Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Duxon chyba wyprzedaje cały asortyment spinningowy, jako sklep karpiowy jest to jeden z wiekszych sklepów w PL.  Wystarczy w filtrach zaznaczyć "dostepne " i już nam pokazuje tylko te produkty które mają na stanie. Ja ostatnio zamówiłem jakieś gumy po poście kolegi z poprzedniej strony i wszystko doszło jak należy. 

Duxon chyba wyprzedaje cały asortyment spinningowy, jako sklep karpiowy jest to jeden z wiekszych sklepów w PL.  Wystarczy w filtrach zaznaczyć "dostepne " i już nam pokazuje tylko te produkty które mają na stanie. Ja ostatnio zamówiłem jakieś gumy po poście kolegi z poprzedniej strony i wszystko doszło jak należy. 

Za cholerę tego filtra nie mogę znaleźć.

Za cholerę tego filtra nie mogę znaleźć.

Jak wchodzisz w dany dzial, np przynety gumowe, na samym starcie pojawiaja sie opcje do zaznaczenia, jest kwadracik- w magazynie i kwadracik niedostępne. Zaznaczamy w magazynie i juz.

Edit- tak to u mnie wygladapost-56973-0-83247000-1551377831_thumb.jpg

Edytowane przez Wojtek14
  • Like 1

Mam pytanie odnośnie sklepu soft baits. Ile czekaliście na zamówienie? Złożyłem zamówienie 27.02, przysłali, że wszystko ok i że będą informować i cisza. Próbowałem się dzisiaj dodzwonić, ale nie odbierają.

Z tego co się orientuję, to sklep jest w trakcie zwijania interesu.

Szkoda, że centrum i wschód jest pominięty.

Może warto podejść do pobliskiego sklepu, w którym handlują Robinsonem i poinformować, że chciałoby się skorzystać z promocji. Podejrzewam, że sprzedawcy potrafią jakoś wpłynąć na przedstawicieli.

Gość szkutnik

nie wiem czy było

http://skleprybka.pl/sklep/odziez-wedkarska/wodery-i-spodniobuty/wodery-z-neoprenem-eiger-ron-thompson-deluxe-rozm-42/

Kupiłem takie rozmiar 43 i są całkiem ok. Numeracja wydaje się zawyżona tzn. ja mam rozmiar nogi 43,5-44, a wt ych woderach mam spory luz, do tego but jest szeroki. Wodery fajne, polecam.

Edytowane przez szkutnik