tomasxt Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Efekty dzisiejszej nocki... juz schną.P1110693.jpgP1110691.jpgWidzę tam opalki od Rudiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Cos podeśle jak troche tego zrobie . Tylko sie przypomniij za jakis czas Przypomnę przypomnę ostatnio często tu zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Pracowicie w Twoim wątku, a efekty totalnie konkretne. Co chwila aż miło popatrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dokładnie . Szczęka opada po prostu, jak żywe te uklejki czy jak by to nazwać hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Uklejoza załapała się na profesjonalne foto.Praca w pracowni idzie na pełnych obrotach .. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Michał ,a robisz takie bez steru ?Choć ta niewątpliwie wyszła kozacko...Te foto wcześniej chyba lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 A jaka praca tych uklejek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Bardzo fajnie wyszła. Przyłączam się do pytania Romero odnośnie pracy? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Michał ,a robisz takie bez steru ?Choć ta niewątpliwie wyszła kozacko...Te foto wcześniej chyba lepsze.Wiem Krystian , niestety fotograf nie jest wędkarzem i nie moze ogarnąć mojej wizji....Nikt Ci nie zrobi tego tak jak sam bys sobie to zrobił bo nie wie co masz w głowie. I tak wszystko sam robi właśnie z tego powodu , to chociaz zdjęcia musze komuś zlecic. Ja bym to zrobił w takich ujeciach jak moje tylko ze w takiej jakości i był by wypas ... no ale ... i tak wyszło całkiem całkiem .Co do bezsterowych to nie robie . Ani nigdy na takie nie łowiłem ani nie znam sie na nich wiec nie bede sie pakował w cos na czym sie poprostu nie znam.Jak narazie zostane na sterowych , a moze jak kiedys bedzie czas to przestudiuje bezstery A jaka praca tych uklejek?Praca wyraźna i znakomicie widoczna , nie są to typowe przecinaki w których nie widać ani drgnięcia.Jest ciut mocniejsza niz w boleniowkach ogólnodostępnych. Cieżko opisac ,wkrótce bedą jakies filmiki tylko musze znalesc chwile wolnego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Oki ,pokaż film z pracy tych sterowych ,zobaczymy jak to się je ...Może na wiosnę coś bym przytulił . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Czekam na film.Czuje, że będzie moc. Pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Praca wyraźna i znakomicie widoczna , nie są to typowe przecinaki w których nie widać ani drgnięcia.Jest ciut mocniejsza niz w boleniowkach ogólnodostępnych. Cieżko opisac ,wkrótce bedą jakies filmiki tylko musze znalesc chwile wolnego czasu Tylko nie w maju te filmiki Fajnie by było, jak by to było pokazane w stabilnym nie za ostrym nurcie,ja nie łowię w potoku stąd ta prośba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 I zaś przerwa , to dziecko mi zachorowało , to żona na antybiotykach.. to praca...to jakies inne sprawyehh nie ma czasu kompletnie na nic, a gdy zaczynam sie brac za wobki to czesto moja praca konczy sie po kilku minutach -córka wzywa krzykiem na cały dom hehe..Tak czy inaczej mimo wszystko cały czas próbuje coś działac..Troche ukleji: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Troche sie zakurzyło w moim wątku wiec czas troche odkurzyc. Prace caly czas wrą , a brak wpisów z moim watku to poprostu z zapracowania dzis ruszyłem wkoncu drewienka , i tymczasem takie 7 "eczki i taka sieczka 5 cm boleniowa poszła w ruch.Zapraszam również do sledzenia aktualnosci na mojej stronce http://www.bryka-woblery.pl Edytowane 29 Maja 2014 przez bryka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Te ukleje mistrzostwo jak żywe prosto z wody wyjęte masz talent niesamowity. Musze pomysleć nad zakupem ich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Przywieź kiedyś Bryka kilka na zawody . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Przywieź kiedyś Bryka kilka na zawody .Kilka? To towar na wage zlota Tomala hehe. Robie tego nieduże partie raptem po kilka szt i zazwyczaj tylko na zamowienie tak czy inaczej zawsze ja mam na swoim kiju heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Chociaż daj "Pomacać" , a na poważnie wiem ,że kiedyś to pisałem ale jak żywe . Edytowane 30 Maja 2014 przez Tomala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Co tu się nic nie dzieje Michał?Gdzie nowe wobasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wszystkiego Najlepszego Michał , zdrówka oraz sukcesów w życiu zawodowym oraz prywatnym.Sto Lat!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wszystkiego NAJ Michał..pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Michale, najlepszego I więcej czasu na swoje pasje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 yhhh i zaś 2 miechy minneły od ostatniego mojego posta... jak ten czas leci nieubłaganie...No nic, nie ma co marudzic tylko nadszedł czas ozywić znowu swój wątek - a przynajmniej spróbowac.Na poczatek po dłuzszej przerwie zaczne sumowo Więc tak : sumowe , niezniszczalne "Immortale "Waga 45 gram , drut 1,6 mm , ster longlife 3 mm , materiał pianka, długosc 15 cm ,praca 3-4 m w trolinguKotwice docelowe pod to , ownery st 46 , kołka kamatsu nr 6 hyperstrong.Stelaz klejony na koncowkach drutu.Filmik z testów wrzuce na dniach musze wrzucic na YT bo jak narazie mam na FB , przy zawieszeniu sie na nim i szarpaniu nic sie nie dzieje takze uwazam je za niezniszczalne Łowić tez juz cos tam łowią 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 To to ja rozumiem panie Michale Szczere gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi