aigle96 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Czyli najlepiej poeksperymentować A jak sprawdzić czy taki wobek jest zdatny do dania podkładu? I jakiej pianki używacie , gdzie ją można kupić (sorki za natłok pytań ale z pianą dopiero zaczynam ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ja używam Wobpianol200, z tego co wiem to bryka uzywa Foam it'u 15. Jak sprawdzić? Chyba się nie da, jak zapodkladujesz i przez 24h nie wyjdzie żaden bombel to chyba odgazowane. Ja małe wobki odkładam na tydzień żeby luźno polezaly, ale mam formy otwarte, tzn zalewam strzykawką przez otwór w formie Bryka sorka że sie tak rozbujałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 A gdzie można kupić taką piankę, bo szukając na aledrogo nie znalazłem po nazwach. Jest tylko jakaś jedna ale w sumie nic nie jest o niej napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki bryka za radę. Ten wobek z łuseczką kilka postów wyżej jest z piany czy żywicy? Aigle tą pianę wobopianol 200 sprzedaje kol. wędkarzyk1 w dziale sprzedam, bardzo fajna piana. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 A Foam it 15 w kauposilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dzięki wielkie za podpowiedzi Wesołych świąt wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dzięki bryka za radę. Ten wobek z łuseczką kilka postów wyżej jest z piany czy żywicy?Aigle tą pianę wobopianol 200 sprzedaje kol. wędkarzyk1 w dziale sprzedam, bardzo fajna piana.Zaden problem , jak moge to pomoge Ten wobek o którym piszesz jest odlany z piany. na reszte pytań juz koledzy za mnie odpowiedzieli takze ,Wesołych Świąt Panowie. Wesołych Świąt. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Hejka.Czy nie masz czasem zapchanej skrzynki? Pisałem priva a tu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Sory Marcin Poszło pw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Bryka tylko nie wypij całej święconej wody która przyjedzie do Ciebie bo tam i trochę mojej ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Pierwsze próby odlania real fisha...Zywice ,sylikony ,masy poszły w ruch.Narazie poznaje materialy... zobaczymy co z tego bedzie Pierwsze podejście do okonia... nie jestem zbytnio zadowlony ale kombinuje dalej.Może kiedyś osiągne swój cel którym bylo od samego poczatku tworzenia ,robienie przynęt jak najbardziej naturalnie wyglądajacych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Średniawo to wygląda ale to może wina zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No sredniawo sredniawo , pierwszy materiał który myslałem ze da rade jednak odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Świetne wobki a co najważniejsze napewno bardzo łowne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Pierwsze podejście do okonia... nie jestem zbytnio zadowlony ale kombinuje dalej.Może kiedyś osiągne swój cel którym bylo od samego poczatku tworzenia ,robienie przynęt jak najbardziej naturalnie wyglądajacych. Moim zdaniem tu się zaczyna życie, bo albo olewam temat i robię to co robiłem, albo idę dalej i nie ważne, że nie wyszło, że nie po mojej myśli, ale staram się dojść dalej, nawet jak są problemy - to jest właśnie lurebuilding, nie poddawać się, chociaż kłody lecą, próbować, testować i iść do przodu, nie teraz, to może później wyjdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Moim zdaniem tu się zaczyna życie, bo albo olewam temat i robię to co robiłem, albo idę dalej i nie ważne, że nie wyszło, że nie po mojej myśli, ale staram się dojść dalej, nawet jak są problemy - to jest właśnie lurebuilding, nie poddawać się, chociaż kłody lecą, próbować, testować i iść do przodu, nie teraz, to może później wyjdzie. Powiem tak - albo robie cos na stówe i robie coś z postępem albo nie biore sie za to wcale.Jak mi coś odrazu wychodzi staje się to dla mnie nudne. Lubie wyzwania , a mysle ze woblery wyglądające jak zywe to największe wyzwanie w lurebuildingu.Mimo krótkiego stażu w robieniu woblerów rzuce sie na głęboką wode... a co ! Kolejna próba odbicia okonia w trakcie.. zobaczymy co tym razem będzie jak nie to zaś od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Korzystając z okazji ze mam dziś troszke więcej czasu , chcialem się panowie pochwalic moim najpiekniejszym dziełem Dziś ma 12 dni moja córeczka Nadia .Właśnie z powodu maleństwa nie było mnie sporo czasu na forum i mój wątek przygasł ,ale poprawi się to mam nadzieje To ze nie wrzucam nic w wątku nie oznacza ze nie działam , cały czas planuje i kombinuje.A tymczasem to co ostatnio mi się troszke udało zrobić :KlenióweczkiKształtki owada odlane z zywicy pod forme wielogniazdową..Taka szczupakówa 8 centymetrowa... dziś miała pierwsze testy. Wypadły pomyślnie , trzeba bedzie odlac kilka sztuk tego i zrobic forme na kilka gniazd...I owady po metamorfozie malej , bez dupki którą miały. Opalizacja od Marcina robi robote -Dzięki Marcin -te dwie sztuki dorzucam do paczki dla Ciebie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Gratulacje Michale zdrowia dla córkico do wobkow hmmm ten 8cm pozamiatal bardzo mi sie podoba co do owadow bez dupsztala lux i co robiles tak jak ci gadalem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 No problemo, super że ci pasi. Woby super, szczególnie ósemeczka jest mega wyczesana. A córcia po prostu cudna, wielkie gratulacje. :D :D :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Gratulacje Michale zdrowia dla córkico do wobkow hmmm ten 8cm pozamiatal bardzo mi sie podoba co do owadow bez dupsztala lux i co robiles tak jak ci gadalem?Dużo lepiej wygladają ale grzebanai troche przy tym . Nie ,nie , musiałem inny patent obrać bo tamto nie zdawało w tych wobkach egzaminu. No problemo, super że ci pasi. Woby super, szczególnie ósemeczka jest mega wyczesana. A córcia po prostu cudna, wielkie gratulacje. :D :D :D hehe po tatusiu oczywiście :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Gratuluję córy Michał Co do wobób to oczywiście bez zmian czyli git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Korzystając z okazji ze mam dziś troszke więcej czasu , chcialem się panowie pochwalic moim najpiekniejszym dziełem Dziś ma 12 dni moja córeczka Nadia .20140111_102809.jpg Właśnie z powodu maleństwa nie było mnie sporo czasu na forum i mój wątek przygasł ,ale poprawi się to mam nadzieje To ze nie wrzucam nic w wątku nie oznacza ze nie działam , cały czas planuje i kombinuje. A tymczasem to co ostatnio mi się troszke udało zrobić :P1110410.JPGKlenióweczkiP1110412.JPGKształtki owada odlane z zywicy pod forme wielogniazdową..P1110414.JPGTaka szczupakówa 8 centymetrowa... dziś miała pierwsze testy. Wypadły pomyślnie , trzeba bedzie odlac kilka sztuk tego i zrobic forme na kilka gniazd...P1110417.JPGI owady po metamorfozie malej , bez dupki którą miały. Opalizacja od Marcina robi robote -Dzięki Marcin -te dwie sztuki dorzucam do paczki dla Ciebie.Gratulacje !!!Też sobie taką wystrugałem, moja Gabrysia ma siedem tygodni.Polecam niezdecydowanym !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dziekuje bardzo wszystkim .Wracając do tematu zywych ryb... kolejny odlew okonia...na dzisiaj starczy , jutro będe z tym walczył.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Gratulacje slicznej córki nie znamy się ale stwierdzam ze to na pewno nie po tatusiu haha ;p Fajna ta szczupakowa 8-ka, podoba mi się ta łuska, sam robiłeś czy skopiowałeś jakiegoś gotowca? ;-)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Mi też podoba się ta ósemeczka To z fc52 ?PS. Gratulcje córeczki, przed Toba najlepsze chwile... Edytowane 17 Stycznia 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi