Przemek Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Muszę mu wysłać PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Moze ktos w koncu poda wymiary kieszen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 tak mniej więcej 20-21x11-12cm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Poproszę nagrodę złotego szpadla....Ok, sprawa taka. Szukam czegoś jak TechPack, ale ale - nie od Dragona. Mam kosę z niejakim Goebbelsem Tak więc podobny system, może być lepsza jakość wykonania, aby nie z tej firmy na D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Może Rapala Urban ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Może Rapala Urban ...Masz może? Jak to użytkowo wygląda, w sensie wrażeń? Jak z zamkami i ze szwami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Mam,użytkuje trzeci rok, jestem zadowolony. Wszystkie zamki i szwy całe:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 a może coś w tym stylu... https://www.militaria.pl/texar/torba_texar_commander_coyote_181_43-com-ba_tx_p111945.xml mam już jakiś czas i zadowolony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 a może coś w tym stylu... https://www.militaria.pl/texar/torba_texar_commander_coyote_181_43-com-ba_tx_p111945.xml mam już jakiś czas i zadowolony jestemZależy mi na równym rozłożeniu ciężaru na oba ramiona, bo głównie wzdłuż rzek chodzę, i dlatego też opcja na jedno zdecydowanie odpada. Jakichś slingów i „nerek“ mam kilka sztuk, i niezbyt jestem zachwycony. Do stania są w sumie spoko, do dłuższych wędrówek jednak - lipa. Nałożysz cięższego towaru, jakąś wodę i termos, i masz otarcia na ramieniu murowane. Plecak mnie po prostu denerwuje, a kamizelkom brak pojemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 6 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Poproszę nagrodę złotego szpadla....Ok, sprawa taka. Szukam czegoś jak TechPack, ale ale - nie od Dragona. Mam kosę z niejakim Goebbelsem Tak więc podobny system, może być lepsza jakość wykonania, aby nie z tej firmy na D.Rozejrzyj się za czymś takim; https://bogdangawlik.pl/product-pol-15272-Fishpond-Gore-Range-Tech-Pack.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 6 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 Ewentualnie takie coś; Wersja letnia. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Fish pond to klasa sama w sobie, niestety za to się słono płaci. Jeśli ktoś wie że bedzie taką kamizelkę używał dłużej bo mu pasuje to na pewno warto wydać takie pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Fish pond to klasa sama w sobie, niestety za to się słono płaci. Jeśli ktoś wie że bedzie taką kamizelkę używał dłużej bo mu pasuje to na pewno warto wydać takie pieniądze.Prawda, świetna - tylko ta cena nie jest to przełknięcia dla każdego. Kierunek jednak jest właściwy.Czy ktoś miał może z tym do czynienia?https://www.flyartfishing.pl/odziez-wedkarska/2735/mega-bra-military-green-vision Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombelek Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) Dobry materiał, super jest wykonana, kieszenie też wielkościowo są okejjak za tą cenę to warto Edytowane 7 Października 2021 przez Bombelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombelek Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Dobry materiał, super jest wykonana, kieszenie też wielkościowo są okejjak za tą cenę to wartoPolecam również przynęty z ali, są przyjemne rybki sie łowią jest okej [color=#fafafa]https://gdziejestburza.online/jak-powstaje-burza/[/color] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi