RUDI75 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Michał chyba buchnął z zoologika jakiegoś zbrojnika albo odkrył nowy gatunek, rybrak . Eleganckie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Michał chyba buchnął z zoologika jakiegoś zbrojnika albo odkrył nowy gatunek, rybrak . Eleganckie jak zwykle Elegancki kirysek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Elegancki kirysek? TaK tak , był kirysem , teraz jest uniwersałem którego czuje ze drapiezniki będą żarly jak durne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No z tymi rybkami akwariowymi to powiem Ci że pomysł świetny.Dobra baza na wzorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No z tymi rybkami akwariowymi to powiem Ci że pomysł świetny.Dobra baza na wzorki Sprzedam 5 kirysków panda i 20 neonków Dobra robota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) No z tymi rybkami akwariowymi to powiem Ci że pomysł świetny.Dobra baza na wzorki O tym samym pomyślałem i pół nocki sie zastanawiałem co za rybkę by zrobić hehe Heh Bryku chyba właśnie rozpocząłeś nowy rozdział w lurebuildingu Edytowane 10 Lutego 2014 przez Melanzyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 No z tymi rybkami akwariowymi to powiem Ci że pomysł świetny.Dobra baza na wzorki Możliwości nieograniczone ,a efekt wypasiony na maxa. Juz kolejne gatunki w planach nim będe w stanie pozyskać jakieś nasze gatunki z rzeki czy bajor. Sprzedam 5 kirysków panda i 20 neonków Dobra robota Panda to moze nie ,bo drogie ale spiżowego czy pstrego jak masz w ciekawym rozmiarze to chętnie nabęde hehe O tym samym pomyślałem i pół nocki sie zastanawiałem co za rybkę by zrobić hehe Heh Bryku chyba właśnie rozpocząłeś nowy rozdział w lurebuildingu Być moze , tyle pomysłów w lurebuildingu juz padło ze trzeba sie z czyms nowym wyrwac ..a tego jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Przez weekend troche roboty ogarniętej Powstało troche pasiaków 6 cm , i kirysków , dla których nie wiem jaką dać nazwe.Wyobraźcie sobie dialog :-Na co łowisz ??-Na kiryska ..heheheMa ktośpomysł co do nazwy ? coś konkretnego ,prostego i łatwo przyswajalnego dla mózgu ! Dzisiaj biore sie za ukleje bo terminy gonią , a jak dam rade to jeszcze forme bede robił pod te wieksze okonie takie 11-12 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Wyobraźcie sobie dialog : -Na co łowisz ??-Na kiryska ..hehehe Ma ktośpomysł co do nazwy ? coś konkretnego ,prostego i łatwo przyswajalnego dla mózgu ! Jak dla mnie to takie "diabełki" Bardzo pomysłowe i jak widać fajne rozwiązanie O malowaniu nie wspominam bo to już pierwsza liga! Podobne ??http://fc04.deviantart.net/fs22/f/2007/343/e/c/ALIEN_by_ekud.jpg Edytowane 10 Lutego 2014 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 krs cykacz ale mnie uwiodły okonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskellunge Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Weekendc spędzony nad real fishami , okonie , ukleje , i te uniwersalne 4"eczki. Bez tytułuh.jpgP1110657f.jpgP1110665f.jpgŚwietna robota,ładniejszych odlewów rybek chyba nikt nie robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Fajne te kiryski Takie trochę "pancer fish" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Dzisiejsza nocka spędzona w pracowni , malowanie , wykanczanie , i takie tam pierdoły .Jak bede miał rano sily to moze wrzuce jakies foty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Okonki genialne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Sprzedam 5 kirysków panda i 20 neonków Dobra robota Adolfi też fajne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Bryka, okonki ostatnie dużo lepiej niż pierwsze. super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mi tylko,, alien,, pasuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 A może po prostu...kirysek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Okonie malowanie lepsze ale to oko nie pasuje Psuje cały efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Mi tylko,, alien,, pasuje Alien , podoba mi się . Chyba tak zostanie Okonie malowanie lepsze ale to oko nie pasuje Psuje cały efekt. Zdjęcie oko rozjaśnia i wygląda inaczej niz w realu. Sa sciemnione i przerobiona zrenica ,ze wyglądaja realistycznie . Wystarczająco duzo czasu i pracy wkładam w jednego takiego woblerka wiec nie będe sie bawił jeszcze w tworzenie własnych oczu. Te mi sie podobają i tak zostaną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Efekty dzisiejszej nocki... juz schną. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Coś niesamowitego,szczęka opada !!! Już nie mogę doczekać się paczuszki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Efekty dzisiejszej nocki... juz schną.P1110693.jpgP1110691.jpgNie wiem czy mi się wydaje ,ale te z pierwszego miotu lepiej wyglądały (mniej pogięte ) Design(malowanko) konkret i tak.O pracy się nie wypowiadam bo nie widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Jeśli nazwa się przyjmie to i przetestować by wypadało ;-) jak będzie coś gotowego usmiechnę się o jakąś sztukę do testów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Nie wiem czy mi się wydaje ,ale te z pierwszego miotu lepiej wyglądały (mniej pogięte ) Design(malowanko) konkret i tak.O pracy się nie wypowiadam bo nie widziałemTe z pierwszego miotu wyglądały tak samo bo są z tej samej formy. Moim zdaniem dodaje to ralizmu ale kazdy ma swoje zdanie Jeśli nazwa się przyjmie to i przetestować by wypadało ;-) jak będzie coś gotowego usmiechnę się o jakąś sztukę do testów ;-)Cos podeśle jak troche tego zrobie . Tylko sie przypomniij za jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi