Witam - będę się w tym roku uganiał za sandaczem, będę się musiał obkupić w jakieś przynęty. Macie jakieś swoje skuteczne na jeziorku ??
Dysponuje 2-ma wędziskami - jednym do 20-stu gram, drugie do 40-stu.
P.s. Może macie jakieś skuteczne patenty na dozbrojkę, która nie zakłóca pracy gumy ??
No i przy okazji pytanie z innej beczki : zaciekawiła mnie metoda połowu przedstawiona na filmiku
Wiem że w Polsce jest zabroniona ale chodzi głownie o to, że jak czyta się o połowie sandacza to wszyscy piszą o ciężkiej orce dna, a tu coś innego. Co o tym sądzicie. No i jak wy lowicie sandacze.
Pytanie
lesiu7
Witam - będę się w tym roku uganiał za sandaczem, będę się musiał obkupić w jakieś przynęty. Macie jakieś swoje skuteczne na jeziorku ??
Dysponuje 2-ma wędziskami - jednym do 20-stu gram, drugie do 40-stu.
P.s. Może macie jakieś skuteczne patenty na dozbrojkę, która nie zakłóca pracy gumy ??
No i przy okazji pytanie z innej beczki : zaciekawiła mnie metoda połowu przedstawiona na filmiku
Wiem że w Polsce jest zabroniona ale chodzi głownie o to, że jak czyta się o połowie sandacza to wszyscy piszą o ciężkiej orce dna, a tu coś innego. Co o tym sądzicie. No i jak wy lowicie sandacze.
Top użytkownicy dla tego pytania
9
9
6
6
Popularne dni
14 Mar
24
16 Mar
21
15 Mar
9
2 Mar
5
Top użytkownicy dla tego pytania
lesiu7 9 odpowiedzi
snoek3 9 odpowiedzi
FidoAngel 6 odpowiedzi
guciolucky 6 odpowiedzi
Popularne dni
14 Mar 2013
24 odpowiedzi
16 Mar 2013
21 odpowiedzi
15 Mar 2013
9 odpowiedzi
2 Mar 2025
5 odpowiedzi
Popularne posty
snoek3
ja powiem tak w jeziorach sandacza nie łowie ... choc w tym roku mam zamiar spróbować .. ale na rzece mam metode opad ale inny niż wszyscy ... jest to system podpatrzony u naszych sowieckich kolegów
Dagon
Była taka rosyjska bajka w której występowało zwierzątko z wielką głową i dużymi uszami. Coś jak główka przez Ciebie opisywana. Polska nazwa to Kiwaczek. oczywiście to tylko teoria
Majo
Nic na przegubie nie bedzie lepiej zacinać niż sztywna główka jigowa. Wiem co mówię, jeden i drugi sposób używałem i główka jigowa ma więcej zalet. Nad wodą w sezonie jestem codziennie. Dodatkowe agra
Opublikowane grafiki
85 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi