bryka Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Płotki sie robią , okonie też... A w miedzyczasie udało sie poskładac 1 cz filmiku z sezonu jaziowo kleniowego. Mój pierwszy filmik jaki udało mi sie poskładac wiec szału nie ma ,ale jest kilka fajnych akcji Zapraszam do ogladania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Super Tylko pozazdroscic takiej rzeki. Wrzucaj kolejne czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Okonie 10 cm -30 gr.Spining & Vertical 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Bardzo fajnie się prezentują szczupaki mają słabość do okoni to powinny "skubać" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ktos może powiedziec, że jak na real-fish to troszke przejaskrawione kolory (przynajmniej na zdjęciu), moim zdaniem bardzo dobrzeże trzymasz się takiej troszke nasyconej kolorystyki, mnie się bardzi podoba i pewnie drapieżniki to docenią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Okonki 10 cm w wersji 25 gram 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Bardzo fajnie się prezentują Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Twoje malowanka real fish'ów na tym forum są dla mnie nr.1 Cud miód 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 jak mawiala moja babcia... swiecą się jak psu jajka ale ladne są skubane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dobrze że sie podobają Panowie , ale ważniejsze że łowią już w świecie . Czekam tylko na jakies lepsze fotki od klijentów co by sie nadawały na forum . Czekam teraz na materiały i na dniach ogarne troche reali pływających ze sterem Tutaj kolorowe szczupakówy 8 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Michał po przejrzeniu Twoich wyrobów mogę powiedzieć jedno ... jesteś KOZAK a to co robisz jest genialne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Michał po przejrzeniu Twoich wyrobów mogę powiedzieć jedno ... jesteś KOZAK a to co robisz jest genialne!!!Hehe dzieki Łukasz . Jak ktos ma ochote to mozna zerknac jak pracują moje 11 cm szczupakówki Takie łoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosqito Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Salmo, rapala .... nieeee, Bryka to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Salmo, rapala .... nieeee, Bryka to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Ławica płoteczek podeschła dzisiaj zaczałem partyjke pływajacych okoni i płoci realisticów Edytowane 25 Listopada 2014 przez bryka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Szczupakówy Michale wyglądają i pracują jak dla mnie genialnie.Jest na czym oko zawiesić a i nie jeden szczupły też zawiesi, Tylko że nie oko a sam siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) i nie jeden szczupły też zawiesi, Tylko że nie oko a sam siebie Tak jak mówisz Marcin No nic.... działamy Panowie , działamyyy ! Edytowane 27 Listopada 2014 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) a reszta twarzy to co nie ważne? Włosy/głowa to już kompletnie zero zabezpieczeń.Dermatoza pewna Edytowane 27 Listopada 2014 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Prędzej czy pózniej na cos trzeba Tomek "kipnąć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Prędzej czy pózniej na cos trzeba Tomek "kipnąć" Tak ale nie koniecznie z purchlami na głowie i twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Podobną maskę zakładam przy odlewaniu gumek i powoli taka robota bokiem mi wychodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Tak ale nie koniecznie z purchlami na głowie i twarzy. Komibezon ochronny chemiczny zamówiony. W poniedziałek prawdopodobnie mi przyjdzie. Takze moze nie przekrece sie z jakimis parchami na ryju hehe. Kombinezon spełnia wymagania normy EN ISO 13982-1 TYP 5-B (odzież chroniąca przed cząstkami stałymi). Kombinezon spełnia wymagania normy EN13034 TYP 6-B (odzież chroniąca przed ciekłymi chemikaliami). Kombinezon spełnia wymagania normy EN14126 (odzież chroniąca przed czynnikami infekcyjnymi). Kombinezon spełnia wymagania normy EN1073-2 KLASA 1 (odzież chroniąca przed skażeniami promieniotwórczymi). Kombinezon spełnia wymagania normy EN1149-5 (właściwości antyelektrostatyczne). Nie znam sie na tym ale mysle ze chyba da rade . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Kombinezon spełnia wymagania normy EN ISO 13982-1 TYP 5-B (odzież chroniąca przed cząstkami stałymi). Kombinezon spełnia wymagania normy EN13034 TYP 6-B (odzież chroniąca przed ciekłymi chemikaliami). Kombinezon spełnia wymagania normy EN14126 (odzież chroniąca przed czynnikami infekcyjnymi). Kombinezon spełnia wymagania normy EN1073-2 KLASA 1 (odzież chroniąca przed skażeniami promieniotwórczymi). Kombinezon spełnia wymagania normy EN1149-5 (właściwości antyelektrostatyczne).Taki kombinezon, to nawet przed rzeżączką i złym urokiem chroni (EN ISO 69/666) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Podobną maskę zakładam przy odlewaniu gumek i powoli taka robota bokiem mi wychodzi..Przy gumach iras to tam są raczej ciepłe opary które walą prosto do góry.Zwykły okap kuchenny Ci starczy nad stołem roboczym i wyprowadzenie rurą choćby za okno.Przy lakierach już nie za bardzo bo może zaiskrzyć,pierdyknąć i musi być silnik przeciwwybuchowy. Edytowane 27 Listopada 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Czas zaczac uzupełniac kleniowo jaziowe pudła na wiosne... Teraz żmudne wklejanie nózek... Edytowane 28 Listopada 2014 przez bryka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi