Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

W fishing marcie promocja na kołowrotek penn sargus - ceny od 240 do 250 zł. Promocja widoczna tylko dla zalogowanych na stronie sklepu:
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/penn-sargus-a17-p1438-k11513.html

Zastanawiam się nad Sargus SG 5000 za 250 zł z przeznaczeniem pod trolla na suma. Warto?

Może kogoś zainteresuje, podbierak Frabill Hiber-Net 132 cm:

http://www.amazon.com/Frabill-Hiber-Net-24-22-Inch/dp/B00302PYRE/ref=sr_1_1?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1404055937&sr=1-1&keywords=Frabill+Hiber+Net

Z chęcią podzieliłbym się kosztami wysyłki o ile takowa jest możliwa.

Edytowane przez Piotras

W Mudholu wyprzedaż na amerykańskie święto niepodległości. Między innymi -50% na część blanków matrix i chyba -25% na całą resztę matrixów.

Przy okazji - jakby ktoś robił tam zakupy, to może mógłbym się dorzucić z zamówieniem?

W Cabelas wspominaja Świeta w lipcu ...

podbierak z gumową siatką - miałem go w rękah i naprawde fajnie zrobiony -  19,99$

http://www.cabelas.com/product/Cabelas-Rubber-Landing-Net/1733971.uts

Szkoda, że nie ma większego kosza. Z ochotą bym go przytulił :)

W Gliwicach w brud tej plecionki rozmiary 0.16 , 0.12  , 0.10 .Nożyczki oczywiście gratis .Ja jednak się nie skusiłem choć to prawie gratis.Jakaś tak twarda sztywna jak drut , ale cena kusi.Ostatnio skusiłem się w licytacji na okazję plecionki i po dosłownie dwóch dniach biczowania pletka nadawała się do jednego, ale tego nie napiszę ;) .

Witam!

Jakby ktoś potrzebował to w sieci Rossman po zakupie otrzymuje sie kod do zarejestrowania na stronie, otrzymujemy dzięki temu rabat 40% na artykuły do opalania i przeciw owadom. W związku z czym można kupić Ultrathon (177ml)  w cenie 18 zł (12 zł rabatu). Na 1 kupon można kupić nieograniczoną ilość, jednak 1 kupon można użyć tylko w 1 transakcji. Do rejestracji na stronie wystarczy mail. Przy każdych zakupach mamy kolejny kod do rejestracji jednak musimy go zarejstrować na inny mail.

Pozdrawiam Wojtek.

Jakby ktoś potrzebował kod to oddaje swój jeszcze nieużyty 25602810301301004 kwota zakupu:35,98 data: 23.07.2014

Edytowane przez Wojtek14

Witam!

Jakby ktoś potrzebował to w sieci Rossman po zakupie otrzymuje sie kod do zarejestrowania na stronie, otrzymujemy dzięki temu rabat 40% na artykuły do opalania i przeciw owadom. W związku z czym można kupić Ultrathon (177ml)  w cenie 18 zł (12 zł rabatu). Na 1 kupon można kupić nieograniczoną ilość, jednak 1 kupon można użyć tylko w 1 transakcji. Do rejestracji na stronie wystarczy mail. Przy każdych zakupach mamy kolejny kod do rejestracji jednak musimy go zarejstrować na inny mail.

Pozdrawiam Wojtek.

Jakby ktoś potrzebował kod to oddaje swój jeszcze nieużyty 25602810301301004 kwota zakupu:35,98 data: 23.07.2014

Dzięki, skorzystałem. Ale nie wiem , czy ktos mnie nie uprzedził.

• 3 tygodnie później...