EY1gEgPWgRNVtiwhSCmKC3kG0RLuFpBlpyxdYZp37_INa 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi