Lokityrem Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Na aliexpress ostatnie godziny promocji.Fajna cena na kołowrotek Daiwa Lexa 2500. Z kuponem 431zł. Inne wielkości też dostępne.Gdzie wysyłać kołowrotek, na ew.gwarancję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Gdzie wysyłać kołowrotek, na ew.gwarancję? Lexa to raczej prosta konstrukcja, trza by mieć wyjątkowego pecha żeby musieć korzystać z gwarancji, a serwis w Niemczech to kilka miesięcy czekania. Także bólem dupy nie jest brak gwarancji, tylko brak ogólnodostępnych części do Daiwy. Niemniej gdybym szukał czegoś takiego to pewnie bym się zdecydował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia (edytowane) W Żbiku wiosenna wyprzedaż niektórych modeli St Croix. Jak ktoś planuje zakup to w miarę szybko bo niektórych promocyjnych modeli już nie ma. Są zestawy combo czyli wędki z kołowrotkiem lub multikiem. Pozdro. https://www.youtube.com/watch?v=vD2Yk-CtoHk Edytowane 7 Kwietnia przez przemofight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Lexa to raczej prosta konstrukcja, trza by mieć wyjątkowego pecha żeby musieć korzystać z gwarancji, a serwis w Niemczech to kilka miesięcy czekania. Także bólem dupy nie jest brak gwarancji, tylko brak ogólnodostępnych części do Daiwy. Niemniej gdybym szukał czegoś takiego to pewnie bym się zdecydował.Daiwa ma serwis w Polsce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 40% zniżki na www.lures.pl z kodem fb40Likwidacja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 40% zniżki na www.lures.pl z kodem fb40Likwidacja Podany kod nie działa na cały asortyment dostępny, tylko wybrane produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Podany kod nie działa na cały asortyment dostępny, tylko wybrane produkty.Tak, tylko na przynęty, zapomniałem dodać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia (edytowane) https://centrumwedkarskie.pl/produkt/sunline-plecionka-siglon-pe-x4-150m-light-green-0-10mm-150m/?gad_source=1&gad_campaignid=20568928731&gclid=Cj0KCQjwzYLABhD4ARIsALySuCQrKjTYJ6D8DfdNHPAvCVPSbZor-XWm8I_LB3KzqhMzueJrMI09LygaAvPCEALw_wcB Linka okoniowa w dobrej cenie. Edytowane 17 Kwietnia przez zandermafija*SpinnigistaWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 18 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Cena fajna ,tylko z przesyłką już tak różowo nie jest.☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Super promka na długie szczypcehttps://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/westin-double-jointed-unhooking-plier-xl-34cm-black-sand.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Super promka na długie szczypcehttps://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/westin-double-jointed-unhooking-plier-xl-34cm-black-sand.htmlFajne! Tylko z przesyłką - cena x 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Netto DE. Ciekawy gumiak i cena. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Netto DE. Ciekawy gumiak i cena. Mój Tata zamówił, sam jestem ciekawy jak to będzie wyglądało. Postaram się coś skrobnąć jak przyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja (edytowane) Przyszedł ponton, a w zasadzie dwa bo znajomy również się skusił. Wiadomo, że właściwa ocena będzie możliwa po kilku latach eksploatacji ale na ten moment wydaje się, że okazja jest naprawdę przednia. Sprzęt wygląda solidnie, nie zauważyłem wad, typu jakieś niedoskonałości klejenia czy niedoróbki. No może profilaktycznie, na wszelki wypadek wygładziłbym krawędzie podłogi. Na temat materiału trudno mi się wypowiadać, oczywiście daleko mu do pancerności Hondy, wydaje się, że jest to poziom Kolibri z serii KM. Wymaga też na starcie pewnego dofinansowania (rolka, knaga lub winda kotwiczna). W komplecie jest solidna torba na ponton ale niestety nie ma osobnej torby na podłogę. Byłem bardzo ciekawy tego sprzętu przede wszystkim dlatego, że sam rozglądam się za czymś, co zastąpi mi już trochę wysłużonego KM330PP. Jednak z pewnym żalem odpuszczę ten kierunek. Chodzi o rozkładanie podłogi. Rozkładałem pierwszy raz tego typu podłogę, zajęło mi to 8 minut. Podłogę typu książka wkłada się w pół minuty. Zresztą nie o sam czas się tu rozchodzi, rozkładanie tej podłogi aluminiowej jest po prostu uciążliwe i niewygodne. Jak ktoś ma przyczepkę to nie ma problemu, ja wożę ponton w bagażniki i jeśli miałbym za każdym razem składać i rozkładać taką podłogę to dziękuję. Edytowane 27 Maja przez Grzegorz B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja (edytowane) Aby wypoziomować płyty pod podłogę (wtedy łatwiej wsunąć listwy) z obu stron pod podłogę wkładasz rączki od wioseł, wtedy jest sporo prościej. Też się trzeba trochę naszarpać, ale jest znacznie łatwiej. Edytowane 27 Maja przez radeqs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Cześć to ja poproszę osobisty instruktaż zakładania książki bo mnie to zajmuje przynajmniej 15 minut. Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Pompujesz lekko,wiosła pod ponton wzdłuż.następnie zakładasz książkę i z boku wciskasz listwę. Pompujesz do pełna i jazda.Mi po wprawieniu od przyjazdu byłem na wodzie w ciągu 15 minut..m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Przyszedł ponton, a w zasadzie dwa bo znajomy również się skusił. Wiadomo, że właściwa ocena będzie możliwa po kilku latach eksploatacji ale na ten moment wydaje się, że okazja jest naprawdę przednia. Sprzęt wygląda solidnie, nie zauważyłem wad, typu jakieś niedoskonałości klejenia czy niedoróbki. No może profilaktycznie, na wszelki wypadek wygładziłbym krawędzie podłogi. Na temat materiału trudno mi się wypowiadać, oczywiście daleko mu do pancerności Hondy, wydaje się, że jest to poziom Kolibri z serii KM. Wymaga też na starcie pewnego dofinansowania (rolka, knaga lub winda kotwiczna). W komplecie jest solidna torba na ponton ale niestety nie ma osobnej torby na podłogę. Byłem bardzo ciekawy tego sprzętu przede wszystkim dlatego, że sam rozglądam się za czymś, co zastąpi mi już trochę wysłużonego KM330PP. Jednak z pewnym żalem odpuszczę ten kierunek. Chodzi o rozkładanie podłogi. Rozkładałem pierwszy raz tego typu podłogę, zajęło mi to 8 minut. Podłogę typu książka wkłada się w pół minuty. Zresztą nie o sam czas się tu rozchodzi, rozkładanie tej podłogi aluminiowej jest po prostu uciążliwe i niewygodne. Jak ktoś ma przyczepkę to nie ma problemu, ja wożę ponton w bagażniki i jeśli miałbym za każdym razem składać i rozkładać taką podłogę to dziękuję.Jaka średnica balonów? Czy ma kil ? Ile waży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Jest kil. Waga 55kg. W opisie nie było podanej średnicy balonów ale na oko to coś jak w moim Kolibri czyli 42 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Cześć to ja poproszę osobisty instruktaż zakładania książki bo mnie to zajmuje przynajmniej 15 minut. Pozdrawiam TomekPostaram się nagrać filmik przy najbliższym rozkładaniu i udostępnię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Cześć to ja poproszę osobisty instruktaż zakładania książki bo mnie to zajmuje przynajmniej 15 minut. Pozdrawiam TomekKiedyś mierzyłem sobie czas rozkładania Kolibri KM 300 z "książką". Udało się rozłożyć w 17 min.Wybacz moje zdolności przelewania myśli na papier. Wstępnie pompuję balony (pompką z Lidla 12 V) tak, aby się rozprostowały, ale też tak, żebym mógł złapać rękami za materiał. Następnie wkładam tylną sekcję podłogi pod "trzymadła" zamontowane przy pawęży, analogicznie robię z dziobową. Następnie jedną nogę wkładam do pontonu, drugą na zewnątrz. Łapię za balon i nogą wciskam podłogę tak, żeby wskoczyła na swoje miejsce. Następnie dobijam ciśnienie pompką elektryczną i na koniec nożną. No i warto zwrócić uwagę, że im zimniej, tym trudniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Cena bardzo dobra. Tylko dlaczego Chińczycy wklejają pawęż w połowie pontonu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja (edytowane) Cena bardzo dobra. Tylko dlaczego Chińczycy wklejają pawęż w połowie pontonu?Zwróć uwagę że moc silnika to aż 15 HP, taki silnik może ważyć ok 50 kg, także pewnie o to chodzi.Osobiście nie odważyłbym się tyle założyć do dętki 320, ale wypada dobrze na tle konkurencji (przynajmniej na tabliczce znamionowej),a jak to jeździ? to już miejmy nadzieję właściciel nam się wkrótce pochwali Edytowane 28 Maja przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja (edytowane) Cena bardzo dobra. Tylko dlaczego Chińczycy wklejają pawęż w połowie pontonu?Może po to aby salta nie zrobił jak mu dasz ognia 15 KM. Większe podparcie. Edytowane 28 Maja przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Postaram się nagrać filmik przy najbliższym rozkładaniu i udostępnię Super, będę czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi