Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów.

Do końca czerwca jest promocja na wybrane plotery Garmina. Kupując produkt objęty promocją i spełniając pewne warunki dostajesz 200 euro ma zakupy. Czy któryś z Was korzystał? Ja chciałem skorzystać.Nie wiem czy zrobiłem coś źle , bo zrobiłem ,jak kazali i żadnego odzewu z ich strony. Nawet nie odpowiadają na maile.Czyżby pic na wodę? Podzielcie się swoimi doświadczeniami w tym temacie

Ktoś używa tej kamizelki i może ja polecić? Edytowane przez sslonio

Kamizelki pneumatyczne używam w pracy, największw wady: potrafią strzelać w upalne dni, po dłuższej chwili w porządną ulewę, trzeba atestować co dwa lata, dzyndzlem od ręcznego otwierania łatwo sie zaczepia ale można go schować pod rzep, jak ma masz szeroki kark to może "udusić"  :)

• Like 1

https://www.ibood.com/sports-fashion-pl/pl/product-specs/50637/207942/termos-ze-stali-nierdzewnej-130-l.html

https://www.ibood.com/sports-fashion-pl/pl/product-specs/50637/207943/termos-ze-stali-nierdzewnej-1-l.html

Hej, na sąsiednim forum(niemieckie, holenderskie kto jak woli) piszecie o darmowa wysyłkę i dostajecie kod który działa kto pierwszy ten lepszy.

• Like 1

tak odpowiedzieli, może dlatego że chciałem fakturę

I´m really sorry, but we are not allowed to send electronics to Poland.
We need a german or Austrian invoice address.
And important: No polish language included. You have to buy it in Poland.
  • Like 1

Prywatnie też nie wysyłają do PL. Pytałem już ich kiedyś. Zasłaniali się jakimiś przepisami od odpadach elektrycznych czy cóś. Ściema. Pewnie układ dystrybucyjny jakiś. Może mają prikaz od importera że ceny na rynku lokalnym mogą delikatnie modyfikować ale nie wysyłać na terytorium innego importera (parker Polska).    

Edytowane przez rower26
  • Like 1