bryka Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Na forum chłopaki takie dzieła tworzą i nakręcają temat, że mimo wszystko trzeba wskakiwać na wyższe levele hehePs. Jak tam Karol , miałeś coś ostatnio ? ja weekend plywałem (Bytom Odrzański,Głogów) i pusto jedno branie tylko wąsatego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Karol wyjął w sobotę jednego 155, ja wczoraj znowu z brzegu miałem lokomotywe, przebiegłem całą prostkę za nim i nawet sie nie zatrzymał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Moze się wkońcu ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Podobno ostatnio w Bytomiu Odrzanskim padł wąsaty 28 kg taki off top apropo Naszych okolic Wobki zacne ! Można je gdzieś nabyć ? Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Wobki zacne ! Można je gdzieś nabyć ? Pozdrawiammoże tutaj coś Ci się spodoba...?pzdr http://jerkbait.pl/topic/26561-s-kleni%C3%B3wki-bryka-zestawy-po-3-cm/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Podobno ostatnio w Bytomiu Odrzanskim padł wąsaty 28 kg taki off top apropo Naszych okolic Wobki zacne ! Można je gdzieś nabyć ? PozdrawiamMoże skocze jeszcze raz opływać Bytom w ten weekend Co do wobków to..oczywiście - u mnie zawsze coś się znajdzie , a jeślie czegoś nie mam to żaden problem żeby zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Aaa no i najświeższe boleniówki przed wklejeniem sterów..P1090421.JPG P1090435.JPG Kozacka dopracowana faktura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Takie ... yyy , chyba pod sandaczowanie Prezentują się w wodzie super- zobaczymy co będą łowiły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Bardzo fajnie wyszły ,z buzi trochę jak uśmiechnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Bardzo fajnie wyszły ,z buzi trochę jak uśmiechnięte.Bo one sandacze będą urabiały na swój uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Tak myślałem ,ale poważnie bardzo dopracowane są ,jak będą pracować jak wyglądają to luks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Sie ma Michał.Sandaczówki super.Jak głęboko będą schodzić i jaka ich długość???Jak tam wieczorne wyniki dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Sie ma Michał.Sandaczówki super.Jak głęboko będą schodzić i jaka ich długość???Jak tam wieczorne wyniki dzisiaj? Schodzą tak do 70-80 cm , długość 8 cm .Takie konkretnie zrobiłem na wieczorne i nocne sandaczyki na nasze prostki Jak wyniki ? Gdzieś niedopatrzyłem przy poprzednich holach musiało się naruszyć kółeczko łącznikowe w Shad Rapie i siadł jeden czarnuch ale poszedł wraz z ownerem ... ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Uuuuuuu to faktycznie niedobrze Wobki zacne jak się spotkamy na wodzie to pobuszuje w pudełeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 20 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Jak się spotkamy na spiningu to żaden problem , jest kilka pudełek do przeglądnięcia hehe Jutro z samego rana o 5 jade coś wydłubać z prostki ze spinem heheCzarnego po braniu namierzyłem na sondzie , ale juz nie uderzył drugi raz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Trochę aktualności po weekendzie dla zainteresowanych Niedziele - 17 szt kleników do 35 cm i kilka okoni ... ilość wyjść niezliczona Nowy woblerek w wersji testowej okazał się chyba najlepszym killerem jakiego miałem Nie wiem co on przypomina i do czego on podobny ale grunt ze waliły jak porąbane.Także trzeba zrobić kilkanascie takich sztuk dla zapasu ,zebym nie musiał znowu włazić do rzeki po niego jak wczoraj Kilka fotekNie obyło się też bez kąpieli za woblerem No i kilka fotek ostatniego robactwa Zdjęcia rybek usunięte, zapoznaj się proszę z zasadami umieszczania zdjęć ryb na forum. Edytowane 24 Lipca 2013 przez milupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Dzisiejsze 4 godzinki w miare owocne w rybki bolki 64 cm i 43 cm jaź 38 cm i kilkanasćie kleników Ponowne złamanie zasad umieszczania zdjęć złowionych ryb - punkt ostrzeżeniaJeszcze raz polecam zapoznać się z zasadami wstawiania zdjęć:http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/Zabawa przednia ! Edytowane 28 Lipca 2013 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzisiejsze 4 godzinki w miare owocne w rybki bolki 64 cm i 43 cm jaź 38 cm i kilkanasćie kleników Ponowne złamanie zasad umieszczania zdjęć złowionych ryb - punkt ostrzeżeniaJeszcze raz polecam zapoznać się z zasadami wstawiania zdjęć:http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Zabawa przednia !Zaczynacie przeginać... czy ryba jest krwawiąca ? czy ryba jest brudna ? czy ryba lezy na suchym podłożu ? czy ryba jest w mocnym uścisku ręki ? Ze dostaje ostrzeżenie ? Chyba lepiej rybe połozyc na mokrym podbieraku zamiast męczyć i wielcy ustawiac do zdjęcia. To jest forum wędkarskie czy artystyczno fotograficzne ? Jeszcze wprowadzacie wymiary ryb których mozna zamieścic zdjęcie ? -troche żenujące... Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Choć ostatnio troszke zaniedbałem swój temat z powodu braku czasu to postaram się nadrobić , tak więc kilka z ostatnio zrobionych woblerków -cała kolejna partia napewno będzie w tych barwach -mikrusy od 13 do 20 mmI dzisiejsza fotka z zawodów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 to zaszalałeś na zawodach brawo i piękna rapa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Fajne wobki i Rapa piękna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 2 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Fajne wobki i Rapa piękna.Dzięki . Jeszcze im sporo Tomy brakuje do tego jak bym chciał zeby wygladały , ale juz czuje ze jestem na dobrej drodze Edytowane 2 Września 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Kolejne bolenióweczki w oczekiwaniu na stery ,i klenióweczki A tutaj Jazio trafiony na ostatnich zawodach Naszywki na kamizelke również dotarły ,jak się nalezy .. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 To malowanie boleniowych jest świetne. Niezłe postępy zrobiłeś. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Dziś dotarły do mnie wobki bryki, otwieram kopertę, patrzę i o ku...........a. Nie sądziłem że takie mikrusy można zrobić tak perfekcyjnie, są idealne. Wielkie dzięki Michale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi