admin1348902092 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam,W przypadku cytowania czyjejś wypowiedzi prosimy o usuwanie znaczników wyświetlania zdjęć. Cytujemy TYLKO tekst bez zdjęć. Zmniejsza to koszty - strona rozliczana jest za transfer danych od serwera do klienta. Z góry dziękujęAdministrator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja bym proponował wrzucanie fotek jedynie na imageshack.us lub fotka.pl lub inne podobne. Wtedy transfer leci z serwerów hosta ? czyli fotki lub imageshack ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Cześć,Jeśli ktoś chce to może oczywiście. Nie ma jednak problemów by umieszczać te zdjęcia równiez na naszej stronie - prośba dotyczy tylko powielania jednego zdjęcia. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja nie rozumiem też dlaczego cytuje się czasem „kobylaste” wypowiedzi zamiast napisać komu się odpowiada. Ja bym wyłączył opcje odpowiadania z cytatem dla większej czytelności i dostępności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 W sumie cytaty dobra sprawa ale w wiekszości nie trzeba cytować całej wypowiedzi tylko nawiązać do konkkretnej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi