bryka Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Takie cieniowane czwóreczki fluo pod jesienne okonki.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Masz talent. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dziękuje.Sporo kolegów pisze nadal za boleniową sieczką , więc taka partyjka malenstw.Te mają niecałe 4 cm , i 3,5 gr wagi. Latają jak pociski , praca drobna bardzo intensywna, a w opadzie piękne lusterko. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 No nic , jakas kawusia z rańca i zdało by się to poczyścic ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Hehe, ładnie tego natrzaskałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Setke trzasnąłem dzisiaj juz usterzyłem , ukotwiczyłem,uszczelniłem.. do jutra podeschnie lakier przy sterze i sio do ludzi tymczasem jak ktos by miał ochote to zapraszam do ogladniecia krótkiego probnego filmiku zmontowanego z kolegą z forum... Moze w przyszłosci powstanie jakis dłuzszy wypas 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Fajny filmik ! ;-) motyl na początku wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 No Michał.Fajny filmik, dużo owadów, fajny kręcioł ale mało ryb A tak szczerze to fajnie się oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Marcin słabo gryzły a to filmik z jednego wypadu i tylko jedna rybka. Bardziej chodziło o sprawdzenie co ze sprzetu się da wyciągnać jakość itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jakoś jak jak dla mnie bardzo fajna, pomysł na filmik kapitalny, jest klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Pierwsze próby z małą płoteczką realistic, srednio z tego malowania jestem jak narazie zadowolony ale to pierwsza sztuka wiec moze wymysle coś lepszego 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wygląda rewelacyjnie , jakiej jest długości i wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Szczerze ? to nie wiem nawet... z 5-6 cm , tak na szybko przed koncem pracy dzis to zrobiłem . Ani tego nie zbroiłem ani nic. Tylko wizualnie chciałem na szybko zobaczyc jak to moze wygladac. Po weekendzie bede to uruchamiał i wtedy bedzie wiadomo co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Boleniowa sieczka 4 cm wkoncu ukonczona.. Polecialo dzisiaj troche na giełde A od jutra cisne troche ze szczupakowymi i realisticami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Fajne gromadka Michal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Pierwsze próby z małą płoteczką realistic, srednio z tego malowania jestem jak narazie zadowolony ale to pierwsza sztuka wiec moze wymysle coś lepszego P1120706.jpgNo robi wrażenie. Jak żywa. To będzie jerk czy że sterem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Z tą płotką to na poważnie pierwsze próby???? Wyszło lepiej niż pięknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tak tak , to była pierwsza sztuka odlana i pierwsza pomalowana Teraz już płoteczki zostąły uruchomione w wodzie..Długośc 5.5 cm . Waga z 7-8 gr, zważe kolejne sztuki. Praca wyszła świetna.. za przednie oczko drobniejsza za tylne silniejsza. .Bedą łowiły wszystko... szczupaki , okonie, ,sandacze ...a i bolki myśle ze nie pogardzą 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Miodna ta płotka, masz dryg do odcisków i ich malowania. Czy tam jest pomarańczowe oko? Nigdzie nie mogę kupić, tylko czerwone są wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Bo to zółte oko po tuningu Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Kapitalna ta płoć, co najważniejsze wygląda bardzo "żywo" nie jak jakiś kawałek rybiego truchła. Mistrzostwo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Zgadzam się, ta wyszła już bardzo fajnie. Będzie miała jedną kotwiczkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Fajnie ze się podoba Tak dokładnie , na jednej kotwiczce będzie , przy tej wielkosci nie ma potrzeby ładowania jej drugiej kotwy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Michale, jestem pełen podziwu, jak i zazdrości, co do umiejętności malowania. Genialna płoteczka, już myślałem,że podskoczy na tym zdjęciu .Oj, łowić to ona będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Tak tak , to była pierwsza sztuka odlana i pierwsza pomalowana Teraz już płoteczki zostąły uruchomione w wodzie.. jerk 2.jpgjerk.jpg Długośc 5.5 cm . Waga z 7-8 gr, zważe kolejne sztuki. Praca wyszła świetna.. za przednie oczko drobniejsza za tylne silniejsza. .Bedą łowiły wszystko... szczupaki , okonie, ,sandacze ...a i bolki myśle ze nie pogardzą Genialne kolorki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi