JakubS Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Czekam z niecierpliwością na rezultaty testów.Na moje skromne oko jest bardzo dobrze.Waga też optymalna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jutro prawdopodobnie będą wodowane , napewno na dniach wrzuce jakies filmiki z pracą uklejek.No waga standardowa dla tego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jest dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jest dobrze.Mało powiedziane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jest bardzo dobrze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Jak dla mnie jest git Edytowane 26 Stycznia 2014 przez kacper524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Co by nie było , cały czas sie u mnie coś dzieje . Robota wrze , dlatego brak czasu na wpisy i zdjęcia .Dziecko , zona , woblery i praca ,ani 30 minut wolnego czasu.Jednak co byście o mnie nie zapomnieli to wrzucam cos z dzisiaj.Okonie 6teczki,Dziś dostaną kolory,Ukleje i pestki także dziś maźne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Michał wykorzystaj moje oczy oczy do tych okoni. Na to kroplę żywicy i będziesz miał real wersję . Oczy wydrukuj na papierze foto punktakiem wycinasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 A masz gdzieś zapisany w arkusz do druku ?? Ale zywice znowu bym musiał kupić tą przeźroczystą ?? bo takowej nie posiadam...Jak do tej pory to seryjne oczy 3 d przerabiałem zmieniając kształt zrenicy oraz sciemniająć ogólnie całość.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 A masz gdzieś zapisany w arkusz do druku ?? Ale zywice znowu bym musiał kupić tą przeźroczystą ?? bo takowej nie posiadam...Jak do tej pory to seryjne oczy 3 d przerabiałem zmieniając kształt zrenicy oraz sciemniająć ogólnie całość.. http://jerkbait.pl/topic/7566-wymys%C5%82y-bigrafiego/page-13Miłej zabawy, ale efekt jest taki jak powinien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 http://jerkbait.pl/topic/7566-wymys%C5%82y-bigrafiego/page-13Miłej zabawy, ale efekt jest taki jak powinien Okej , dzięki Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 PS żywicy - kup GreatPlanes 15 lub 30 Pro Epoxy - daje bardzo przeźroczystą powierzchnię -dałem go na żabich oczach i wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dostaly kolorków i odrazu ożyly 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 MEGA!!! KOPARA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 no to po raz kolejny opad kopary, żeby nie powiedzieć znowu o k.......a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Okonki klasa nie myslales o zrobieniu im realistycznych oczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Mają przerobione 3d , są przyciemnione i mają przerobioną źrenice. Na zdjęciu tego nie widac ale w realu są okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dostaly kolorków i odrazu ożyly P1110615.JPGP1110609.JPGP1110606.JPG Michał, ukleje poezja. Okonie wyglądają realistycznie - martwe :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Okoneczki jak żywe . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Wzioł ryby w formaline i potem je uzbroił he he . szacunek :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To ze nic sie nie odzywam to nie znaczy ze nie działam .Siedząc przed kompem samo się nic nie zrobi w pracowni Taka mała zapowiedź takiego o to maleństwa , z 4 cm... Będzie poprostu kosmos tymczasem ide dalej pracować a w krótce nowe wieści z frontu Pozdro ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Weekendc spędzony nad real fishami , okonie , ukleje , i te uniwersalne 4"eczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Może ja sie nie znam ale co to za fish? pomalowane elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Słyszałem, że bryka śmigał aż do Czarnobyla po te fisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi