platynowłosy Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Zerknijcie Panowie pozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Bardzo fajna koncepcja na klip. Od początku do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Bardzo fajnie się to ogląda Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Fajny pomysł i dobre wykonanie. Ja łowię na poppki z korka od wina i na efekty nie narzekam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Potrzeba matką wynalazku.Fajowski pomysł.Kiedyś z łyżek robiło się wahadełka, a z trzonka boleniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Prawdą jest, że niektórym bardzo trudno przemóc się do odejścia od "standardowych", czyli naturalnie (w miarę) wyglądających, przynęt. Wprawdzie mój pierwszy kontakt ze szczupakiem miał miejsce dobre 23 lata temu, gdy stawiałem pierwsze kroki w wędkarstwie w ogóle, łowiąc płocie na spławik. Zębaty zebrał z powierzchni pośpiesznie zwijany spławik. Od tamtej pory, łowiąc te drapieżniki, nie wpadłem na pomysł, aby uzbroić ów indykator brań w dwie kotwice i próbować skusić nim rybę do brania. A może to błąd, właśnie? Skoro marchewka i kuchenne akcesoria działają, a korek zatyka nie tylko szyjki butelek, ale również rybie pyski... Obawiam się jednak, że może prowadzić to do niebezpiecznego dla wędkarskiego ego wniosku, że nasz przeciwnik, na którego polujemy za pomocą wielotysięcznych nakładów, to durne zwierze, które zadowoli się byle czym wrzuconym do wody Edytowane 16 Marca 2013 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 No nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 to na sobotni wieczór, zerknijcie też na to. Ja już teraz zacząłem szukać starych pędzli....PozdrawiamAlek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zerknijcie Panowie pozdrawiamAlekNo to teraz znikną szczotki z Ikea i pędzle z Praktikera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Zębaty zebrał z powierzchni pośpiesznie zwijany spławik... Obawiam się jednak, że może prowadzić to do niebezpiecznego dla wędkarskiego ego wniosku, że nasz przeciwnik, na którego polujemy za pomocą wielotysięcznych nakładów, to durne zwierze, które zadowoli się byle czym wrzuconym do wody Jak tak prawie straciłem sbirolino Obawiam się, że niestety wniosek jest prawidłowy. Nie bez przyczyny ryby stoją najniżej w zwierzęcej hierarchii. Myślę, że po prostu z biegiem czasu (życia), po kolejnych porażkach i ukłuciach uczą się co można a czego nie można brać do buzi. Edytowane 13 Kwietnia 2013 przez vBartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konktenbit Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jak ten gość z pierwszego filmu zakłada gumowce (2:48) to co tam widać jeszcze? Chyba nie to co myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Jak ten gość z pierwszego filmu zakłada gumowce (2:48) to co tam widać jeszcze? Chyba nie to co myślę...To pasek od spodni ale fakt wygląda podejrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 No cóż, przeszukałem miejsce w którym kobiety lubią przebywać najbardziej i niestety nic godnego uwagi w kuchni nie znalazłem, co nadawałoby się na materiał wyjściowy do zrobienia poppera - gdybyście widzieli ten podejrzliwy wzrok płci pięknej - czego on tam szuka - .A jak pomyślę ile zaschniętych pędzli wyrzuciłem po remoncie to serce mnie boli, bo każdy z nich był z drewnianą rączką i mógł zostać potencjalnym łowcą kaczodziobych. Pomysł z pędzlami bardziej do mnie przemawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek133 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Właśnie byłem w komórce...5 stare pędzle zaschnięte..biorę się do roboty...super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi