Maciek1 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Mam pytanie czy ktoś zna wędki firmy salmo czy to ta sama firma co produkuje woblery wpadł mi w rękę kijek tej firmy w sklepie i wyglądał całkiem nieźle i cena przystępna może ktoś używał wędek tej firmy wszelkie opinie będą bardzo cenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 dla Salmo robił Dragon pod nazwą Salmo Expres , ładnych kilka lat temu , ja miałem 2,9 do 55gr mocny solidny kij , choć opinie o tej serii były różne , ja byłem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Konkretnie to kijek pod multika 1.95 do 80g ale było kilka spiningów tej firmy o rożnej gramaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 nie nie kolego to jest inna firma , natknąłem sie na nia kilka lat temu ... i takze zrobiła na mnie pozytywne wrazenie , mówie o wygladzie i pracy na sucho ale wiecej ci nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Pewnie to łotewskie Salmo. To duża firma bazująca na rynkach krajów postsowieckich. Sporo rzeczy sprzedają pod własną marką. Niektóre ich produkty, np. ubrania na lód są wręcz kultowe.Kiedyś na oceanie łowiłem ich wędką. To był mocny szklak, dobrze sprawdzający się w tamtych warunkach.EdytaTe wędki "występują" na tym filmie: Edytowane 17 Marca 2013 przez Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tak podejrzewałem ze to produkt zza wschodniej granicy ale nie byłem pewien chyba się skuszę i sprawdzę co ten kijek jest warty tym bardziej że kasa niezbyt duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 znalazłem filmik jak łowia na rzece wołdze bodajże na sprzet salmo i to jest klasowy sprzet sa nawet kołowrotki ... i to wyglada dosc solidnie ... kiedys na alledrogo bylo tych wedek sporo ale teraz jakos poznikały , pewnie były dosc dobre a na nasze wychodziło zbyt tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Witam.Salmo Hornet Pro Light 240 5-20g, posiada i użytkuje ktoś pod pstrąga? zastanawiam się nad tym kijem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Witam.Salmo Hornet Pro Light 240 5-20g, posiada i użytkuje ktoś pod pstrąga? zastanawiam się nad tym kijem. Pozdrawiam.Nikt nie posiada tego kijka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Miałem ten kij w ręku, przy okazji i z ciekawości, uzbrojony na łowisku. Myślę, że w swojej klasie jest to porządna wędka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi