Porter Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 http://www.fiskesnack.com/ Pozdrawiam Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 BOleń z tej stronki nijak nie wygląda mi na 6,5 kg A może się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 nie po to zapodałem adresik,żebyście narzekali.ładne pikes są tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Daleki jestem od narzekań Taka mała dygresja tylko Szczupaczki piękne i owszem ale okoń mnie powalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 BOleń z tej stronki nijak nie wygląda mi na 6,5 kg A może się mylę?Może to waga razem z łowcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi