Skocz do zawartości

Woblerowy Świat Bryki

Rekomendowane odpowiedzi

wczoraj dane mi było zbadać "organoleptycznie" wobki Michała i muszę powiedzieć,że na "sucho" robią świetne wrażenie... :) na testy nad wodą muszą zaczekać jeszcze troszkę,ale jestem pewien,że nie zawiodą...ps Michał priv odczytałeś...? ;) pzdr

Eeee tam chłopie dla siebie (dla swojej satysfakcji) twórz nie dla innych  ;)

Tworze ja dla swojej satysfakcji ale również tworze je dla innych -niestety takie czasy ze dorobić trzeba ...a zarazem zadowolenie innych daje mi dodatkowy zastrzyk motywacji i satysfakcji

Michał napisz coś więcej o tych robakach,..jaka praca,tonące,pływające itd..dzięki ;)

Wszystkie pływające , schodzące na około 30 cm , praca jak najbardziej agresywna  - Takie miał życzenie zamawiający je ,więc tak zostały zrobione ;)

Michał załatw sobie jeszcze 5 pojemników bo nowe kolory dojechały w sobotę :)

W takim razie jutro zajade po pojemniczki - extra ;)

Edytowane przez bryka

Dzisiejszy wypadzik po nocce  zaś nauczył pokory do rybek...

Pierwsze kilka rzutów , żyłka 0.14 , kijek do 10 gr , woblerek 14 mm.... bum -siedzi chlapak 45 cm -pięknie wcięty nic dodać nic ująć.
post-53661-0-97900800-1373978812_thumb.jpg

Po zobaczeniu jak zaczeły żerować bolenie , poszedłem do auta po drugiego kija-boleniowego.
Plecionka 0.16 Power Pro...  bolenióweczka 10 gr.. pierwszy rzut -cisza.
Drugi rzut , z 6m od nóg nagle podniosla się fala za moim woblerem i z potężnym impentem ryba trafiła w wobler. Zrobił się  kocioł,woda jakby zagotowana, i jednocześnie przy uderzeniu straciłem i woblera , i rybe... kołowrotek nawet nie zdążył zagrać..
Nie mam pojęcia czy plecionka strzeliła  od tak poteznego uderzenia na krótkim dyszlu... czy to poprostu taki zębaty sie połakomił na uklejeczke.
Już dawno nie miałem tak efektownego brania ;)
Z trzęsącymi się dlońmi zawiązałem kolejną agrafke , załozyłem kolejnego woblera .. 30 min łapania z tego jedno wyjście i cisza.

Coś pięknego.... ;)!

• Like 1