Mekamil Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Fuji Alconite tanio, a że z Grecji, więc nie będzie dodatkowych opłat: http://www.ebay.com/sch/collectibleworld2010/m.html?item=301196066480&hash=item4620af3eb0&pt=LH_DefaultDomain_0&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 W fishing marcie promocja na kołowrotek penn sargus - ceny od 240 do 250 zł. Promocja widoczna tylko dla zalogowanych na stronie sklepu:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/penn-sargus-a17-p1438-k11513.html Zastanawiam się nad Sargus SG 5000 za 250 zł z przeznaczeniem pod trolla na suma. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Może kogoś zainteresuje, podbierak Frabill Hiber-Net 132 cm: http://www.amazon.com/Frabill-Hiber-Net-24-22-Inch/dp/B00302PYRE/ref=sr_1_1?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1404055937&sr=1-1&keywords=Frabill+Hiber+Net Z chęcią podzieliłbym się kosztami wysyłki o ile takowa jest możliwa. Edytowane 29 Czerwca 2014 przez Piotras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 W Mudholu wyprzedaż na amerykańskie święto niepodległości. Między innymi -50% na część blanków matrix i chyba -25% na całą resztę matrixów.Przy okazji - jakby ktoś robił tam zakupy, to może mógłbym się dorzucić z zamówieniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Może i ja bym się skusił, bardzo mi się podoba struktura i zielony kolor Matrixa. Czy ktoś łowił tymi blankami i może je opisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 W Cabelas wspominaja Świeta w lipcu ...podbierak z gumową siatką - miałem go w rękah i naprawde fajnie zrobiony - 19,99$http://www.cabelas.com/product/Cabelas-Rubber-Landing-Net/1733971.uts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 W Cabelas wspominaja Świeta w lipcu ...podbierak z gumową siatką - miałem go w rękah i naprawde fajnie zrobiony - 19,99$http://www.cabelas.com/product/Cabelas-Rubber-Landing-Net/1733971.uts Szkoda, że nie ma większego kosza. Z ochotą bym go przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 W Kauflandzie jest Perwool do prania tkanin z mebraną. 10 zeta za literek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Pare rzeczy przydatnych do wedkowania mozna znalezc. Promocja tylko do jutra. http://www.skalnik.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Może ktoś będzie zainteresowany.Zobaczcie sobie w "swoich" Decathlonach.Ja dzisiaj na Śląsku natknąłem się na plecionkę Sufix w zestawie z nożyczkami za 39zł, rozmiary 0,10 ; 0,12 ; 0,16.Dokładnie TA pletka, tylko tutaj w innej cenie i bez obcinaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tica taurus 3000 w dobrej cenie LINK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 W Szczecinie już się skończyły dochodziły do 25 pln ów za sztukę. A raczej jak się komu chciało nabić cenę. W tym samym koszu ta sama plecionka z różną ceną. Trzeba sprawdzać każdą z osobna, ale się opłaciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek gliwice Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 W Gliwicach w brud tej plecionki rozmiary 0.16 , 0.12 , 0.10 .Nożyczki oczywiście gratis .Ja jednak się nie skusiłem choć to prawie gratis.Jakaś tak twarda sztywna jak drut , ale cena kusi.Ostatnio skusiłem się w licytacji na okazję plecionki i po dosłownie dwóch dniach biczowania pletka nadawała się do jednego, ale tego nie napiszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Też dziś oglądałem tego Sufixa, ale sztywność totalnie mnie zniechęciła. Pozatym płaska niemiłosiernie i wydajsię średnicą do Power Pro 10lb zbliżona, a ta druga jednak bardziej miękka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek gliwice Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Niestety raczej nie ma czegoś takiego jak promocja.Powinno to się nazywać wyprzedaż towaru , który się nie sprzedaje lub tego do bani.Ja oduczyłem się kupowania promocji .W Polsce prawdziwych promocji nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) Witam!Jakby ktoś potrzebował to w sieci Rossman po zakupie otrzymuje sie kod do zarejestrowania na stronie, otrzymujemy dzięki temu rabat 40% na artykuły do opalania i przeciw owadom. W związku z czym można kupić Ultrathon (177ml) w cenie 18 zł (12 zł rabatu). Na 1 kupon można kupić nieograniczoną ilość, jednak 1 kupon można użyć tylko w 1 transakcji. Do rejestracji na stronie wystarczy mail. Przy każdych zakupach mamy kolejny kod do rejestracji jednak musimy go zarejstrować na inny mail.Pozdrawiam Wojtek. Jakby ktoś potrzebował kod to oddaje swój jeszcze nieużyty 25602810301301004 kwota zakupu:35,98 data: 23.07.2014 Edytowane 23 Lipca 2014 przez Wojtek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witam!Jakby ktoś potrzebował to w sieci Rossman po zakupie otrzymuje sie kod do zarejestrowania na stronie, otrzymujemy dzięki temu rabat 40% na artykuły do opalania i przeciw owadom. W związku z czym można kupić Ultrathon (177ml) w cenie 18 zł (12 zł rabatu). Na 1 kupon można kupić nieograniczoną ilość, jednak 1 kupon można użyć tylko w 1 transakcji. Do rejestracji na stronie wystarczy mail. Przy każdych zakupach mamy kolejny kod do rejestracji jednak musimy go zarejstrować na inny mail.Pozdrawiam Wojtek. Jakby ktoś potrzebował kod to oddaje swój jeszcze nieużyty 25602810301301004 kwota zakupu:35,98 data: 23.07.2014 Dzięki, skorzystałem. Ale nie wiem , czy ktos mnie nie uprzedził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek14 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jeśli przyjęło to raczej nikt nie wykorzystał, jutro rano (ja tak miałem) powinieneś miec kupon na mailu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Jeśli ktoś z Warszawy będzie brał udział w tej promocji, z chęcią kupiłbym 3-4 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 a jak tam jest z przesyłka -czy może odbiera się w sklepie zakupiony towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja zamówiłem jednak 2 szt i przesyłka 0pln. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przecena w Mudholu : http://www.mudhole.com/Specials/Weekly-E-Mail-Specials Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Od baaardzo dawna nie działał sklep Salmo na ich stronie. Dzisiaj wszedłem i zonk Promo bez liku, tylko kupować. A kolorystyka wobów jakiej do tej pory nie widziałem -> http://salmo.h2g.pl/index.php?controller=prices-drop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Dziś w promocji okulary Smith optics tutaj - 160 zł. z przesyłką:http://www.ibood.com/health-beauty-pl/pl/product_specs/51337/Okulary_przeciwsloneczne_Smith_Optics_TRF_AY_dostepne_online_od_0000__1259/?utm_source=email&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 W Decathlonie można kupić ILLEX AMMONITE SHAD 4.5 " w cenie 13.99 złotych za 6 sztuk W polskich sklepach ich się nie widuje często, a cena chyba niezła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi