krzychun Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Przy gumach iras to tam są raczej ciepłe opary które walą prosto do góry.Zwykły okap kuchenny Ci starczy nad stołem roboczym i wyprowadzenie rurą choćby za okno.Przy lakierach już nie za bardzo bo może zaiskrzyć,pierdyknąć i musi być silnik przeciwwybuchowy.W okapach jest indukcyjny, bezszczotkowy, wiec jeżeli masz OK zrobiona instalację, to nie będzie problemu. Oczywiście nie są to instalacje przeciwwybuchowe, ale i nie pracujemy w takich warunkach do jakich są przewidziane (stężenia).Uściślę, że 3 okapy które przerabiałem miały indukcyjne. Reszta nie wiem jakie ma. Edytowane 28 Listopada 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 kolejne kolorki szczupakowych 11 cm Jeszcze podeschna i w poniedziałek stery.i okonie realistici pływające , troche jaśniejsze niz zwykle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Jako ze sezon zimowy tuż tuż to dzis w wolnej chwili miedzy wobkami ogarnąłem troche kiwoków Edytowane 2 Grudnia 2014 przez bryka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie mam pytań! Przynęty pierwsza klasa światowa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jako ze sezon zimowy tuż tuż to dzis w wolnej chwili miedzy wobkami ogarnąłem troche kiwoków SAM_1012kiwok.jpgmam identyczną wędkę na podlodowe łowy ale bez takich kiwoków :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jeszcze trochę i realistyky będą lepsze od Tomiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jakos kiepskie zdjecią wyszlo tych usterzonych płoci . Nie widac złotej perły , no ale cóż ... i Alieny ze zmieniona pracą... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Michał jeden Alien miał trafić do mnie za pomoc w szukaniu nazwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Alieny są kosmiczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Biedny Kirysek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tył aliena wygląda jak filet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Michał jeden Alien miał trafić do mnie za pomoc w szukaniu nazwy Darek , podaj dane do wysyłki na PRIV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Coś pod pajki . Czyli szczupakowe 11"tki i uniwersalne alieny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) . Edytowane 14 Grudnia 2014 przez bryka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Michał zawsze jestem zachwycony twoimi wyrobami mimo ze to niestety odlew zywiczny a nie drewno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Michał zawsze jestem zachwycony twoimi wyrobami mimo ze to niestety odlew zywiczny a nie drewno No niestety Grzesiek , technologia idzie do przodu wiec trzeba robic ze wszystkiego... Z samego drewna rodziny bym nie utrzymał Tutaj troche drewnianych larw , które własnie sie suszą ... Strona zostanie odkurzona po swietach , fotki już ogarniete takze beda wszystkie modele zaktualizowane. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez bryka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Piekny garbusek ! Gratulacje !Troche kolorowanek 15 cm Pod Hiszpańskie potwory .i cos pod kropki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ten z pierwszego zdj jest fenomenalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 z innej strony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Widziałem u Zbyszka Twoje cukierki, szału ni ma... żartuję- są zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ja niestety Piotrek Twoich wobkow w rzeczywistości nie miałem przyjemności pomacać ,ale z tego co widziałem na zdjęciach to naprawde robią wrażenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Graty. Kilka kolorów miażdży! Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jak zwykle temat zakurzony ze wzgledu na brak czasu :/ woblery , rodzina , ryby... i inne sprawy życia codziennego... i tak w kółko.Wrzucam taką małą galerie fotek które ostatino udało mi się wmiarę ogarnąć.] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Stu lat, Michale.I pokazuj się tu częściej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi