gryzon Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 No cóż jak nie wezmę sprzętu to nie spróbuję. Moz być tak że cały tydzień będzie falowanie i też nie da się połowić. Ale sprzęt wezmę zobaczę co się będzie działo na miejscu. Czy kij sandaczowy do 30 gram ogarnie temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) A tak naprawdę to czego szukać specjalnie - tzn. jakich miejsc ? Są jakieś specyficzne miejsca ? I jakas specyficzna przynęta? Jeszcze nie próbowałem spiningowac w morzu więc wszystkie rady mile widziane Super. A jakąś przynęta? Przeglądając neta jest tego bardzo dużo " jak zwykle zresztą" więc może jakaś podpowiedź? Słyszałem o mosach i westinach a coś jeszcze? Pozdrawiam Czy kij sandaczowy do 30 gram ogarnie temat? http://jerkbait.pl/topic/69186-tro%C4%87-morska-uwagi-spostrze%C5%BCenia-kiedy-gdzie-jak-i-na-co-%C5%82owi%C4%87/ Dla takich pytań i wątpliwości jest odpowiedni temat. Jaki jest sens powielać to samo w kolejnym? Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley 47 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Panowie i Panie. Zwracam się z zapytaniem co mogę łowić w styczniu w okolicach Mielna. Prawdopodobnie pojawię się na tydzień czasu, i zastanawiam się czy zabrać ze sobą sprzęt i jaki. Interesuje mnie spining, jeśli nie będzie możliwości to grunt. Na co mogę się nastawić co ewe. zabrać ze sobą? Jakieś ograniczenia występujące? Dziękuję za odpowiedzi i wszystkim Szczęśliwego nowego roku!z Mielna masz 25 minut samochodem nad Parsętę Wrzosowo, Miechęcino, Bardy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 http://jerkbait.pl/topic/69186-troć-morska-uwagi-spostrzeżenia-kiedy-gdzie-jak-i-na-co-łowić/ Dla takich pytań i wątpliwości jest odpowiedni temat. Jaki jest sens powielać to samo w kolejnym?Zawsze warto jeśli uzyska się tylko interesującą odpowiedź. Jeśli nie zauważyłeś w linku tym co podałeś to praktycznie same posty dotyczą kołowrotków. Jeśli bym mieszkał blisko morza mógł bym zakupić wiadro przynęt jeśli to jest wyjazd 2-3 razy w roku to zakup wogole nie przydatnych przynęt wogole się nie kalkuluje. Dla mnie było by szkoda czasu na pisanie w sumie nic nie wnoszącego do tematu.Mimo wszystko pozdrawiam. I dziękuję innym zainteresowanym i dzielącym się swoją wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilZatoń Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Witam. Zastanawiam się nad spróbowaniem swoich sił w wędkowaniu w morzu. Chciałem zacząć w okolicach od ujścia kanału Jamneńskiego do okolic Łaz. Może jest ktoś na forum kto wędkuje w tamtych okolicach i mógłby podpowiedzieć co w okolicy można złowić. Dodam , że chciałem brodzić w spodniobutach i łowic na spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 30 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Witam. Zastanawiam się nad spróbowaniem swoich sił w wędkowaniu w morzu. Chciałem zacząć w okolicach od ujścia kanału Jamneńskiego do okolic Łaz. Może jest ktoś na forum kto wędkuje w tamtych okolicach i mógłby podpowiedzieć co w okolicy można złowić. Dodam , że chciałem brodzić w spodniobutach i łowic na spining Jeżeli masz na myśli łowienie w okresie wiosennym, do końca długiego weekendu majowego, to...http://jerkbait.pl/topic/69186-tro%C4%87-morska-uwagi-spostrze%C5%BCenia-kiedy-gdzie-jak-i-na-co-%C5%82owi%C4%87/page-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi