Skocz do zawartości

Woblerowy Świat Bryki

Rekomendowane odpowiedzi

"sweet focie" z dzisiejszego wypadu hehe, niestety bez kontaktu z rybą :/
- jak w studni.
post-53661-0-09927500-1385315533_thumb.jpgpost-53661-0-70056600-1385315547_thumb.jpg

Jutro zdjęcia pomalowanych boleniowek 9"tek.

Pestki 15 mm korpus z piany ,po podkładach lakierach itd wielkość 17-18 mm - Zdecydowanie za wielkie !
Dlatego będą też w mniejszym rozmiarze ale to za jakies 2 tygodnie.

Te 17-18 mm będą w wersji wagowej : 2,6 g

post-53661-0-91737400-1385316739_thumb.jpg

jutro lepsze zdjęcia bo dzisiaj są jeszcze mokre :D

Edytowane przez bryka

Także tego , 9"tki po 20 gram  na ukonczeniu , jeszcze podpis ,ster i kotwy ;)
post-53661-0-50846600-1385375959_thumb.jpg
proste standardowe malowanie ...czasem najlepsze ;)

7"ki boleniowe oklejane wczoraj też się załapały na kolory ;)
post-53661-0-77482000-1385376013_thumb.jpg

No i pestki , docelowo te cięższe wyszły w wersji jednak 2,8 g , te lzejsze 1,7g. Lecą jak pociski, praca agresywna, trzepią kijem fest ;)
Wodowane dzisiaj- zadowolenie 1000% to jest to ! troche za mocno mi sie nacięło rowek na ster ale to nic ;)
post-53661-0-00294800-1385376176_thumb.jpg
post-53661-0-36211100-1385376294_thumb.jpg
miały być okoniowate a wyszły z pieprzem heh ;)

Kropki i tak z Twoich zgapione ! :D spodobały mi się bardzo drobne kropeczki  :D Chyba sie nie pogniewasz :D?

Miały być pasiaki ale na jednym spieprzyłem paski i sobie odpuściłem

He he, miałem to samo do Ciebie pisać. Wczoraj strzeliłem partyjkę czwórek fluo i popieprzyłem im delikatnie grzbiecik :P i miałem wyrzuty że się nie spytałem o zgodę :lol: .

• Like 1

He he, miałem to samo do Ciebie pisać. Wczoraj strzeliłem partyjkę czwórek fluo i popieprzyłem im delikatnie grzbiecik :P i miałem wyrzuty że się nie spytałem o zgodę :lol: .

Marcin ... pieprz ile wlezie :D

Powiem wam w tajemnicy , że Bryka szykuje naprawdę słitaśne wobki :P Dostałem dziś przesyłkę z towarem pod formowanie i jestem pod wrażeniem.Ryby będą miały p....e :D

Adam ... ciiiiiiiiiiichoooo :D:D haha

To taka tajemnica poliszynela :D A tak poważnie to połóweczki już osadzone,gniazda na drut i odpowietrzenia tak samo.Teraz do akcji wchodzi gąbka i pucha z woskiem.Po solidnym nawoskowaniu,polerce i odczekaniu jutro warstwa licowa magicznego mazidła  i beton żywiczny.Narzuciłem tempo :lol:

Edytowane przez judo 1988

To taka tajemnica poliszynela :D A tak poważnie to połóweczki już osadzone,gniazda na drut i odpowietrzenia tak samo.Teraz do akcji wchodzi gąbka i pucha z woskiem.Po solidnym nawoskowaniu,polerce i odczekaniu jutro warstwa licowa magicznego mazidła  i beton żywiczny.Narzuciłem tempo :lol:

No , Lubię To ! ;) hehe czyli w tym tygodniu będzie gotowa :D? nie no zartuje , wole zebyś ją zrobił bez pośpiechu  by się nic nie spsuło :D

No Maciek , poprostu nie wchodziłeś w mój wątek ! oj minus :D hehe

Powiem Ci tak , ten na kołowrotku to taka pojedyńcza sztuka którą sobie zrobiłem,  okazal się jednym z lepszych woblerków szczupakowo- okoniowych :)

Co do samochodowych nitro... hmm... maluje w garazu w sporej przestrzeni z maską na twarzy więc mi to w sumie wszystko jedno ze smierdzą .
Głownie teraz maluje samochodowymi ale wodnymi , tylko kolory fluo mam nitro...

A tak pozatym to zdjęcie ławicy juz wyschniętej ;)
post-53661-0-00704600-1385552502_thumb.jpg
post-53661-0-85968000-1385552523_thumb.jpg

Ok czyli odpadają te farby u mnie gdyż maluje w apartamencie a na dodatek mam bobasa w domu.

Zagladalem tu wcześniej ale za dużo gadaniny musiało być a za malo fotek :P

U mnie od stycznie będzie bobas i takze wynosze sie z domu prawie całkiem z woblerami :(