Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

a coś jeszcze w tak samo dobrej  cenie ?

filtrowanie na ich stronie po prostu rozwala system

W tym sklepie nie można spodziewać się porządnego towaru

Otóż można spodziewać się porządnego towaru  :D  Ale nie jest to łatwe, by ten towar znaleźć.

A opinię swą podpieram tym, że będąc na rybach w Holandii przez dwa lata zdarzało mi się wspierać zakupami w Action.

No i kupiłem parę razy kapitalne, do dziś działające rzeczy. Ba, jestem z nich tak zadowolony że szukałem dokładnie takich samych, lecz już zostały wycofane.  Na liście były między innymi pudełka za niewielkie pieniądze, które przebiły całkiem sporo tak zwanych markowych produktów. Nie rozpuszczały się od gum, zawiasy bardzo trwałe, pudełka solidne tak jak i zamknięcia w nich.

Z niewędkarskich zakupów, też nabyłem kilka razy przyzwoite rzeczy: patelnia i garnki Tefala w takiej cenie, że żal było nie wziąć - mam do dziś.  Jakieś szklanki kupiłem w promce 4 szt za 2 EUR i mam je do dziś. Okazały się ze szkła i są fajne do drinów etc. 

Dodatkowo mają ciekawe promki na... słodycze znanych producentów. Jak ktoś lubi, to warto tam zaglądać, bo można być miło zaskoczonym. 

Edytowane przez Dano.
  • Like 5

Z Actiona z Holandii mam pudełka na przynęty kupione parę lat temu po 0,50 Euro i nadal dzielnie służą, ale to były pudełka warsztatowe. ;)  ;)  ;) . Żeby nie było tak kolorowo, to zdarzają się też mega buble rozpadające się już przy rozpakowywaniu. Na plus w Holandii jest to, że można iść i zwrócić towar bez żadnych problemów. Nie wiem jak to wygląda w Polsce, bo tu jeszcze nie robiłem zakupów.

• 3 tygodnie później...

https://allegro.pl/oferta/wedka-castingowa-westin-w3-jerkbait-195-40-130g-11956412448

Jak by ktoś szukał w dobrych pieniądzach. Pewnie zaraz wejdzie 2 generacja ale...

Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez GregorS

Dziękuję, skorzystałem z promocji. Dzisiaj doszły okulary, do samochodu i do pracy (często pracuję nad wodą) są, jak najbardziej ok. Zobaczymy jaką mają żywotność, okulary 'zajeżdżam' średnio w ciągu jednego sezonu. Obojętnie jaka nie byłaby to marka. Pora zastanowić się nad czymś ze szklanymi soczewkami.
  • Like 1