Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do tego sklepu około 12km, prowadzi go Witek (dobry wędkarz) sklep wybudował na własnej posesji dlatego koszta prowadzania sa zminimalizowane.

Ze swojej strony moge (bezinteresownie, nie jestem z nimi w żaden sposób powiązany) ich tylko polecać. Spory wybór towaru (sa i rękodzieła, głównie trociowe),  ceny naprawdę niskie, jakis czas temu pisałem, ze na pólkach mają jeszcze duże rapala magnym te z metalowym sterem. Przy każdym zakupie cos z końcówki rachunku jest urywane, te kilka złotych.

Szkoda ze x5 nie widać :)

A ktoś coś powie o tej baterii? Warto brać pod uwagę?

http://www.jula.pl/akumulator-do-uzytku-na-odzi-turystyczny-72ah-608038

Edytowane przez thug

Cena aku  dobra. Tylko ciekawe jak długo leżakuje bez ładowania? W przypadku zakupu polecam zabranie voltomierza.

I na cały dzień pływania/trollowania 2 sztuki musowo.

A jaka wartosc  (v) mozna przyjac za bezpieczna dla takiego lezakowanego aku? Ponizej ilu sobie odpuscic zakup? Bo zaczalem powaznie rozwazac kupno x2.

fhbass? nie warto zaglądać, właśnie kupiłem od nich na alle... towar, którego jak się okazało nie miał na stanie (na alle... wystawione 5 szt.), na szczęście zwrot kasy, ale bez słowa wytłumaczenia... odpuszczam ich sobie na przyszłość

miałem podobne doświadczenia z tym sprzedającym. Nie dość, że zrobił na mnie wała to wystawił mi 3 negatywne komentarze. Bezczelny koleś, często handluje towarem, którego nie ma. Warto luknąć na komentarze bo takie zarzuty jak moje pojawiają się w nich często.

tu dość dobra okazja gacie+kurtka za 5 stówek.

http://www.taimen.com/pl/pl/product_set/team-waders-airflo-jacket/40

• Like 1

A jaka wartosc  (v) mozna przyjac za bezpieczna dla takiego lezakowanego aku? Ponizej ilu sobie odpuscic zakup? Bo zaczalem powaznie rozwazac kupno x2.

Jak sprawdzisz co i jak to daj znać, też bym zakupił bo cena naprawdę OK