scOOtt Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 Wiem o tym, że przegapiłem. Niemniej jednak w tamtym czasie nie potrzebowałem. Teraz w zasadzie też nie jestem do muru przyciśnięty. Taka trochę spontaniczna sytuacja wyniknęła. Po prostu jeśli będzie dobra promocja to wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Moze nie do konca promocja wedkarska ale jednak kalendarz adwentowy dla wedkarza też:https://boobychristmas.com/ Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Moze nie do konca promocja wedkarska ale jednak kalendarz adwentowy dla wedkarza też:https://boobychristmas.com/ Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaDodam tylko ,że są to prezenty w formie XXL i lepiej nie oglądać gdy żona jest obok jak to miało miejsce u mnie Dodam ,że jestem cały i zdrowy a sobota jeszcze się nie skończyła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Dodam tylko ,że są to prezenty w formie XXL i lepiej nie oglądać gdy żona jest obok jak to miało miejsce u mnie Dodam ,że jestem cały i zdrowy a sobota jeszcze się nie skończyła Ale to nie koniec prezentòw z kaledarza. Jutro kolejny zupełnie darmowy prezent Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Dodam tylko ,że są to prezenty w formie XXL i lepiej nie oglądać gdy żona jest obok jak to miało miejsce u mnie Dodam ,że jestem cały i zdrowy a sobota jeszcze się nie skończyła Trzymam za Ciebie kciuki...dasz radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Trzymam za Ciebie kciuki...dasz radę Jutro następna promka ma być i jak to pogodzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jutro następna promka ma być i jak to pogodzić Dzis tez dobra promka w linku. Naprawde trudno sie oprzeć. Chociaż nie jestem pewien czy wczoraj nie była lepsza Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 Sklep zadzior.pl promocja na wszystkie produkty 15 % w dniu dzisiejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Hej Panowie: https://pl.aliexpress.com/item/1005002038880038.html?spm=a2g0o.cart.0.0.4fe23c008tu9vU&mp=1 podobno relacja ceny do jakości rewelacja, masa ok 5-6g pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Znany temat od jakiegoś czasu ???? Całkiem niedawno można było kupić w granicach 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) sklep drapiaznik.plhttps://sklepdrapieznik.pl/woblery/74110-wobler-siek-bzyk-35cm-floating-16.htmli inne kolory też. Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Aries 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartasL2 Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 https://zlowokazje.pl/t/gumy/relax-shark-4-10-sztukMoże komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Znany temat od jakiegoś czasu Całkiem niedawno można było kupić w granicach 200 zł.A faktycznie są dobre te szpule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Og2 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 A faktycznie są dobre te szpule?Właśnie ciekaw jestem jak wymiana tej szpuli w praktyce wpływa na komfort użytkowania multika, może ktoś ma i mógłby się wypowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Sprawdzony i używany przez wielu kijek w dobrej cenie. https://zlowokazje.pl/t/wedki-spinningowe/effzett-microflex-spinning-rod?utm_source=copernica&utm_medium=email&utm_campaign=DailyDeal_PL_Roofvis_New Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Wózek do silników zaburtowych, dzisiaj kod na darmową dostawę.Używam i polecam. Dla silników ze stopą "S" można deskę przerobić aby obniżyć środek ciężkości. https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodz/lodzie-i-silniki/silniki/wozek-do-silnikow-zaburtowych-650266/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Albo 2 kątowniki na złomie za parę złotych. Dwa pompowane koła za maks 50 złotych. Gruba deska lub dwie albo trzy cienkie nałożone na siebie skądkolwiek i 4 sruby z nakrętkami ósemki. Do tego wszystkiego satysfakcja z dobrze wykonanej roboty. Ale jak ktoś nie ma czasu czy możliwości to trzeba kupić ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Albo 2 kątowniki na złomie za parę złotych. Dwa pompowane koła za maks 50 złotych. Gruba deska lub dwie albo trzy cienkie nałożone na siebie skądkolwiek i 4 sruby z nakrętkami ósemki. Do tego wszystkiego satysfakcja z dobrze wykonanej roboty. Ale jak ktoś nie ma czasu czy możliwości to trzeba kupić Spawarkę i spawacza do tego musiałbym dokupić a tu lekki gotowiec za 2 butelki średniej łychy. Jak kto woli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Andrzej po to srubki aby Ci spawacz nie był potrzebny ???? I jak masz chęci to na butelkę zostanie coby sukces oblać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Albo 2 kątowniki na złomie za parę złotych. Dwa pompowane koła za maks 50 złotych. Gruba deska lub dwie albo trzy cienkie nałożone na siebie skądkolwiek i 4 sruby z nakrętkami ósemki. Do tego wszystkiego satysfakcja z dobrze wykonanej roboty. Ale jak ktoś nie ma czasu czy możliwości to trzeba kupić Przeczytałem i wyszedłem na spacer z domu. Poszedłem sobie gdziekolwiek i nijak nie wypatrzyłem żadnej deski ni grubej, ni cienkiej. Nooo może trochę zainteresował mnie płotek na sąsiedniej ulicy bo zrobiony z kątowników i desek naprzemiennie gruba , cienka i przykręcane do tego kątownika śrubami 8mm. A do tego w ogródku. jak nic stoi taczka i to wypisz, wymaluj dwukółka a kółka jak nic pompowane! Może wrócę tu jutro?! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Wózek do silników zaburtowych, dzisiaj kod na darmową dostawę.Używam i polecam. Dla silników ze stopą "S" można deskę przerobić aby obniżyć środek ciężkości. https://www.jula.pl/catalog/wypoczynek/lodz/lodzie-i-silniki/silniki/wozek-do-silnikow-zaburtowych-650266/ to jest tani wózek marnej jakościto co koledzyh podpowiadaja troche profila ze złomu , dwa koła z allegro ośka z rurki , dwie spinkii kawałek grubej sklejkii wyjdzi elepsza konstrukcjaten uzywam sam 3ci rok albo 4-rtyjak wypadnie zakretka taka która trzyma te 2 rurki boczne ze spodem to sie całośc rozwalata metalowa blacha od dołu gnie sie , i trzeba do stopy S obnizac mocowanie deskiprzez pierwsze 1-2 lata było spoko , teraz co chwila któreś srubki sie odkręcaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Aaa i jak wioze silnik po kostce to grzechot jakby woz ze złomem jechal Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Nie widział kto jakiejś promocji na kombinezony zimowe ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Była w plecionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Była w plecionie.Imaxa nie chce juz chyba ... mam teraz i średnio jestem zadowolony ... a może ma ktoś do sprzedania coś ciekawego ciepłego i wygodnego ? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi