Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby ktoś poszukiwał to na stronie Decathlon w zakładce Koniec serii można wyhaczyć parę woblerów w lepszych cenach, w szczególności Rapalki Magnum w dwóch ciekawych kolorach.

Edytowane przez bartosz_lukasiewicz
  • Like 2

Czy ktoś z Was już może  kupił tajemnicze pudło przynęt pod nazwą MYSTERY FISHING BOX !!   Z tego co widać zawartość dedykowana pod konkretną  rybkę ale co jest w środku ?

https://www.fishingstore.pl/pol_m_Wedkarstwo-Spinningowe_Przynety-sztuczne_MYSTERY-FISHING-BOX-957.html   

Czy ktoś z Was już może  kupił tajemnicze pudło przynęt pod nazwą MYSTERY FISHING BOX !!   Z tego co widać zawartość dedykowana pod konkretną  rybkę ale co jest w środku ?

https://www.fishingstore.pl/pol_m_Wedkarstwo-Spinningowe_Przynety-sztuczne_MYSTERY-FISHING-BOX-957.html   

Wejdź na kanał Ace'a - tam mówi o tych magicznych, tajemniczych pudłach.

Edytowane przez scOOtt

Ja dziś oglądałem właśnie.W sumie ciekawa koncepcja ale czy aż tak są w stanie zaskoczyć? hmmm myślę że nie bardzo i lepiej by było jak by takie pudło zawierało przynęty nie dostępne lub ciężko dostępne na naszym rynku. A tak kanibale, westiny, mansy i wiele innych klasyków. Na pewno znajdzie się taki co to zamówi.

Edytowane przez woblery L.E.
  • Like 1

No nie przesadzajmy, jeśli wiesz ze coś kupisz, to jeśli poświęcisz czas i znajdziesz taniej, oszczędzisz pewną sumę.

Co do pudełek, to sprytny sposób sklepów na pozbycie się zalegaczy. Wrzucają kilka killerow, uzupełniają shitem i poszło. W życiu bym tego nie kupił.

• Like 2

Nie rozumiesz. Jak możesz oszczędzać jeśli wydajesz kasę;)

Możesz powiedzieć, że kupując w jednym miejscu gdzie jest taniej, zamiast w drugim gdzie jest drożej, oszczędziłeś kasę ale ogólnie kupując coś nie oszczędzasz, bo oszczędzanie polega na zbieraniu pieniędzy;)

• Like 2

Nie rozumiesz. Jak możesz oszczędzać jeśli wydajesz kasę ;)

Możesz powiedzieć, że kupując w jednym miejscu gdzie jest taniej, zamiast w drugim gdzie jest drożej, oszczędziłeś kasę ale ogólnie kupując coś nie oszczędzasz, bo oszczędzanie polega na zbieraniu pieniędzy;)

Miałem w skarpecie odłożone na mikołaja 1800zł na Certate, dzięki uprzejmości znajomego kupiłem po 1500zł. Tylko jak teraz żyć, nie wiedząc czy zebrałem czy zaoszczędziłem trzy stówki? B)

• Like 1

Miałem w skarpecie odłożone na mikołaja 1800zł na Certate, dzięki uprzejmości znajomego kupiłem po 1500zł. Tylko jak teraz żyć, nie wiedząc czy zebrałem czy zaoszczędziłem trzy stówki? B)

Oczywista sprawa. Skoro traktujemy to jako zakup niezbedny do egzystencji(a wiadomo ze zakupy kołowrotków do takich należą) i jak wydałeś mniej, niż wiecej to oczywiście zaoszczędziłeś. Brawo Ty[emoji16][emoji1787]

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• Like 2

Na pewno nie zaoszczędziłeś. Konsumpcja z reguły nie jest oszczędnością. Po to jest stworzona. Tak jak pisałem wcześniej ,wydając nie oszczędzasz przeczy to logice.

Nie twierdze również iż wydawanie jest złe bo na tym opiera się współczesny świat. Po to jest pieniądz ,inwestycje, konsumpcja, hazard oraz inne. Każdego i tak w życiu szlak trafi to czy uzbiera w skarpetę 1000 czy bańkę jakie to ma znaczenie??? Mając nawet dzieci nie wiesz czy nie roztrwonią twojej skarpety czy wykorzystają to inwestując w siebie. It doesn't matter.

• Like 2