krzysiekt1991 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Priv poszedł ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 a prace nad płoteczkami , uklejami , i bezsterami wciąż trwają ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Super robota, elegancko wyglądają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No piękności. Ale płotka i tak przebija wszystko inne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak dla mnie najładniejsze real fishe z całego forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Genialne! Wszystko piękne, ale płoteczki są wyjątkowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dziekuje Panowie Jak ogarne wszystkie zamowienia to biore się za kolejne rybki Będzie może jakiś krapik , płoteczka w innych rozmiarach , karaś ,okoń, i ukleje w innej rozmiarówce. Niestety wszystko czasochłonne jest i nie idzie sie wyrobic ze wszystkim tak jak by sie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Michale, Michale........dotarła przesyłka i ....no Chłopaku zdjęcia są fajne......ale to co się widzi we własnych paliczkach.....no BAJKA, opalizacja mnie rozwaliła tym bardziej, że słoneczko u mnie pięknie daje czadu. Graty za fantastyczną robotę. Szacun nieziemski z mojej strony. Ach z tego wszystkiego nie napisałem o które z Twoich dzieł chodzi.....PŁOTECZKA rzecz oczywista :clappinghands: :clappinghands: Za każdym razem jak się widzi wabiki typu realfish to wydaje się, że nic więcej nie da się wykrzesać.........i jakże miłe są takie "rozczarowania" Piękne dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Super Mateusz ze sie podobają ... ! Takie słowa motywują niesamowicie. Jak coś robic to na 200% albo wgl , z takiego wychdze zalożenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mimo braku czasu , nie mogłem sie oprzec malutkiej ukleji. po weekendzie znajde chwile , ogarne ją lepiej to pokaze cos wiecej.Bedzie z przeznaczeniem pod bolki jak i okoniaste 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 29 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jednak z tej 4.5 cm uklejeczki killera boleniowego nie bedzie. Nie zadawala mnie praca tego. Będzie w ofercie ale jako przyneta podlodowa , praca świetna do wedkowania podlodowego ale odstawiłem to na chwile bo do zimy jeszcze troche czasu mamy.Tymczasem ruszyłem dzisiaj z ciekawym tematem...Płoć 13 cm , malowanie prysniete byle jak zeby tylko zobaczyc jak detale wyszły. Płetwy nie pomalowane , oko docelowo bedzie inne.Bede cięzko z tą płocią pracował , az dojde do perfekcji w malowaniu jej.Jutro będe to uruchamiał.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jesteś spec od płoci na tym forum w Twoim wykonaniu podobają mi się najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Co do tej mniejszej płoteczki jeszcze, to mnie najbardziej w realu rozbroił pyszczek. Jest niesamowicie dokładnie odwzorowany, normalnie wydaje się, że zaraz się otworzy i zapyta o moje trzy życzenia Płocia próbowana była i w rzece i na stojącej wodzie i fajnie sie prezentuje. Myka elegancko . Muszę się jeszcze nauczyć odpowiednio ją prowadzić no i ryba musi się ruszyć bo ostatnio u mnie bida z nędzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja za to już ustawie się w kolejce po te podlodówki :-) aaa a jak projekt,, alien" zaginął bez wieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Piękne te kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dzisiaj troche płotek 13cm i 5.5 cm narobiłem , jutro musze to malowac, miały byc dzisiaj juz w kolorach lecz zmeczenie wzieło góre.Czasem juz to przerasta , od rana do wieczora w pracowni , a od wieczora do poznej nocy praca na kompie..No ale ... trzeba przeć na przód i nie ma miękkiej gry Ja za to już ustawie się w kolejce po te podlodówki :-) aaa a jak projekt,, alien" zaginął bez wieści?Podlodówki bedą kozak z uklejek 4.5 cm , te płoteczki 5.5 cm też robią robote na maxa w verticalu , albo jak ktos ma ładne garby to z pod lodu na to bedzie doił niemiłosiernie Co do Aliena , a jakos nie poruszył mnie ten projekt. Pare sztuk poszło do ludzi , pare ryb złowiły ale jakos niechetnie go robie. Lezy kilkanascie szt na biurku uzbrojonych i czekaja drugi tydzien na malowanie i nie moge na nie znalesc czasu , ale moze w przyszłym tygodniu cos je prysne to wrzuce fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Tym samym dzisj zakonczył sie sezon sumowy, przyszły sezon sumki ida na pierwszy plan.Reszta rybek bedzie lowiona tylko na zawodach czy przy testach. Oby przyszly sezon był obfity... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Fajny paszczak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No piekny ;-) ja na sumy dopiero po powrocie do Polski bo tu nie wystepuja :/ kiedys tez takiego zlowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Łokoniom płotki smakują... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Tym samym dzisj zakonczył sie sezon sumowy, przyszły sezon sumki ida na pierwszy plan. Reszta rybek bedzie lowiona tylko na zawodach czy przy testach. Oby przyszly sezon był obfity... jr4.jpgSAM_0777.jpgTo jest to Michał Taki hol pamięta się długo Gratuluję stary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 No piekny ;-) ja na sumy dopiero po powrocie do Polski bo tu nie wystepuja :/ kiedys tez takiego zlowie Pewnie że złowisz To jest to Michał Taki hol pamięta się długo Gratuluję stary.o tak.. niezapomniane chwile... i roznego rodzaju sytuacje przy holu takiej ryby No , a teraz płotka na wykonczeniu 13 cm. Sam nie wiem czy cos jeszcze w niej zmieniac w malowaniu ?? jak myślicie ? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 domaluj kwiatki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 na zamówienie ... żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Na Twoim miejscu nic bym już w niej nie zmieniał, wygląda kapitalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi