piotro82 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Pod pstrągówy jak znalazł a i sandaczyk nie pogardzi, a jak władujesz ze 12g w niego to i boleniówka wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Pod pstrągówy jak znalazł a i sandaczyk nie pogardzi, a jak władujesz ze 12g w niego to i boleniówka wyjdzie Coś tam się z nich zrobi , zobacze Tak jak wspominałem wcześniej ,dremel wrócił z serwisu więc wieczorkiem powstało kilka 9"tek boleniowych...Teraz zbrojenie , jutro zalewanie ,szpachlowanie , łuki skrzelowe i takie tam ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 (edytowane) Super drewienko ,ma swój klimat .Czyściutko wyszło.Ile będzie ważyć sztuka ?I jaka praca przewidziana ? Edytowane 10 Listopada 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Super drewienko ,ma swój klimat .Czyściutko wyszło.Ile będzie ważyć sztuka ?I jaka praca przewidziana ? Praca będzie bardzo wyraźna o bardzo duzej częstotliwości drgań z dosc mocnymi wychyleniami na boki Mocne lusterkowanie w opadzie Zbieram się ciągle aby nagrać prace kilku wzorków ,ale jestem tak zarobiony ze brakuje mi na to czasu.No a waga to średnio 20 gram sztuka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 He he dowcipniś . Waga konkret,można zrobić krzywdę przypadkiem Zrób z jedną w naturalu ,popróbuję na wiosnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 He he dowcipniś . Dlaczego Krystian ;>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Praca będzie bardzo wyraźna o bardzo duzej częstotliwości drgań z dosc mocnymi wychyleniami na boki Mocne lusterkowanie w opadzie Dlatego---- ,myślałem że żartujesz z opisem pracy .Jak zrobisz takie z mocniejszą pracą i całą resztą -jak napisałeś to biorę do testów,a jak zmniejszysz trochę wagę to jeszcze lepiej ,dla mnie.No chyba że mi nie sprzeda to nie po testuję Twoich Edytowane 11 Listopada 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Pisałem jak najbardziej poważnie .. A ile gram byś chciał taką 9"tke ?? Zaden problem lzejszą zrobić...hehe dostępne są dla wszystkich więc z zakupem nie ma problem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Ile da -tyle lżejszą ,byle pracowała mocno jak na boleniówkę .W jak najbardziej naturalnych szatach .Poważnie to gdzieś w granicach 15 gram było by fajnie. Edytowane 11 Listopada 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 (edytowane) Bryka, jak da radę to ja też poproszę, ale w gramaturze takiej jak Krystekwolf, czyli 15g. Lubię boleniówki z wyraźną pracą! Świetnie to wszystko wygląda, graty! Edytowane 19 Listopada 2013 przez skibek20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Już się na nowe boleniówy szykuję, na razie to jednak będę musiał przytulić stary model w fiolecie, oliwce i graficie. Wobki Michała mają stale miejsce w moich pudlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Ile da -tyle lżejszą ,byle pracowała mocno jak na boleniówkę .W jak najbardziej naturalnych szatach .Poważnie to gdzieś w granicach 15 gram było by fajnie. Bryka, jak da radę to ja też poproszę, ale w gramaturze takiej jak Krystekwolf, czyli 15g. Lubię boleniówki z wyraźną pracą! Świetnie to wszystko wygląda, graty!Chcecie Panowie lżejsze ? dobrze , będą i lżejsze 9"tki okolice 15 gram ... Edytowane 21 Listopada 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 No i dziś przyszłą forma od Judo , piana Foam It15 przyszła wczoraj ... także tego Pierwsza 15 mm pestka wskoczyła na taśme , oczywiście będą z jajami Troszke zasłabo wytłoczyłem łuske w kształtce pod forme i niestety słabo ją widać, ale teraz już będe widział jak postępowac dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Dopiero teraz zobaczyłem że tam łuska jest, chociaż dla mnie to zbyteczny bajer przy takich mikrobach jak zrobisz mi takiego łownego jak ten z pierwszych co mi dałeś to będziesz Bogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ten to jest BYDLE w porównaniu do tego co masz ! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja tam wolę trochę większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Michał poprosze o 3 szt tych KING-KONG-ów w naturalnych barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Michał poprosze o 3 szt tych KING-KONG-ów w naturalnych barwach Mikrusów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Tak dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 I już masz nazwę dla tych pestek z piany - King Kong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Michał poprosze o 3 szt tych KING-KONG-ów w naturalnych barwach W takim razie , się robi Panie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Troche drewnianych pestek Takie popieprzone w kolorkach fluo 14 mm -balsa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Super. Też mam zamiar pobawić się troszkę farbami fluo. Dostałem zestawik createxa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 (edytowane) Super. Też mam zamiar pobawić się troszkę farbami fluo. Dostałem zestawik createxa .Te fluo co ja maluje to są bazy samochodowe ale nitro. Jak chcesz to moge Ci kupići podesłać . Za 50 ml bodajże 9 zł. Edytowane 22 Listopada 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dzięki wielkie , na razie popróbuję fluo createxa. Wyglądają ok a jutro sprawdzę w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi