deichkind Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Witam. Właśnie zrobiłem 1szy od długiego czasu przegląd "zapasu wojennego" przynęt, nie mogę rozpoznać firmy i modelu pewnych gumisiów: Gumy na pewno są z USA, długość 9cm a szerokość w głównym korpusie to 1,4 - 1,5 cm a więc grubasy. Z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Lunker City Shaker? Edytowane 15 Marca 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Na 100% PUDŁO. Shakerów mam pełen zapas, całkowicie inna guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Lunker city grub, pierwsza myśl. Oooo, znalazłem u nas. http://takaryba.com/strona_produktu.php/info/p17994_Lunker-City-Grub-25--6cm.html Edytowane 15 Marca 2013 przez Dagon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Grub...e to one są bardzo, w rzeczy samej W "moim" sklepie wędkarskim te gumy są zaszufladkowane razem z Shaker' ami właśnie. Stąd pomysł, że to ich najmniejsze modele. Łowię na większe i faktycznie, te są znacznie szczuplejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Dagon wodzu dzięki dzięki Lunker City GRUB 4" (chyba jakieś oszukane )aaa ty dziwne że na Shakerach mam mikro napis LUNKER CITY na grzbiecie a tutaj nic. Temat do zamknięcia Edytowane 15 Marca 2013 przez deichkind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Nie przypominam sobie by moje taki napis miały, kupiłem w dużym sklepie wędkarskim, raczej nie podrabiane, niestety nie sprawdzę już czy były opisane, czy nie. Urwałem wszystkie, co do jednego a dzięki swej ponadprzeciętnej na Wiśle łowności, oraz ilości brań, która przyprawiała mnie o nagły atak ziewania, więcej ich nie kupiłem. Wolę shakery a jeszcze lepiej, jak już o grub’asach mowa – grubego alberta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 4 calowy grub nie jest ostemplowany, lecz i tak ma wdzieki, wprawdzie inne niz shaker, a dzieki temu wziecie u, innych niz szczupaki, ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 potwierdzam moje gruby też nie są opisane jak shakery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Ja też 2 takie posiadam(4 calowe), kupowałem parę lat temu w Centrum na Spójni w Warszawie, sam byłem ciekaw nazwy bo faktycznie sprawdziłem i są bez opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 4 calowy grub nie jest ostemplowany, lecz i tak ma wdzieki, wprawdzie inne niz shaker, a dzieki temu wziecie u, innych niz szczupaki, ryb Coś w tym jest bo żaden zębaty się na nie nie połasił ale ale ciężka orka, dosłowne bombardowanie jigami 20-25g na 5-7 metrowej wodzie (heh oznaka rozpaczy przy bezradności innych przynęt) czasem skutkowało na innym gatunku.Cóż trzeba będzie pro forma jakiś imporcik zrobić i uzupełnić stany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Chetnie przygarnę kilkadziesiąt sztuk Lunker City Grub 2,5" 6cm w kolorze Arkansas Shiner, jeśli komuś niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi