Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Fajna promocja, chociaż te Triple Crossy które są właśnie głównie na promocji, były moim zdaniem od początku przestrzelone z ceną. Wędka z tej serii bardzo przypominała mi serię Crostage.

Ile Plat mniej więcej bierze za wysyłkę jednej wędki ok. 2m? (Dwuskład)

Fajna promocja, chociaż te Triple Crossy które są właśnie głównie na promocji, były moim zdaniem od początku przestrzelone z ceną. Wędka z tej serii bardzo przypominała mi serię Crostage.

Ile Plat mniej więcej bierze za wysyłkę jednej wędki ok. 2m? (Dwuskład)

Łącznie wyjdzie około 7000YEN.

Pleciona na top deals wrzuciła pigshady, kije nowe, zakrualizowala ceny wiec pewnie dziś nowy film się pojawi z topdealsem nikt widzę svartzonkera downsizera nie chce bo już kosztuje 250 :)

Kiedyś go zamówiłem ale jak zobaczyłem co

Przyszło jak to jest wykonane i w jakiej technologii no to podziękowałem. Szczytówka grubości kija od szczotki

Ktoś widział gdzieś dobre promo na podbieraki ?

Znalazłem coś interesującego. Może komuś się przyda.  SG z koszem 85x70cm za 149zł.  

https://fatfish.pl/pl/p/Podbierak-SG-Full-Frame-Landing-Net-Telescopic-XL/26692

Edytowane przez Bartek_C

Znalazłem coś interesującego. Może komuś się przyda.  SG z koszem 85x70cm za 149zł.  

https://fatfish.pl/pl/p/Podbierak-SG-Full-Frame-Landing-Net-Telescopic-XL/26692

przed zakupem sprawdz jaki jest rozmiar oczek siatki

ta z wiekszymi oczkami jest niepraktyczna - jak złapiesz mneijszą rybe to moze przeleciec przez oczka :)

Hej koledzy.. Na black friday sklep cabelas ma fajne promo na echosondy i nie tylko..

Niestety nie wysylaja do polski.. Moze ktos z kolegow wie jak to obejsc?

Są dwa wyjścia. Lecisz do USA i kupujesz na miejscu, albo masz kogoś w stanach kto Ci to kupi i wyśle lub przywiezie do Polski. Innej możliwości nie widzę.

Jest jeszcze trzecia opcja. Skorzystać z firmy pośredniczącej w takich zakupach. Ale oczywiście ona swoją prowizję weźmie.

Oczywiście masz rację. Nie wpadło mi to głowy w danej chwili. Jestem w o tyle dobrej sytuacji, że czasami korzystam z opcji numer dwa, czy to w USA czy Kanadzie. Prowizja firmy pośredniczącej, wysyłka plus opłaty typu cło oraz vat i może się okazać, że wcale nie jest taniej. Swoją drogą polecam wizytę w bass pro lub cabelas (byłem widziałem) niesamowite przeżycie :)

Pozdrawiam.