gregston82 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja też się podłączę:1x okrąglak1x niski profil1x korba L1x korba M2x korba XL Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 https://www.olx.pl/i2/oferta/shimano-biomaster-3000-super-ship-made-in-japan-CID767-IDjfVfB.html#:e7f924d8ae Jak koledzy mysla jest sens sobie tym zawracac glowe czy lepiej dac sobie spokoj? Cena jakas taka podejrzanie niska? PozdrBez odbioru osobistego bym nie ryzykował. Ale to nie chodzi o tę konkretna ofertę, a ogolnie o zakupy na olx za większe kwoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jeśli mogę się podłączyć,to poproszę trzy pokrowce na korbę.Pozdrawiam.Rozmiar L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Ja poproszę 2x niski profil, korba M, korba L Edytowane 7 Stycznia 2017 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jest mogę to i ja poproszę2 szt pod niski profil2 szt korba LDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Poproszę pokrowce 4 x niski profil.Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Do wieczora nie zdążą uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plastik Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jeśli się załapię to poproszę o 4 szt. XL na korbę. Podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Koledzy wiecie jaki rozmiar pokrowca wybrać pod korbę shimano 4000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 XL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Z mojej strony koniec zapisów. Zobaczę czy to sie da ogarnąć i napisze czy biorę dla wszystkich Tapatalknięte ze srajfona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasch44 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie zamykaj jeszcze dobry człowieku toć to jeszcze jasno za oknem wiec nie późne popołudnie . Ja bum potrzebował 1x na korbę 2500 i 1x na korbę 3000. Gdybym się załapał to daj znaka dobry człowieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Podsumowanie.Zamawiam to co widać na fotce. Proszę każdego z listy, aby wysłał do mnie wiadomość na prv, dogadamy szczegóły.Wysyłka, ta z Niemiec podnosi koszty każdego zamówienia po 3,5 zł, ponieważ dzielimy ją na wszystkich,Ta ode mnie będzie kosztowała 7,5 + 1 zł (przesyłka + koperta) http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,krajowy_przesylka_polecona.html polecony, nie priorytet, gabaryt B. Czyli całkowity koszt wysyłki wynosi 12 zł + koszt zakupionych przedmiotów. Kurs Euro na dziś 4,5 zł http://kursy-walut.mybank.pl/ i trzeba sobie doliczyć do zamówienia. Dane do wpłaty podam na priv w odpowiedzi na Wasze wiadomości. Jak się ktoś rozmyśli - przyjadę i będę łaskotał po stopach tak długo, aż kasę odda 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 http://www.decathlon.pl/polar-myliwski-na-zamek-mski-taiga300-bi-v-id_8281240.html 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Podsumowanie.Zamawiam to co widać na fotce. Proszę każdego z listy, aby wysłał do mnie wiadomość na prv, dogadamy szczegóły.Wysyłka, ta z Niemiec podnosi koszty każdego zamówienia po 3,5 zł, ponieważ dzielimy ją na wszystkich,Ta ode mnie będzie kosztowała 7,5 + 1 zł (przesyłka + koperta) http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,krajowy_przesylka_polecona.html polecony, nie priorytet, gabaryt B. Czyli całkowity koszt wysyłki wynosi 12 zł + koszt zakupionych przedmiotów.Kurs Euro na dziś 4,5 zł http://kursy-walut.mybank.pl/ i trzeba sobie doliczyć do zamówienia.Dane do wpłaty podam na priv w odpowiedzi na Wasze wiadomości. Jak się ktoś rozmyśli - przyjadę i będę łaskotał po stopach tak długo, aż kasę odda Zmówienie.JPG Zamówione, zapłacone.Czekamy, a w międzyczasie wyślę każdemu info ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieroz Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 http://www.decathlon.pl/polar-myliwski-na-zamek-mski-taiga300-bi-v-id_8281240.htmlMam takie 2 i szczerze mogę polecić , po co wydawać 200 albo więcej na polar [emoji848] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mam takie 2 i szczerze mogę polecić , po co wydawać 200 albo więcej na polar [emoji848] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTeż zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 lipa ja mam 117 w klatce to 2xl potrzebuje a juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 W stacjonarnym sklepie warto sprawdzic dostepność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Też zamówiłem ten polar i wczoraj dotarł rozmiar XL pasuje idealnie,ciepły miły w dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mam i ja, u mnie L'ka jest jak szyta na miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Również zamówiłem polar z Decathlonu. Więcej napiszę, jak otrzymam przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Zamówione, zapłacone.Czekamy, a w międzyczasie wyślę każdemu info ze szczegółamiPaczka u mnie. Weekend na Mazurach, wiec w poniedziałek porobię paczki i będę organizował wysyłki. Kto chętny na odbiór osobisty - można już w poniedziałek albo w niedziele wieczorem, jak wrócę z ryb. Tapatalknięte ze srajfona Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Dano^ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Ja także zamówiłem ten polar z Decathlonu w rozmiarze XXL, niby że już mam podobny, ale za taką cenę to grzech nie wziąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Do mnie dotarł kilka dni temu. Zwykły koc, ale dobrze uszyty i ciepły. Sporo praktycznych kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi