łukasz gamoński Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam. Chciałem zapytać czy ktoś z Was używa żyłek firmy berkley? Jak się sprawdzają? Ciekaw jestem waszych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ja uzywam tej linki http://www.ebay.co.uk/itm/Berkley-Trilene-Transoptic-0-16mm-2-5kg-changes-colour-/260937279223?pt=UK_SportsLeisure_Fishing_Line_JN&hash=item3cc112e6f7 ,dokladnie tej srednic i rowniez o numer grubsza.Dlaczego napisalem dokladnie tej?Srednice i wytrzymalosc tych zylek,czesto sa zle podawane przez sprzedawcow.Jesli ktos chcialby sie zdecydowac,trzeba dokladnie poszukac i przeanalizowac.Kupilem ja z braku wyboru i nie zaluje.Uzywam ja dwa sezony i nie moge powiedziec o niej zlego slowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 sa 2 bardzo udane, trilene big game i trilene xl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi