Skocz do zawartości

Woblerowy Świat Bryki

Rekomendowane odpowiedzi

No z tymi rybkami akwariowymi to powiem Ci że pomysł świetny.Dobra baza na wzorki :)

O tym samym pomyślałem i pół nocki sie zastanawiałem co za rybkę by zrobić hehe :)

Heh Bryku chyba właśnie rozpocząłeś nowy rozdział w lurebuildingu ;)

Edytowane przez Melanzyk
  • Like 1

No z tymi rybkami akwariowymi to powiem Ci że pomysł świetny.Dobra baza na wzorki :)

Możliwości nieograniczone ,a efekt wypasiony na maxa. Juz kolejne gatunki w planach nim będe w stanie pozyskać jakieś nasze gatunki z rzeki czy bajor.

Sprzedam 5 kirysków panda i 20 neonków :D

Dobra robota :)

Panda to moze nie ,bo drogie  ale spiżowego czy pstrego jak masz w ciekawym rozmiarze to chętnie nabęde :P hehe

O tym samym pomyślałem i pół nocki sie zastanawiałem co za rybkę by zrobić hehe :)

Heh Bryku chyba właśnie rozpocząłeś nowy rozdział w lurebuildingu ;)

Być moze , tyle pomysłów w lurebuildingu juz padło ze trzeba sie z czyms nowym wyrwac ..a tego jeszcze nie było :)

Przez weekend troche roboty ogarniętej :)
Powstało troche pasiaków 6 cm , i kirysków , dla których nie wiem jaką dać nazwe.
post-53661-0-66136400-1392019795_thumb.jpgpost-53661-0-74699200-1392019822_thumb.jpg

Wyobraźcie sobie dialog :
-Na co łowisz ??
-Na kiryska ..
hehehe

Ma ktośpomysł co do nazwy ? coś konkretnego ,prostego i łatwo przyswajalnego dla mózgu ! ;)

Dzisiaj biore sie za ukleje bo terminy gonią , a jak dam rade to jeszcze forme bede robił pod te wieksze okonie takie 11-12 cm

• Like 4

Wyobraźcie sobie dialog :

-Na co łowisz ??

-Na kiryska ..

hehehe

Ma ktośpomysł co do nazwy ? coś konkretnego ,prostego i łatwo przyswajalnego dla mózgu ! ;)

Jak dla mnie to takie "diabełki" :) Bardzo pomysłowe i jak widać fajne rozwiązanie :) O malowaniu nie wspominam bo to już pierwsza liga!

Podobne ??

http://fc04.deviantart.net/fs22/f/2007/343/e/c/ALIEN_by_ekud.jpg

Edytowane przez tomasxt

Mi tylko,, alien,, pasuje :D

Alien , podoba mi się . Chyba tak zostanie ;)

Okonie malowanie lepsze ale to oko nie pasuje  :angry:  Psuje cały efekt. 

Zdjęcie oko rozjaśnia i wygląda inaczej niz w realu. Sa sciemnione i przerobiona zrenica ,ze wyglądaja realistycznie . Wystarczająco duzo czasu i pracy wkładam w jednego takiego woblerka wiec nie będe sie bawił jeszcze w tworzenie własnych oczu. Te mi sie podobają i tak zostaną :)

• Like 1

Nie wiem czy mi się wydaje ,ale te z pierwszego miotu lepiej wyglądały (mniej pogięte ;) ) Design(malowanko) konkret i tak.

O pracy się nie wypowiadam bo nie widziałem

Te z pierwszego miotu wyglądały tak samo bo są z tej samej formy.  Moim zdaniem dodaje to ralizmu ale kazdy ma swoje zdanie :)

Jeśli nazwa się przyjmie to i przetestować by wypadało ;-) jak będzie coś gotowego usmiechnę się o jakąś sztukę do testów ;-)

Cos podeśle jak troche tego zrobie . Tylko sie przypomniij za jakis czas :)