Skocz do zawartości

Promocje wędkarskie (około wędkarskie...)

bjpol

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcia wędek mi się nie otwierają ale dwa kajaki to bym przytulił. Ja wiem czy to fake - kobita pozbywa się całego szmelcu przez który spędzała mniej czasu z facetem. A może jak w tym kawale przez całe życie mówił jej że sprzęt dostał za darmo :-)

Tu http://olx.pl/oferta/pocztowki-i-widokowki-CID767-IDdGRqb.html zawraca sobie gitarę  , traci czas na sprzedaż i wysyłkę z tym związaną za 3 zl,

a sprzęt za kilka stów wystawia za free heh ,ciekawi mnie jak chce kogoś załatwić ,myślę ze na zasadzie wysyłki ,jakiś napaleniec  powie ze jej zapłaci za przesyłkę ,jeszcze bardzo będzie o to prosił i nalegał ,ba nawet powie ze dołoży grosza więcej za fatygę a później otrzyma kij od szczotki.

Albo chce byc wiarygodna przy sprzedaży innych klamotów jakie sa wystawione .Tak czy siak to na 99% przxekret nie poisze ze na 100% bo na 100% to pewna jest śmierć .

Szkoda ze policja nie ma w swoich szeregach ludzi którzy po zgłoszeniu przez obywatela takich ogłoszeń nie weryfikują  ich ,jak  by zweryfikowali  delikwenta i podejrzewali   ze oszust to by mogli  zrobić  zakup kontrolowany by mieć powód ze to wyłudzenie  i  wsadzić do paki .Przecież tego jest pełno w necie .

Sam miałem sytuacje z pontonem ,nie będę opisywał całej sytuacji bo to nie miejsce , ale suma sumarum zamiast pontonu przyszła paczka z nie wiem czym ,warzącą polowe mniej niż taki  ponton .Jeszcze w trakcie załatwiania rozmów tel. i pisania z sprzedającym wiedziałem ze będzie to przekręt ,zadzwoniłem na policje podzieliłem się ze spostrzeżeniami, ale usłyszałem, ze oni nie maja takich narzędzi , nie ma przestępstwa niema sprawy .Doradzili co ja i tak już wiedziałem  bym nie kupował i był ostrożny na przyszłość .

Ku przestrodze .Kupowanie za pobraniem nic  kupującemu nie gwarantuje , poza tym ze może zweryfikować paczkę wizualnie i organoleptycznie,bez zaglądania do wewnątrz  dostawca nie pozwoli nam (chyba ze :-) $$ ) na jej otwarcie jak nie dostanie należności.

Z tego co się później dowiedziałem to paczka leżakowała w DHL-u - nie była odebrana .

Na tym stracił DHL bo musieli zabrać ja z powrotem .

Edytowane przez robisum1

hmm mój brat mieszka w Siedlcach czyli jakieś 15km od miejsca zamieszkania tej osoby, skontaktuje się i spytam czy można osobiście przyjechać i dam znać na forum jak poszło

Dzwoniłem....nie idzie się dodzwonić, komórka wyłączona a skrzynka pocztowa jest pełna...

Edytowane przez Radeon

Wprawdzie nie promocja, ale chyba ktoś szukał łamańca jakiś czas temu:

http://allegro.pl/lamaniec-rh-roberta-hamera-boleniowy-hit-i5960211193.html

Na drugiej aukcji fajny wobler G. Sidora.

Mormyszki wolframowe po 3 zł - już końcówka i pewnie raczej na przyszły sezon, ale cena dobra i wykonanie też (mam ich sporo od tego sprzedawcy)

http://allegro.pl/mormyszka-wolframowa-gratis-wyprzedaz-i5966446088.html

• Like 1

W decathlonie dość często są ciekawe promocje i co ciekawe nie zawsze ogólnopolskie, a lokalne. Nie widać ich wtedy w sklepie online. 

I co w związku z tym?

Jeśli zauważyłeś jakąś ciekawą promocję to się nią podziel, a tak to twój post nie wiele wnosi.

Dodatkowo mamy na forum wątek w którym są przedstawione promocje Decathlon:

http://jerkbait.pl/topic/64176-decathlon-polska-promocje-w%C4%99dkarskie-i-outdoorowe/

• Like 1