bryka Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Polecam się na przyszłość Marcin, i cieszy mnie bardzo zadowolenie nowo nabywających kolegów po kiju ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Dziś dostałem między innymi boleniówki. Panie Michale , są to wizualnie najpiękniejsze boleniówy jakie mam ( a trochę ich mam ), łowność sprawdzę w przyszłym sezonie dopiero. Muszę naskrobać na następne. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Mam nadzieje ze będe miał okazje jeszcze nie raz , miło Cię zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ja czekam na efekt finalny 20 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Gromadzenie zapasów na sezon 2014 rozpoczęte ....Troche cięższej amunicji boleniowej -7cm /10-11gr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Kolejne kolorki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Rewelacja , jak zwykle zresztą. Już doczekać się błękitek nie mogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Piękne woblery stary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Dzięki panowie Wczoraj chwilka nad wodą ... cisza i spokój jak makiem zasiał..jedynie mały bolek skuszony na łamanego okonka 4 cm ..Standardowe boleniówki 7cm ,10-11 grNo i nowa boleniowa bestia w wersji testowej 9 cm ponad 20 gr , dla tych którzy muszą ładować za bolkami jak najdalej W moich miejscówkach myśle ze rzeke by przerzucił jak by sie postarał Jeśli praca spełni moje oczekiwania wchodzi ten woblerek na stałe w produkcje , jeśli nie to będe kombinował z obciążeniem aż do skutku... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Wobki cudne, mieć taką armadę i nic do szczęścia nie potrzebne . 9-cio centymetrowa bestyjka ma potencjał, oj ma . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ta ukleja na ostatnich fotkach może wymiatać Piękne wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 pełen szacunek za wykonanie. Zazdroszczę umiejętności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 pełen szacunek za wykonanie. Zazdroszczę umiejętności Wszystkiego idzie się nauczyć , potrzeba tylko czasu i cierpliwości . jutro zdjęcia mikrusów , zrobionych dla kolegów z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Dokładnie , praktyka czyni mistrza a tu widać lata praktyki. Świetna robota ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 5 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 (edytowane) Dokładnie , praktyka czyni mistrzaa tu widać lata praktyki.Świetna robota !Nie no w swoim przypadku w latach bym tego nie liczył heheAle dzięki za słowa motywacji. Tak jak obiecałem -kilka maluchów dla kolegów z forum i jakas tam ukleja z "między czasu"Jeszcze podpisik ,2 warstwy lakieru i do wody Maluchy malowanie -klasyka - czarny grzbietr z białą perłą, boki srebro, brzuch biała perła W 2 wersjach cięzaru , jedne około 1,5gr drugie około 2,6 gr Długośc 15mm - a trzepią kijem aż miło ! Woblery testowane cały sezon i wyniki robią naprawde dobre. Ten wzorek napewno nie wyleci nigdy z moich produkcji Edytowane 5 Listopada 2013 przez bryka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Potwierdzam to co ustaliliśmy na privie. Wyglądają świetnie. Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Spoko myślałem że dłużej w tym siedzisz bo woblerki na prawdę ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Maluchy zajefajne. Mam już kilka a i będą na pewno następne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 boleniówki szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Listonosz dotarł właśnie z paczuszką od bryki, w środku błękitne boleniówy. Jaki pisałem do Michała co bym chciał nie rozpisałem się za bardzo i dostałem dokładnie co chciałem. Wielkie dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Nie no w swoim przypadku w latach bym tego nie liczył heheAle dzięki za słowa motywacji. Tak jak obiecałem -kilka maluchów dla kolegów z forum i jakas tam ukleja z "między czasu"Jeszcze podpisik ,2 warstwy lakieru i do wody Maluchy malowanie -klasyka - czarny grzbietr z białą perłą, boki srebro, brzuch biała perła W 2 wersjach cięzaru , jedne około 1,5gr drugie około 2,6 gr Długośc 15mm - a trzepią kijem aż miło ! Woblery testowane cały sezon i wyniki robią naprawde dobre. Ten wzorek napewno nie wyleci nigdy z moich produkcji P1090937.JPGP1090943.JPGP1090941.JPGP1090947.JPGFajne jajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Listonosz dotarł właśnie z paczuszką od bryki, w środku błękitne boleniówy. Jaki pisałem do Michała co bym chciał nie rozpisałem się za bardzo i dostałem dokładnie co chciałem. Wielkie dzięki. Nadajemy na tych samych falach ;D Ja mam nadziej ze jutro dotrze paczka od Ciebie !No i od jutra prawdopodobnie zaczynam próby z pianą -namówiłeś mnie Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 9cm -20 g... jestem bardzo mile zaskoczony pracą tego. Jest lepiej niz sie spodziewałem, czekam na wyzynarke az wróci z serwisu i jade z nimi pęłną parą. Na początek kolejne sztuki ..Wkrótce postaram się wrzucic jakies filmy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 A to rączki do dupki przyrosły że już nożykiem cieżko kształt wyciąć z balsy ?? oj Michał ty leniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Kolejne podejście do zmagań z pianą.. nie mam pojęcia co z czym sie je..Ale wyszło coś takiego..jak narazie jest to troche dla mnie kłopotliwa robota , wszystko mi się babra raz za duzo piany raz za mało..No ale cóż najwyższa pora się tego nauczyć .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi