Skocz do zawartości

Woblerowy Świat Bryki

Rekomendowane odpowiedzi

- fakt oczka nie są idealnie  okrągłe...nie przywiązuje akurat do nich zbyt wielkiej uwagi , nie jest dla mnie najważniejszy ich ideał...

(...)

???

Ups...

Nie wiem, czy dobrze szanownego kolegę zrozumiałem - naprawdę nie przywiązujesz uwagi do kształtu oczka, do którego zaczepiana jest agrafka??? :blink:

:ph34r:

Może faktycznie źle się wyraziłem , masz racje kolego ... więc wyjaśniam :))

Przywiązuje na tyle aby spełniały swoją funkcje w 100 % ...  to że są czasem kapke mniej kształtne od idealnego kółeczka , jest spowodowane tym ze na każdym oczku stelaża ... są one skręcone..a drut jest na tyle twardy ze czasem wyjdzie mniej kształtne , ważniejsze jest dla mnie to ze jest na tyle zabezpieczone ze zadna ryba tego nie rozerwie i są prosto ustawione,  szczerze jest to pierwsza uwaga z jaką sie spotkałem  na temat tych kółeczek .. :)

Edytowane przez bryka

• 2 tygodnie później...

Kształt oczka z drutu dla mnie ma wielka wagę . Dlatego często odbiegam od idealnego , okrągłego kształtu i zgniatam przednie oczko . Może to nie jest estetyczne ale jest praktyczne . Nie przesadzajmy z tymi uwagami . Lepiej niech wobek pracuje a nie się prezentuje . Pozdrawiam .

• Like 1

Kształt oczka z drutu dla mnie ma wielka wagę . Dlatego często odbiegam od idealnego , okrągłego kształtu i zgniatam przednie oczko . Może to nie jest estetyczne ale jest praktyczne . Nie przesadzajmy z tymi uwagami . Lepiej niech wobek pracuje a nie się prezentuje . Pozdrawiam .

Raczej niech BRYKA :D

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...