Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Musisz użyć kodu dnia, i chyba tylko 1 sztukę w tej cenie. Sam kupowałem gumy i jakieś drobiazgi do zestawów karpiowych i ceny tak jak w promocji, a na Presto ostatnio sporo gum w cenie 0.50 pln kupowałem i jedyny problem był taki, ze zanim zatwierdziłem koszyk, to część już ktoś "podkupił"

Sprawdź jaka cena po dodaniu do koszyka

post-74179-0-13815800-1619701774_thumb.jpg

Edytowane przez dyrek68

Zamawialem w tamtym roku pare razy. A to sie okazuje ze towaru nie ma po wplacie , a to czekasz pare dni i sie dowiadujesz ze brak polowy zamowienia, a to przychodzi cos innego albo niekompletne a 9 zl za przesylke placisz . Poza tym na promocji gumy po 1 zl zamiast po 3 , 8 szt gum 10cm kupisz bo tyle jest dzis w promocji, 9 zl za najtanszy przesyl czyli juz wychodzi po 2,1 zl/szt. Czy ja wiem czy to taka okazja. Pomimo ich bledu w wysylce odsylasz zawsze na swoj koszt... no i mozna kupic w promocji tylko po 1 szt gumy z rodzaju w promocji a bywa ze jest tylko 2-3 gumy na promocji.... oplaca sie jak cos kupujesz a te z promocji dodatkowo. Specjalnie w zaden sposob. Co do reklamacji ostrzegam ze to jest brand morele.net. o reklamacjach w tym sklepie sa cale epistoly w necie

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Z tymi towarami z Action to różnie bywa. Sam często będąc w Holandii zaglądam tego Marketu z chińszczyzną i niektóre towary już od oglądania się rozpadają. Więc jeżeli ją masz i testowałeś, to nie ma problemu. W innym przypadku wpychasz kolegów na minę. ;)