suhhar Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 BF w Happy Angler:https://www.happyangler.com/en/hot-deals/black-week/c/157001/?cb=xboprhrg&utm_medium=email&utm_source=custobar&utm_campaign=the-biggest-sale-of-the-year-happy-angler-black-week-2948słabe promo jak narazie, ceny popodnosili żeby mieli z czego opuszczać trzeba czekać chyba na swiąteczne promocje albo wyprzedaże asortymentu jak w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 (edytowane) w zeszlym roku striker 7sv + GT-52 były w Happy Angler po 350eur Edytowane 23 Listopada 2020 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 w zeszlym roku striker 7sv + GT-55 były w Happy Angler po 350eurGT52, wiem co mam [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 23 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2020 w zeszlym roku striker 7sv + GT-52 były w Happy Angler po 350eurno tez wiem ze byl bo go nabylem dobra cena bylo trzebabylo brac ile wlezie na handel...w tym roku może być podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Cześć. Nie rzuciła się kolegom w oczy jakaś czarnopiątkowa promocja na casta, tak do 80 gram? Do 400-500 pln.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Jak by ktoś gdzieś widzial promocje na echosondy będę wdzięczny coś klasy premium... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Tutaj coś znajdziesz - https://www.olssonsfiske.se/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Jak by ktoś gdzieś widzial promocje na echosondy będę wdzięczny coś klasy premium... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Pytanie co dla kogo oznacza premium. Na happyangler.com masz np. Elementa 12 za 1200 EUR, Elite Ti2 9 za 999 i 12 za 1649 EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Pytanie co dla kogo oznacza premium. Na happyangler.com masz np. Elementa 12 za 1200 EUR, Elite Ti2 9 za 999 i 12 za 1649 EUR.Sma nie wiem co się trafi ... ale celuje w echa które normalnie kosztują ponad 10.000 moze coś się ciekawego pojawi na BF....napewno nie wyznacznikiem będzie ilość cali... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 na happyangler Fenwick-i za 50% chyba sie opłaca do jutra do 24:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 na happyangler Fenwick-i za 50% chyba sie opłaca do jutra do 24:00Pytanie ile czasu idzie od nich średnio przesyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 do tygodnia, wysyłaja kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Pytanie ile czasu idzie od nich średnio przesyłka?U mnie ostatnio wyrobili się chyba w 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Dobra dzięki chyba się skusze na 2 fenwicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 na happyangler Fenwick-i za 50% chyba sie opłaca do jutra do 24:00Tylko dwa modele dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 panowie jaka jest akcja tych kijkow hmg? to sa bardzo szybkie wedki sandaczowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 (edytowane) panowie jaka jest akcja tych kijkow hmg? to sa bardzo szybkie wedki sandaczowe?Takie w pół drogi, mocny ale moim zdaniem to nie extra fast, bardziej fast.Da się łowić, jeśli taki kij ci pasuje - mi nie pasowały nigdy Edytowane 25 Listopada 2020 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patron Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 lubie szybkie kije...nie lubie kijkow ktore gna sie w pol od samego prowadzenia obrotowki...szukam wlasnie czegos pod obrotowki czasami pod grubszego okonia na gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Tutaj coś znajdziesz - https://www.olssonsfiske.se/Wysyłają do POLSKI? Cena Elitki rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Tylko Skandynawia. Info z ich CS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symeon Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 na https://anmur.eu/ jak co roku przy black friday, dobre promocje i wyprzedaże pontony, silniki, akumulatory, kamizelki, łatki, zestawy naprawcze, wyciągarki stronger, deeper, militaria... o i można by wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 na https://anmur.eu/ jak co roku przy black friday, dobre promocje i wyprzedaże pontony, silniki, akumulatory, kamizelki, łatki, zestawy naprawcze, wyciągarki stronger, deeper, militaria... o i można by wymieniać Wiemy wiemy.... reklamujesz przy każdej okazji ten sklep i to niezbyt delikatnie to nie facebook czy Instagram Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) na https://anmur.eu/ jak co roku przy black friday, dobre promocje i wyprzedażepontony, silniki, akumulatory, kamizelki, łatki, zestawy naprawcze, wyciągarki stronger, deeper, militaria... o i można by wymieniać ja znalazłem tak przeglądając ze kamizelka asekuracyjna w dobrej ceniesilniki haswing po przecenie w dośc normalnie polskiej ale musiała by byc wysyłka gratis, inaczej: ... bombkę strzelił ... i okazji nie bedzie Edytowane 26 Listopada 2020 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Pobudka Panowie, wreszcie https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-devices/garmin-striker-plus-7sv-fishfinder/p/3305122/https://www.happyangler.com/en/boating/sonar-devices/garmin-striker-plus-9sv-fishfinder/p/3305128/ Edytowane 27 Listopada 2020 przez pmiszk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Za 9sv cena zacna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi