bryka Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 spoko spidi, może za jakiś czas sie wdrąże w temat majtek na tym forum hehe ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 - fakt oczka nie są idealnie okrągłe...nie przywiązuje akurat do nich zbyt wielkiej uwagi , nie jest dla mnie najważniejszy ich ideał...(...) ???Ups...Nie wiem, czy dobrze szanownego kolegę zrozumiałem - naprawdę nie przywiązujesz uwagi do kształtu oczka, do którego zaczepiana jest agrafka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Może faktycznie źle się wyraziłem , masz racje kolego ... więc wyjaśniam )Przywiązuje na tyle aby spełniały swoją funkcje w 100 % ... to że są czasem kapke mniej kształtne od idealnego kółeczka , jest spowodowane tym ze na każdym oczku stelaża ... są one skręcone..a drut jest na tyle twardy ze czasem wyjdzie mniej kształtne , ważniejsze jest dla mnie to ze jest na tyle zabezpieczone ze zadna ryba tego nie rozerwie i są prosto ustawione, szczerze jest to pierwsza uwaga z jaką sie spotkałem na temat tych kółeczek .. Edytowane 17 Marca 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Kilka z ostatnio zrobionych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Kształt oczka z drutu dla mnie ma wielka wagę . Dlatego często odbiegam od idealnego , okrągłego kształtu i zgniatam przednie oczko . Może to nie jest estetyczne ale jest praktyczne . Nie przesadzajmy z tymi uwagami . Lepiej niech wobek pracuje a nie się prezentuje . Pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Kształt oczka z drutu dla mnie ma wielka wagę . Dlatego często odbiegam od idealnego , okrągłego kształtu i zgniatam przednie oczko . Może to nie jest estetyczne ale jest praktyczne . Nie przesadzajmy z tymi uwagami . Lepiej niech wobek pracuje a nie się prezentuje . Pozdrawiam . Raczej niech BRYKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Hahah trafna uwaga niech wobek lepiej BRYKA niż świeci swoim idealnie okrągłym oczkiem Pozdrawiam panowie . Edytowane 30 Marca 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Michał nowy narybek bardzo fajny, z materiałem próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Jeszcze malowane gąbkami.. teraz czekam na reduktor do sprężarki i zaczynam zabawe z areografem Pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 kilka zdjęć z ostatnio zmajstrowanych woblerków...59_863126913_n.jpg] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 bardzo ladne ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Michał jak te z 8 zdjęcia po złotówce to biorę wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 hehe za symboliczną kawke z firmowego "sklepiku" Piotrze ,masz jednego odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Zapraszam do mnie na expresową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 ciekawe czy by brały ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Wcale by mnie nie zdziwiło wieszanie się sporego białorybu na tych corniszonach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na Amura i klenia bombowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Coś z ostatniego malowanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 fajne te "jajcaki" Michał.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) A dziękuje ,ale zdjęcia nie oddają efektu ;/ Edytowane 3 Czerwca 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Oklejańce zwariowańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Kolejne partie moich woblerków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Siemka,boleniówki fajnie wyglądają .Dasz im stery?Ostatnie po prawo- mój ulubiony kolorek pod bolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 A dziękuję .Tak tak , juz wszystkie są ze sterami nie robie bezsterowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No to ganiaj Bolki-najlepszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi