Kielo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Odlew odlewem ale malowanko bardzo miło wyszło ,bardzo miło ,jak malowałeś?Psikałeś czy ręcznie? Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Kielo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pojedynek Tomy kontra Bryka Który najlepiej odbije rybkę Odbić to nie jest problem.Ukleja jest za chuda na FeatherLite i się będzie łamać.Jeśli o mnie chodzi robię teraz drewno.Potem biorę za Ukleje-będzie jak żywa tylko nieco szersza patrząc z góry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Odlew odlewem ale malowanko bardzo miło wyszło ,bardzo miło ,jak malowałeś?Psikałeś czy ręcznie?Częśc aerografem , częśc ręcznie. Odbić to nie jest problem.Ukleja jest za chuda na FeatherLite i się będzie łamać.Jeśli o mnie chodzi robię teraz drewno.Potem biorę za Ukleje-będzie jak żywa tylko nieco szersza patrząc z góry.No własnie i tu jest problem o którym pisze Tomy , ... problemem jest zrobić ją bardziej wypasioną nie tracąc żadnych szczegółów i zeby wyglądała jak bez zmian.Ukleja jest jedną z cieższych ryb do odbicia moim zdaniem. Teraz kombinuje jak ją zrobić bardziej wypasioną... Narazie to nadają sie na breloczki albo do gabloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Niczym żaby... słomka w... i dmuchasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 jaaa cie pierdziu jak tak dalej pójdzie Polska będzie nr 1 w robieniu realistycznych woblerów Pięknie Bryk PIĘĘĘKNIE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Michał, Jak skończysz robotę to dawaj zaraz ukleje na giełdę. Ja już teraz stoję za nimi w kolejce! Mega robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 A nie wystarczy dać porządny stelaż. Utrzymuje duże ryby w woblerach z balsy, więc z żywicą też powinien dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Balsa to co innego.FL jak by stelaż dać z drutu sztywnego i sprężynującego to może i by utrzymało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Niczym żaby... słomka w... i dmuchasz :D Próbowałem troche strzykawką i powietrzem utłyczyc martwą rybke ,ale nie zdaje to egzaminu tak jak sobie to wyobrazałem. jaaa cie pierdziu jak tak dalej pójdzie Polska będzie nr 1 w robieniu realistycznych woblerów Pięknie Bryk PIĘĘĘKNIE !!!!Musimy światu pokazać klase,,, a co ! Michał, Jak skończysz robotę to dawaj zaraz ukleje na giełdę. Ja już teraz stoję za nimi w kolejce! Mega robota!Napewno trafi , będzie trzeba odrabiać stratne materiały których poszło od groma do kosza... A nie wystarczy dać porządny stelaż. Utrzymuje duże ryby w woblerach z balsy, więc z żywicą też powinien dać radę.Będe to próbował bo tak myslałem zbroic takim drutem odrazu z obciązęniem... zobaczymy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No to pianką ją... taką co się rozpręża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) No to pianką ją... taką co się rozpręża Też o tym myślałem i chyba nawet to spróbuje. Tylko ze pianka nierówno urosnie i bardzo ją zniekształci , chyba ze nim zastygnie próbowac ją jeszcze uformowac palcami- no ale wtedy zniszczy się łuske itd.. i tak w kółko co krok do przodu to jakis kolejny problem powstaje. Tymczasem próby malowania mniejszego okonka. zaś przedobrzyłem z paskami i wyszły za ciemne. Wersja breloczkowo naukowa heheJeszcze duzo malowania przedemną by dojsc do wprawy... i przedewszystkim zmiana aerografu na lepszy ... No i kolorki ukleji po lakierze..Musze jeszcze jakąs dobrą opalizacje dorwac do malowania tego paseczka przy grzbiecie.. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez bryka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ukleja jest bombowa i bez paseczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 no Michal gratki okon zajefajny widze rozkreciles sie na maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 no Michal gratki okon zajefajny widze rozkreciles sie na maxaKamil , ja dopiero się rozkręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Takie gadżety u mnie też powstają Przypinki do kamizeli , czapek itd...mysle ze będzie tez duzo więcej innych gadzetów wędkarskich dobra.. kończe na dzisiaj bo na maxa źle sie czuje po tych wszystkich chemiach...jutro będe próbował ukleeje troche "utłuczyć" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 mam cos takiego chyba w do zylek dragona kiedys dawali no fajna sprawa napewno chetnych bedziesz mial na takie pierdolki to rozkrecaj machine bo ciekawe rzeczy powstaja az milo popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Okoń mistrzowski, ukleja też perfecto^^ ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) mam cos takiego chyba w do zylek dragona kiedys dawali no fajna sprawa napewno chetnych bedziesz mial na takie pierdolki to rozkrecaj machine bo ciekawe rzeczy powstaja az milo popatrzecTak tak , przy dragonach niektórych dawali jako gratis , i chyba nawet nadal dają. Bzdetki ale sprawiają przyjemnośc choćby samego tworzenia ( żebyś Ty wiedział co u mnie powstaje w pracowni z innej branży to byś się za głowe złapal hehe , ale nie wrzucam tu tego bo to z innego działu pierdoły ) Edytowane 21 Stycznia 2014 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Tak tak , przy dragonach niektórych dawali jako gratis , i chyba nawet nadal dają.Bzdetki ale sprawiają przyjemnośc choćby samego tworzenia ( żebyś Ty wiedział co u mnie powstaje w pracowni z innej branży to byś się za głowe złapal hehe , ale nie wrzucam tu tego bo to z innego działu pierdoły ) Żelowi przyjaciele.... kobiet ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Żelowi przyjaciele.... kobiet ? moge Ci odlac jak bys miał taką potrzebe Edytowane 22 Stycznia 2014 przez bryka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Bryku Zacny Okoń jak się ogarniesz do końca uśmiechnę się do ciebie po jedną sztukę do gabloty Pięęknie Moim zdanie uklei nic nie potrzeba więcej jest idealna ! Edytowane 22 Stycznia 2014 przez Sambor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Spoko spoko , coś się wyczaruje. Co do ukleji to moze i fakt, nieraz "piekno" tkwi w prostocie a chęcia ulepszenia czegoś i np domalowaniu / dorobieniu , poprostu się coś spieprzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ukleja jest bombowa i bez paseczka. Perłę, cieniowanie dobrałeś bardzo realistycznie.Malowanie pierwsza liga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dobra ukleje są już "wypasione" na tyle ze spokojnie zmieszcze obciązenie łamać też się nie powinny a jeśli w fazach testów jakie będą jeszcze przechodziły zdarzyło by sie cos ze by dało sie je połamac , bede je poprostu zbroił drutem przez całą długość korpusu zalewając go odrazu w formie -choć mysle ze nie bedzie takich problemów.Musiałem zaś robić kolejną forme ..Teraz już się leją korpusy pod docelową formę z 3 gniazdową chociaż na poczatek.tak to mniej więcej wygląda...Dziś też przy okazji drewniaki załapały sie na stery , dojrzewaly chyba od listopada i wiecznie nie było kiedy powklejac sterów- dzis nastapił ten dzien.Jak ktoś ma ochote na jakieś boleniówy to pisać , troche tego jest. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jeszcze nie to malowanie co być powinno , musze troche poćwiczyć.Jutro wodowanie waga będzie coś 10-11 gram... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi