Skocz do zawartości

Woblerowy Świat Bryki

Rekomendowane odpowiedzi

Dziekuje Panowie ;) 

Jak ogarne wszystkie zamowienia to biore się za kolejne rybki ;)

Będzie może jakiś krapik , płoteczka w innych rozmiarach , karaś ,okoń, i ukleje w innej rozmiarówce. 

Niestety wszystko czasochłonne jest i nie idzie sie wyrobic ze wszystkim tak jak by sie chciało.

Michale, Michale........dotarła przesyłka i :blink: ....no Chłopaku zdjęcia są fajne......ale to co się widzi we własnych paliczkach.....no BAJKA, opalizacja mnie rozwaliła tym bardziej, że słoneczko u mnie pięknie daje czadu. Graty za fantastyczną robotę. Szacun nieziemski z mojej strony. Ach z tego wszystkiego nie napisałem o które z Twoich dzieł chodzi.....PŁOTECZKA rzecz oczywista :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands:

Za każdym razem jak się widzi wabiki typu realfish to wydaje się, że nic więcej nie da się wykrzesać.........i jakże miłe są takie "rozczarowania" :) Piękne dzięki.

Pozdrawiam

Jednak z tej 4.5 cm uklejeczki  killera boleniowego nie bedzie. Nie zadawala mnie praca tego. 

Będzie w ofercie ale jako przyneta podlodowa , praca świetna do wedkowania podlodowego ale odstawiłem to na chwile bo do zimy jeszcze troche czasu mamy.

Tymczasem ruszyłem dzisiaj z ciekawym tematem...

Płoć 13 cm ,  malowanie prysniete byle jak zeby tylko zobaczyc jak detale wyszły. Płetwy nie pomalowane , oko docelowo bedzie inne.
Bede cięzko z tą płocią pracował , az dojde do perfekcji w malowaniu jej.

Jutro będe to uruchamiał.. :)
post-53661-0-91184100-1414617208_thumb.jpg

• Like 1

Co do tej mniejszej płoteczki jeszcze, to mnie najbardziej w realu rozbroił pyszczek. Jest niesamowicie dokładnie odwzorowany, normalnie wydaje się, że zaraz się otworzy i zapyta o moje trzy życzenia ;) Płocia próbowana była i w rzece i na stojącej wodzie i fajnie sie prezentuje. Myka elegancko :good: . Muszę się jeszcze nauczyć odpowiednio ją prowadzić no i ryba musi się ruszyć bo ostatnio u mnie bida z nędzą.

Dzisiaj  troche płotek 13cm i 5.5 cm narobiłem , jutro musze to malowac, miały byc dzisiaj juz w kolorach lecz zmeczenie wzieło góre.
Czasem juz to przerasta , od rana do wieczora w pracowni , a od wieczora do poznej nocy praca na kompie..
No ale ... trzeba przeć na przód  i nie ma miękkiej gry ;)

Ja za to już ustawie się w kolejce po te podlodówki :-) aaa a jak projekt,, alien" zaginął bez wieści?

Podlodówki bedą kozak z uklejek 4.5 cm  , te płoteczki 5.5 cm też robią robote na maxa w verticalu , albo jak ktos ma ładne garby to z pod lodu na to bedzie doił niemiłosiernie :)
Co do Aliena , a jakos nie poruszył mnie ten projekt. Pare sztuk poszło do ludzi , pare ryb złowiły ale jakos niechetnie go robie. Lezy kilkanascie szt na biurku uzbrojonych i czekaja drugi tydzien na malowanie i nie moge na nie znalesc czasu , ale moze w przyszłym tygodniu cos je prysne to wrzuce fotki. 

Tym samym dzisj zakonczył sie sezon sumowy, przyszły sezon sumki ida na pierwszy plan.

Reszta rybek bedzie lowiona tylko na zawodach czy przy testach. Oby przyszly sezon był obfity... :)

attachicon.gifjr4.jpgattachicon.gifSAM_0777.jpg

To jest to Michał ;)

Taki hol pamięta się długo :P

Gratuluję stary.

No piekny ;-) ja na sumy dopiero po powrocie do Polski bo tu nie wystepuja :/ kiedys tez takiego zlowie :P

Pewnie że złowisz ;)

To jest to Michał ;)

Taki hol pamięta się długo :P

Gratuluję stary.

o tak.. niezapomniane chwile... i roznego rodzaju sytuacje przy holu takiej ryby :D

No , a teraz płotka na wykonczeniu ;) 13 cm.

post-53661-0-84464300-1414959859_thumb.jpgpost-53661-0-39057000-1414959869_thumb.jpgpost-53661-0-72239100-1414959880_thumb.jpg

Sam nie wiem czy cos jeszcze w niej zmieniac w malowaniu ?? jak myślicie ?

• Like 8