bryka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Odra weszła do koryta więc wkrótce się zacznie Dziękuje i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 wczoraj dane mi było zbadać "organoleptycznie" wobki Michała i muszę powiedzieć,że na "sucho" robią świetne wrażenie... na testy nad wodą muszą zaczekać jeszcze troszkę,ale jestem pewien,że nie zawiodą...ps Michał priv odczytałeś...? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Krystian , namowiłeś mnie ( pw ) . Na dniach będe pisał co z tego będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 super,w takim razie śledzę wątek codziennie... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Michał i jak farby? psikałeś coś już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Piotr jeszcze nimi nie psikałem ... czekam az znowu mi sie trochu nazbiera malowania . Mysle ze pod koniec tygodnia urządze malowanie takze napisze jak to tam idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Piotrek -efekty farbek od CIebie ? -RewelacjaZdjęcia tego nie oddają ale naprawde są super.Co by nie było ze sie obijam jeszcze do wklejenia odnóza i stery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Eeee tam chłopie dla siebie (dla swojej satysfakcji) twórz nie dla innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Michał napisz coś więcej o tych robakach,..jaka praca,tonące,pływające itd..dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Michał załatw sobie jeszcze 5 pojemników bo nowe kolory dojechały w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Michale ładniusie wobaski....a do tego niektóre z jajami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 (edytowane) Eeee tam chłopie dla siebie (dla swojej satysfakcji) twórz nie dla innych Tworze ja dla swojej satysfakcji ale również tworze je dla innych -niestety takie czasy ze dorobić trzeba ...a zarazem zadowolenie innych daje mi dodatkowy zastrzyk motywacji i satysfakcji Michał napisz coś więcej o tych robakach,..jaka praca,tonące,pływające itd..dzięki Wszystkie pływające , schodzące na około 30 cm , praca jak najbardziej agresywna - Takie miał życzenie zamawiający je ,więc tak zostały zrobione Michał załatw sobie jeszcze 5 pojemników bo nowe kolory dojechały w sobotę W takim razie jutro zajade po pojemniczki - extra Edytowane 30 Czerwca 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarz19800 Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Cudowne wobaski, kluseczki śliczniutkie rybeczki suoer będą na nie brały na bank. Dziękuję czuje się uradowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Uła!Potencjał jest.Pozdrawiam będę śledził Twój wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 D Uła!Potencjał jest.Pozdrawiam będę śledził Twój wątek. Dzięki Tomy za miłe słowa ! Zapraszam ,mam nadzieje ze jeszcze miło Cię zaskocze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Troche takich aktualności Sandaczówki 8-9 cm , pływające , schodzące na około 0,5 mTakie uniwersalne 4-5 cm na 2 kotwiczki I kolejna partia bolenióweczek po caponowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Michał widze ,że masz gdzie testować wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Michał widze ,że masz gdzie testować wobki Ale żeś Kuba przyczaił , dokładnie tak -pierwsze testy wstępne tam się odbywają ,a następne w rzece w najmocniejszym uciągu rzeki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Kleniowo Jaziowe larwy 3 cmPływające i tonące, praca dość mocna ,świetna stabilność , stelaz przez całośćWidać kleniuszki damskie kolorki tez lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Dzisiejszy wypadzik po nocce zaś nauczył pokory do rybek...Pierwsze kilka rzutów , żyłka 0.14 , kijek do 10 gr , woblerek 14 mm.... bum -siedzi chlapak 45 cm -pięknie wcięty nic dodać nic ująć.Po zobaczeniu jak zaczeły żerować bolenie , poszedłem do auta po drugiego kija-boleniowego.Plecionka 0.16 Power Pro... bolenióweczka 10 gr.. pierwszy rzut -cisza.Drugi rzut , z 6m od nóg nagle podniosla się fala za moim woblerem i z potężnym impentem ryba trafiła w wobler. Zrobił się kocioł,woda jakby zagotowana, i jednocześnie przy uderzeniu straciłem i woblera , i rybe... kołowrotek nawet nie zdążył zagrać..Nie mam pojęcia czy plecionka strzeliła od tak poteznego uderzenia na krótkim dyszlu... czy to poprostu taki zębaty sie połakomił na uklejeczke.Już dawno nie miałem tak efektownego brania Z trzęsącymi się dlońmi zawiązałem kolejną agrafke , załozyłem kolejnego woblera .. 30 min łapania z tego jedno wyjście i cisza.Coś pięknego.... ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Aaa no i najświeższe boleniówki przed wklejeniem sterów.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 jednym słowem Piękne !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 18 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 (edytowane) Dziękuje Piotr Edytowane 18 Lipca 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Aaa no i najświeższe boleniówki przed wklejeniem sterów..P1090421.JPG P1090435.JPG No!ładne.Bardzo ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 No to zaczyna powoli być zagłębie boleniowe z Głogowa mowa o woblerkach hand-made.Michał całkiem a nawet bardzo ładne te Twoje woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi