piotro82 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ja wiem , ja wiem ale nie powiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Fajne sandaczówy wyszły. Jakie to długie i jak wagowo, pływaki?Z 6 cm , waga nawet nie wiem bo nie patrzyłem ,ale tonące . Z 5 sztuk zrobiłem tylko z tego bo nie podoba mi się ta forma. Będe z niej robił jak bede sie nudził bo musze ją troche przerobić. bryka jakimi farbkami malowałeś te wobkiAquacolor Aquabase . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dzisiejsze pesteczki . W tym 3 szt dla KarolKrause - napisz Karol czy Ci sie podobają . Jeśli nie to inne sobie wybierzesz , żaden proble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mi napewno się podobają Odłożysz dla mnie ze 2szt czy wszystko Karol zabiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Pewnie że odłoże Krystek . Dla Karola tylko 3 szt jeśli mu się będą podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Ok, to trzymaj je dla mnie bo b3dę w DGL dopiero na święta. Jak możesz to poprosze jeden żeby pływał pod powierzchnią a drugi głębiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 (edytowane) ostatnio wpadłem na pomysł aby takie maluszki zawiązać na boczny trok muszę chyba się do Ciebie zgłosić bo te mikrusy by się świetnie nadawały Edytowane 29 Listopada 2013 przez matbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Michał pestki są OK Zgłosze się tak jak się umowliśmy przez tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 A ze dwie dla mnie też byś ogarnął ? I dwa zielone z żółtym brzuszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Ok Marcin Odłożone również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dziś niestety farby odmawiały posłuszeństwa ze względu na temp. Maluje w garażu i niestety kolory nie schły , zacieki, i takie sytuacje.Troche nerwów , przekleństw... yhhh ale coś tam się pomalowało..Jutro grupowa fota jak podeschną A tutaj robal w trakcie prac. Pod foremke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ten złotawy ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 No , spodziewałem sie troszke lepszego efektu ale daje rade Musze mocniejsze te paski aero po bokach zrobić. Ciężko po 17 mm sie maluje cokolwiek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 jestem ciekaw jak wyjdą te robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Widzę Michale że lanie piany spodobało się na maxa, i gitara. Żuczek zaje..........yyyyy, też mam zamiar coś stworzyć takowego ale to po nowym roku. Jeśli to nie problem to ten złotawy i opalizujący na fioletowo mikrus dla mnie?!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 jestem ciekaw jak wyjdą te robaczki Zamiar jest taki aby wyszły dość realistyczne , a co będzie to się okaże. Widzę Michale że lanie piany spodobało się na maxa, i gitara. Żuczek zaje..........yyyyy, też mam zamiar coś stworzyć takowego ale to po nowym roku. Jeśli to nie problem to ten złotawy i opalizujący na fioletowo mikrus dla mnie?!!!!Dokładnie , całkiem inna robota- ale drewno również zostaje . Mowisz i masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Wkońcu troche pestek doczekało się sterów i ustawienia. Sporo jeszcze jest drewnianych . Chyba dzisiaj poleci coś na giełde Piana również usterzona i ustawiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 jak będą robaczki to zostaw mi z dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 (edytowane) Ooooooo i takiego z rudo-pomarańczowym grzbietem :lol: :lol: PIĘKNE Edytowane 1 Grudnia 2013 przez RUDI75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkelt Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wkońcu troche pestek doczekało się sterów i ustawienia. Sporo jeszcze jest drewnianych . Chyba dzisiaj poleci coś na giełde P1110103.JPGP1110109.JPGP1110115.JPGP1110118.JPG Piana również usterzona i ustawiona P1110112.JPG Cudo a nie pestki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 DZisiejsze maluchy dostały stery i trafiły prosto na giełde A tu robactwo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 6 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Po ciężkich przemyśleniach podjęta decyzja , biorę sie za robienie również form samemu z kilku ważnych powodów.A o to pierwsza moja paskudna forma hehe Paskudna choć spełniła moje oczekiwania w 100 %.Kolejne będą napewno lepsze.Forma zrobiona pod pestke maxi , z mocniej wytłoczoną łuską , teraz będe robił kolejną na 3 sztuki .Jak narazie staram się zrozumieć żywice , jej własciwości , zachowania itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Noo i o to cały czas chodziło. Powodzenia w dalszych próbach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 E tam paskudna jak na 1 forme dobra jest a pozatym jak spelnia oczekiwania to jest gicior.... no i taniej niz zamawiajac u kogos prawda? jak dojdziesz do wprawy to u ciebie beda zamawiac wobkow z jajkami nie lubie a ten mikrusek z tej foremki bardzo ladny jest temat ciekawy bede zagladal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 No no, ładnie dałeś do pieca . Dzięki że pokazałeś że dla chcącego nic trudnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi