Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

45 butelek sików ... kto to wypije? :D już lepiej kupić wybornie świeże z okocima przynajmniej ma jakiś smak, a najlepiej zajrzeć do alkoholi świata i wysmakować coś wartego uwagi, ja ostatnio wydałem kilka dych, kupiłem parę browarków pinty, ale browaru, brewdoga, kingpina ... i po tym doświadczeniu spożycie mi spadło o dobre 50%, bo piwo zacząłem smakować a nie doić :D a koncerniaki z nielicznymi wyjątkami śmierdzą mi okrutnie

• Like 2

Od wczoraj promocja piwka w lidlu. Carlsberg 660ml po 2,22.

Kupilem 45 ;)

Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka

Kiedyś na takiej promocji kupiłem 20 butli Carlsberga a dodam że z koncernowych piw tylko Carlsberga i Perłę spożywam ale ten z Lidla niestety w kiblu wylądował ,pić się tego nie dało i od tego czasu Carlsberga z Lidla już nie biera.

Dzis wypilem kilka i pierwsze 2 slabe pozniej juz nie czuje smaku. Strasznie gazowane. Szkoda ze toporka po 2zeta nie ma. Chyba je oddam bratu on nawet przy pierwszym mowi ze jak jest zimne i gryzc nie trzeba to znaczy dobre.

Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka

Nie wiem czy to okazja czy nie ale w ravenie dzisiaj kupiłem kombinezon 2 częściowy ocieplany za 5 setek przeceniony z 7 setek z groszami i jest naprawdę zacny, materiał wydaje się dobrej jakości i jak wół napisane że oddychajacy, do tego fajny nie oczo.ebny kolor. Został jeden xl i dwa xxl tylko.

Edytowane przez Qowax001

Gdyby ktos byl zainteresowany to "American Legacy Fishing" ma przecene na wedki firmy G.Loomis. Sa to kije produkowane w USA.  Sa z wystawy ale przecena jest na 25%. Rowniez, maja przecene na ABU Revo Toro Winch na $169.95. Niestety sa tylko modele na prawa reke.

Jesli dobrze pamietam, to przy zakupie ponad $500.00 wysylka poza USA i Kanade jest za darmo.

Warto rowniez pamietac, ze 28 listopada jest w USA tak zwany "Black Friday". Bedzie mozna kupic duzo i tanio po przecenie. Gdyby byl ktos zainteresowany warto pamietac o tej dacie.

• Like 1

Warto rowniez pamietac, ze 28 listopada jest w USA tak zwany "Black Friday". Bedzie mozna kupic duzo i tanio po przecenie. Gdyby byl ktos zainteresowany warto pamietac o tej dacie.

Przecież , że warto . Sekretarka ma przypomnieć , w kalendarzu zapisane etc... :D  Czy orientujesz się , który ze sklepów ma bogatą ofertę blanków St Croix , pomijając mud hole ?

Przecież , że warto . Sekretarka ma przypomnieć , w kalendarzu zapisane etc... :D  Czy orientujesz się , który ze sklepów ma bogatą ofertę blanków St Croix , pomijając mud hole ?

Znajomi zaopatruja sie w Mud Hole. Innych sklepow z blankami St. Croix nie znam.  

Hej,

Ile tych blankow i w jakich dlugosciach ( calkowita dlugosc do wysylki) potrzebujesz?

Bujo

Kilka, najdluzszy 7'4". Ale o co pytasz wogole❓

Dzieki Kwinto. W mudholu mam konto ale gdyby tam nie bylo w ofercie tych co potrzebuje to fajnie miec cos w rezerwie ????