bryka Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Witaam wszystkich Lurebuilding-owców ! po przedstawieniu się w odpowiednim wątku , teraz założyłem temat o swoich woblerach.Woblery robie z balsy jak i z piany poliuretanowej w większości dedykowane pod takie gatunki jak : kleń,jaź, boleń , choć pod inne gatunki tez sie czasem coś zrobi.Zainteresowanych wątkiem zapraszam do śledzenia kilka zdjęć z początków mojej przygody.. a Edytowane 11 Grudnia 2013 przez bryka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Robisz coś na szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Właśnie czytałem w WW ciekawy artykuł sam może bym kilka nabył żeby przetestować je na Bugu,a w jakiej cenie kolego je masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 gratuluję pięknych wyrobów...druga,trzecia fotka,wobki bardzo ładne (mi się najbardziej podobają)a żuki także super...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Biedrony super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Bardzo fajne, duża różnorodność, dokładność w wykończeniu - widać, że już jakiś czas je robisz. Widać w niektórych kształtach inspirację mistrza LD, ale masz swój styl.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 po efektach Twojej pracy widać, ze sprawia Ci to przyjemnośćżyczę wytrwałości w realizacji następnych projektów przydały by się jakieś informacje ewentualnie filmiki odnośnie pracy przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Właśnie czytałem w WW ciekawy artykuł sam może bym kilka nabył żeby przetestować je na Bugu,a w jakiej cenie kolego je masz. woblery sprzedaje kolego w cenie od 12 zł za mikrusy , w zwyż ...zależnie od zamówienia , zawsze można się dogadać )\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Michał nauka nie poszła w las hehehe Pozdro i przyhamuj trochę bo aż mi głupio że uczeń mnie przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Michał nauka nie poszła w las hehehe Pozdro i przyhamuj trochę bo aż mi głupio że uczeń mnie przerasta W reklamowaniu się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 :D :D Najważniejsze że woblery ładne i łowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Michał nauka nie poszła w las hehehe Pozdro i przyhamuj trochę bo aż mi głupio że uczeń mnie przerasta Do Ciebie Piotrze brakuje mi jeszcze kilkuset wystruganych woblerów ale wszystko jest na dobrej drodze... byle czasu było więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 jak mają być szczere opinie moja pierwsza jest taka że te oczy pasują im jak majtki q....a druga szczera szału wizualnego jak dla mnie nie ma a spodziewałem się tego po przeczytaniu wstępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 jak mają być szczere opinie moja pierwsza jest taka że te oczy pasują im jak majtki q....a druga szczera szału wizualnego jak dla mnie nie ma a spodziewałem się tego po przeczytaniu wstępu może i jest jak mówisz... wszystkim się nie dogodzi...zaś ja po przeczytaniu Twojej opini sądziłem ze jesteś jakimś doświadczonym twórcą którego rady moge uwzględnić przy strugnaiu swoich woblerów lecz po zobaczeniu Twoich woblerów hand made...np tego...: sory ale Twoja opinia nie wydaje mi się wartą uwagi Pozdro ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Oj Michał nie wiesz co mówisz , wobki Spidi'ego to jedne z najpeliej malowanych akrylami na tym forum , ale tak jak mówisz, wszystkim nie dogodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Moim zdaniem trzeba jeszcze dopracować dwie rzeczy.1. Oczka mocowań - jakoś kańciaste 2. Oczy 3d- nawierć trochę pod nie otwory - nie będą odstawać.I przede wszystkim - trochę skromności, woblerki nie powalają, a pysznisz się jak paw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Teraz bedziecie sie przepychac kto jest lepszy a kto gorszy? ja uwazam ze kazdego wobki sa dobre kwestia gustu jedni kochaja fiaty 126p a drudzy audi A6 . kazdy ma swój styl. Kazdy z nas ma inne wizje.Mi np wogóle sie nie podobaja wobki ciapance pedzlem ale wiekszosci sie one podobaja. Równierz obrazy malowane przez swiatowych artystów. Namazgane esy frolesy dla bochomaz , lecz ludzie kupe kasy za to płacą.W swiecie woblerów rzadzi sie renoma i nazwisko. moge sie założyc że gdyby Tommy wystawił fote brzydkiego wobka na forum to wszyscy by sie zachwycali tylko dlatego ze Tommy jest według mnie swietnym twórca woblerów.dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jeśli Tobie nie podobają się woblery paćkane pędzlem, to chyba jesteś trochę dziwny . PS mówię o woblerach Nowaka i Grzegorza Sidora, które dla mnie są mistrzostwem świata.PS Przejrzyj sobie wątek Tommiego od początku, aby zobaczyć jak zaczynał z pomocą Pawła i jakoś nie było widać, że się pyszni . Tylko o to mi chodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 super woblerki jest na co popatrzec czekamy na jakies filimiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Moim zdaniem trzeba jeszcze dopracować dwie rzeczy.1. Oczka mocowań - jakoś kańciaste 2. Oczy 3d- nawierć trochę pod nie otwory - nie będą odstawać.I przede wszystkim - trochę skromności, woblerki nie powalają, a pysznisz się jak paw - fakt oczka nie są idealnie okrągłe...nie przywiązuje akurat do nich zbyt wielkiej uwagi , nie jest dla mnie najważniejszy ich ideał...-oczy 3d już w większości woblerów są zagłębienia pod nie ...- trochę skromności ? no sory ale jak ktos mi pisze ze moje oczy pasują woblerom jak kurwi**** majtki a sam nie robi nic powalającego no to sory niech sam swoje najpierw doprowadzi do ideału a pozniej tak pisze komus innemu tego wpisu bym nie przemilczał... takie jest moje zdanie .. i wcale nie uważam ze pysznie się jak paw jak to ująłes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Oj Michał nie wiesz co mówisz , wobki Spidi'ego to jedne z najpeliej malowanych akrylami na tym forum , ale tak jak mówisz, wszystkim nie dogodzisz właśnie widze Piotrze po tych oczach naciapanych na środku korpusu , które nie wiem co mają przypominać .. ozdobe ,czy mają być imitacją rybiego oka.. tam to one naprawde pasują :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Woblery niczego sobie, chociaż mógłbyś niektóre lepiej "doszlifować" bo struktura drewna przebija.Ale skromnością rzeczywiście nie grzeszysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Kolejne sztuki gotowe do malowania ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 bryka no powiem ci jedno bo dalej rozumiem że chcesz szczerze, no majtki na tym forum odgrywają nie lada role, powiedział bym nawet nadrzędną jak doczytasz to będziesz wiedział o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi