Skocz do zawartości

Wody w okolicy Koszalina

Klenik

Rekomendowane odpowiedzi

A tak naprawdę to czego szukać specjalnie - tzn. jakich miejsc ? Są jakieś specyficzne miejsca ? I jakas specyficzna przynęta? Jeszcze nie próbowałem spiningowac w morzu więc wszystkie rady mile widziane

Super. A jakąś przynęta? Przeglądając neta jest tego bardzo dużo " jak zwykle zresztą" więc może jakaś podpowiedź? Słyszałem o mosach i westinach a coś jeszcze? Pozdrawiam

Czy kij sandaczowy do 30 gram ogarnie temat?

http://jerkbait.pl/topic/69186-tro%C4%87-morska-uwagi-spostrze%C5%BCenia-kiedy-gdzie-jak-i-na-co-%C5%82owi%C4%87/

Dla takich pytań i wątpliwości jest odpowiedni temat. Jaki jest sens powielać to samo w kolejnym?

Edytowane przez Krzysiek Rogalski
  • Like 1

Panowie i Panie. Zwracam się z zapytaniem co mogę łowić w styczniu w okolicach Mielna. Prawdopodobnie pojawię się na tydzień czasu, i zastanawiam się czy zabrać ze sobą sprzęt i jaki. Interesuje mnie spining, jeśli nie będzie możliwości to grunt. Na co mogę się nastawić co ewe. zabrać ze sobą? Jakieś ograniczenia występujące? Dziękuję za odpowiedzi i wszystkim Szczęśliwego nowego roku!

z Mielna masz 25 minut samochodem nad Parsętę Wrzosowo, Miechęcino, Bardy.

• Like 1

http://jerkbait.pl/topic/69186-troć-morska-uwagi-spostrzeżenia-kiedy-gdzie-jak-i-na-co-łowić/

Dla takich pytań i wątpliwości jest odpowiedni temat. Jaki jest sens powielać to samo w kolejnym?

Zawsze warto jeśli uzyska się tylko interesującą odpowiedź. Jeśli nie zauważyłeś w linku tym co podałeś to praktycznie same posty dotyczą kołowrotków.

Jeśli bym mieszkał blisko morza mógł bym zakupić wiadro przynęt jeśli to jest wyjazd 2-3 razy w roku to zakup wogole nie przydatnych przynęt wogole się nie kalkuluje.

Dla mnie było by szkoda czasu na pisanie w sumie nic nie wnoszącego do tematu.

Mimo wszystko pozdrawiam. I dziękuję innym zainteresowanym i dzielącym się swoją wiedzą.

• 1 rok później...

Witam. Zastanawiam się nad spróbowaniem swoich sił w wędkowaniu w morzu. Chciałem zacząć w okolicach od ujścia kanału Jamneńskiego do okolic Łaz. Może jest ktoś na forum kto wędkuje w tamtych okolicach i mógłby podpowiedzieć co w okolicy można złowić. Dodam , że chciałem brodzić w spodniobutach i łowic na spining :)

Witam. Zastanawiam się nad spróbowaniem swoich sił w wędkowaniu w morzu. Chciałem zacząć w okolicach od ujścia kanału Jamneńskiego do okolic Łaz. Może jest ktoś na forum kto wędkuje w tamtych okolicach i mógłby podpowiedzieć co w okolicy można złowić. Dodam , że chciałem brodzić w spodniobutach i łowic na spining :)

Jeżeli masz na myśli łowienie w okresie wiosennym, do końca długiego weekendu majowego, to...

http://jerkbait.pl/topic/69186-tro%C4%87-morska-uwagi-spostrze%C5%BCenia-kiedy-gdzie-jak-i-na-co-%C5%82owi%C4%87/page-1