koziol13 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Kilka z ostatnio zrobionych piękne, świetna robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) "sweet focie" z dzisiejszego wypadu hehe, niestety bez kontaktu z rybą :/- jak w studni.Jutro zdjęcia pomalowanych boleniowek 9"tek.Pestki 15 mm korpus z piany ,po podkładach lakierach itd wielkość 17-18 mm - Zdecydowanie za wielkie !Dlatego będą też w mniejszym rozmiarze ale to za jakies 2 tygodnie.Te 17-18 mm będą w wersji wagowej : 2,6 gjutro lepsze zdjęcia bo dzisiaj są jeszcze mokre Edytowane 24 Listopada 2013 przez bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Także tego , 9"tki po 20 gram na ukonczeniu , jeszcze podpis ,ster i kotwy proste standardowe malowanie ...czasem najlepsze 7"ki boleniowe oklejane wczoraj też się załapały na kolory No i pestki , docelowo te cięższe wyszły w wersji jednak 2,8 g , te lzejsze 1,7g. Lecą jak pociski, praca agresywna, trzepią kijem fest Wodowane dzisiaj- zadowolenie 1000% to jest to ! troche za mocno mi sie nacięło rowek na ster ale to nic miały być okoniowate a wyszły z pieprzem heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Wobki jak zwykle super. Bardzo ciekawe nowe malowanka pestek, szkoda że ja nie wpadłem na takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Kropki i tak z Twoich zgapione ! spodobały mi się bardzo drobne kropeczki Chyba sie nie pogniewasz ?Miały być pasiaki ale na jednym spieprzyłem paski i sobie odpuściłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Michał jeden ten zielony dla mnie i nowa pestka z dwoma jajami ! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Okej , coś tam się wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Kropki i tak z Twoich zgapione ! spodobały mi się bardzo drobne kropeczki Chyba sie nie pogniewasz ? Miały być pasiaki ale na jednym spieprzyłem paski i sobie odpuściłemHe he, miałem to samo do Ciebie pisać. Wczoraj strzeliłem partyjkę czwórek fluo i popieprzyłem im delikatnie grzbiecik i miałem wyrzuty że się nie spytałem o zgodę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Powiem wam w tajemnicy , że Bryka szykuje naprawdę słitaśne wobki Dostałem dziś przesyłkę z towarem pod formowanie i jestem pod wrażeniem.Ryby będą miały p....e 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 He he, miałem to samo do Ciebie pisać. Wczoraj strzeliłem partyjkę czwórek fluo i popieprzyłem im delikatnie grzbiecik i miałem wyrzuty że się nie spytałem o zgodę .Marcin ... pieprz ile wlezie Powiem wam w tajemnicy , że Bryka szykuje naprawdę słitaśne wobki Dostałem dziś przesyłkę z towarem pod formowanie i jestem pod wrażeniem.Ryby będą miały p....e Adam ... ciiiiiiiiiiichoooo :D haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) To taka tajemnica poliszynela A tak poważnie to połóweczki już osadzone,gniazda na drut i odpowietrzenia tak samo.Teraz do akcji wchodzi gąbka i pucha z woskiem.Po solidnym nawoskowaniu,polerce i odczekaniu jutro warstwa licowa magicznego mazidła i beton żywiczny.Narzuciłem tempo Edytowane 26 Listopada 2013 przez judo 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Kurcze to i ja wyślę Ci Adamie kształtki jak masz takie tempo . Miałem to już dawno zrobić ale za malowanko się wziąłem i tak jakoś....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Czekam właśnie na towar od Ciebie.Poskładałem się i w warunkach jak należy(grzanie) i robota szybciej idzie.Zapodowaj temat i działamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 To taka tajemnica poliszynela A tak poważnie to połóweczki już osadzone,gniazda na drut i odpowietrzenia tak samo.Teraz do akcji wchodzi gąbka i pucha z woskiem.Po solidnym nawoskowaniu,polerce i odczekaniu jutro warstwa licowa magicznego mazidła i beton żywiczny.Narzuciłem tempo No , Lubię To ! hehe czyli w tym tygodniu będzie gotowa ? nie no zartuje , wole zebyś ją zrobił bez pośpiechu by się nic nie spsuło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Fajne wyroby! Ja nie wiem jak to sie stało ze ja nigdy wcześniej ich nie widziałem. Podoba mi sie ten na kolowrotku. Pod jakie gatunki on jest dedykowany? Te samochodowe nitro smierdza bardzo? Pozdrawiam Melek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No Maciek , poprostu nie wchodziłeś w mój wątek ! oj minus hehePowiem Ci tak , ten na kołowrotku to taka pojedyńcza sztuka którą sobie zrobiłem, okazal się jednym z lepszych woblerków szczupakowo- okoniowych Co do samochodowych nitro... hmm... maluje w garazu w sporej przestrzeni z maską na twarzy więc mi to w sumie wszystko jedno ze smierdzą .Głownie teraz maluje samochodowymi ale wodnymi , tylko kolory fluo mam nitro...A tak pozatym to zdjęcie ławicy juz wyschniętej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Samochodowe nitro klepią i to bardzo nawet.W boleniówkach dostrzegłem jednego takiego z wklęsłym brzuszkiem. A co to takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Nie wiem o której piszesz nie widze tego , może jakieś złudzenie optyczne się zrobiło bo wszystkie są prawie takie same ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Boleniówki miodzio Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ok czyli odpadają te farby u mnie gdyż maluje w apartamencie a na dodatek mam bobasa w domu. Zagladalem tu wcześniej ale za dużo gadaniny musiało być a za malo fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ok czyli odpadają te farby u mnie gdyż maluje w apartamencie a na dodatek mam bobasa w domu. Zagladalem tu wcześniej ale za dużo gadaniny musiało być a za malo fotek U mnie od stycznie będzie bobas i takze wynosze sie z domu prawie całkiem z woblerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Są na tej focie dwa wobki inne niż reszta i to na pierwszym planie od prawej. Albo oślepłem od aero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 aaa o tych mówiszTo takie uniwersalne , odlane z tej formy o której rozmawialismy co miałem ją prędzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Fajne sandaczówy wyszły. Jakie to długie i jak wagowo, pływaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle96 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 bryka jakimi farbkami malowałeś te wobki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi