xjakub Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Kupiłem zestaw sygnalizatorów Korum 3+1 - za 180 zł super cena Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 A czy widział ktoś w promocji czas na wędkowanie ? Chętnie zakupiłbym kilka palet 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 W sobotę i niedzielę (przynajmniej u mnie) od rana jest promocja Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 A czy widział ktoś w promocji czas na wędkowanie ? Chętnie zakupiłbym kilka palet Da się pogodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) A czy widział ktoś w promocji czas na wędkowanie ? Chętnie zakupiłbym kilka palet Wszystko możesz mieć. Należy zrobić w pewnym czasie zwrot i zacząć jeździć częściej na ryby. Z autopsji powiem ,że jest to osiągalne i wykonalne. Początki są trudne ale potem jest już z górki Nawet żona czasem zapyta czy ty nie jedziesz na ryby Trzymam kciuki Edytowane 25 Listopada 2021 przez M a r a s 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 W niektórych pozycjach jest grubo, nawet ponad 70% Coś tam kupiłem (głównie ciuchy) bo lubię u nich kupować. Szybka dostawa. Kiedyś mieli taki kocioł i tyle zamówień, że nie wyrabiali. Uprzedzili o opóźnieniu, przeprosili a do przesyłki dorzucili co nieco w gratisie. Polecam zakupy w tym sklepie i warto śledzić promocje bardzo często sa opóźnienia w dostawie - kiedyś pudełka słali mi miesiącdla drobnicy koszt wysyłki zabija atrakcyjnośc jak zalezy na czasie nie polecam jak sie nie spieszy to i owszem miewają dobre ceny szczególnie na końcówki serii jak sie trafi a nie jest to oznaczone , ale tez czasem ich scena promocyjna powyżej normalnej w PLale jak pisałem dla 2-3 wobków czesto sie nie opłaca - no i maja cześc Towaru pod jakimiś dziwnymi nazwami z aliexpres tylko zapakowane w torebki i 3x drozej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 W kilku punktach zaskoczyłeś mnie całkowicie. Kupowałem u nich kilkakrotnie. tylko raz mieli opóźnienie zrekompensowane gratisami. Torebki foliowe? ...nigdy,.Zawsze firmowe opakowania! Dzisiaj poszło zamówienie. Przed nami piąteczek, potem weekend. Dam sygnał jak przesyłka dojdzie do mnie.PS robię zamówienia dla siebie lub dołączam zapotrzebowania dla moich kumpli ... od 299 pln przesyłka gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 W kilku punktach zaskoczyłeś mnie całkowicie. Kupowałem u nich kilkakrotnie. tylko raz mieli opóźnienie zrekompensowane gratisami. Torebki foliowe? ...nigdy,.Zawsze firmowe opakowania! Dzisiaj poszło zamówienie. Przed nami piąteczek, potem weekend. Dam sygnał jak przesyłka dojdzie do mnie.PS robię zamówienia dla siebie lub dołączam zapotrzebowania dla moich kumpli ... od 299 pln przesyłka gratis nie no tu masz 100% racji jak kupujesz za 300 zł to jest gratisale trudno jest czasem z tej drobnicy na 300 zł nazbierać dla siebie a u mnie kumple jak spojrzą na to co tam jest to od razu że drogo i tyle kasy za taki sprzet ..oj oj... ale 1- czy 2 wobki czy blaszki to by kupili bo tanio tylkoze właśniez tych blaszek czy wobków to sie za 300 rzadko nazbiera bo oni nigdy tyle dobrych promocji nie robia na przynęnty1-2 salmo i czasem jakieś blaszki czy spinnerbaity no to jak sie doliczy te 15 zł to juz kupa z promocja .Nie mówie że zawsze sie opóźniają ale sie im zdarza co do pakowania to nie mam zastrzezeńpudło czasem wieli eprzychodzi a w środku w stosunku do pudła zawartośc niewielka no i w pyadku zwrotu nie wiem jak to wygląda bo do Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 kupujcie,bo zaraz na giełdzie będą po 40 zł ;)https://zlowokazje.pl/t/woblery/salmo-minnow-sinking 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Jak ktoś jeszcze nie zaglądał to proponuje https://sklepdrapieznik.pl/ zrobili prawdziwą wyprzedaż. Jest tanio. Serio. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) "Kupiłem" właśnie 4 sztuki "piątek" i do zapłaty coś około 130 zl. wraz z wysyłką, więc albo oferta jeszcze nie aktywna albo tylko dla zalogowanych choć sklep zaprasza też do zakupu "gości". Edytowane 25 Listopada 2021 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Jak ktoś jeszcze nie zaglądał to proponuje https://sklepdrapieznik.pl/ zrobili prawdziwą wyprzedaż. Jest tanio. Serio. Brawo!Drapieżnik fajną cenę na Shimano Vanford zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 "Kupiłem" właśnie 4 sztuki "piątek" i do zapłaty coś około 130 zl. wraz z wysyłką, więc albo oferta jeszcze nie aktywna albo tylko dla zalogowanych choć sklep zaprasza też do zakupu "gości".Bo ta cena jest chyba tylko za 7 orange Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaczek23 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Wpadło komuś w oko gdzieś dobre promo na fotele,nogi do łodzi? Szukam póki co i hooyowo szukam Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) https://allegro.pl/oferta/koszula-geoff-anderson-ezmar-czerwona-m-11319139729Koszula geoff dobra cena Edytowane 26 Listopada 2021 przez karpiu08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Jakby ktoś znalazł spodnie Graff z serii 731-B w dobrej cenie, proszę o namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianS Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Ktoś wie gdzie w dobrej cenie silnik haibo m200 lub m250 kupię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Ktoś wie gdzie w dobrej cenie silnik haibo m200 lub m250 kupię?Szału nie ma, ale trochę taniej niż w tokarexie: https://anmur.eu/Silnik-zaburtowy-HAIBO-M200-4HP-100lbs-24V-maximizer-bezszczotkowy-p49763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Jak co roku BF w BRC https://sklep.brc.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonah009 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 https://nizel.pl/promocje/Ponoć duże przynęty DAM najtaniej w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Na www.angel-domaene.de jest -21% na wszystko i np. Slammery można nabyć w niezłej cenie dzięki temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Jak ktoś chętny, ja skorzystałem Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 moze gdzies ktoś słyszał o obnizkach w sklepie www.rodshop.pl zastanawiałem sie nad zakupem blanku ale niestety zadnej reklamy promocji / nic nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) W kilku punktach zaskoczyłeś mnie całkowicie. Kupowałem u nich kilkakrotnie. tylko raz mieli opóźnienie zrekompensowane gratisami. Torebki foliowe? ...nigdy,.Zawsze firmowe opakowania! Dzisiaj poszło zamówienie. Przed nami piąteczek, potem weekend. Dam sygnał jak przesyłka dojdzie do mnie. Twoje zamówienie zostało wysłane 125371 Hi Robert Twoje przedmioty są właśnie odbierane z naszego magazynu i zostaną natychmiast spakowane. Edytowane 26 Listopada 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Fajne ceny na pudełka i skrzynie Versus i nie tylko.https://www.wedkarskionline.pl/pol_m_PROMOCJE-336.htmlKtoś zamawiał? Ja z kolegą zamówiliśmy i cisza, zero potwierdzenia na e-mail.Dodzwonić się nie sposób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi