stoner Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Już dawno miałem o to zapytać ale najpierw postanowiłem sam poszukać( niestety z marnym skutkiem )Gumki te kupiłem dobre 20 latek temu, nie zwracałem wtedy uwagi na producenta. Jak przekonałem się o ich skuteczności było już za pózno. Po prostu przepadły.Ta na zdjęciu to moja ostatnia sztuka, która jakimś cudem się gdzieś zapodziałaDodam że kolor był inny, taki stalowy z srebrnym brokatem.Dodam że w środku ma kanalik długości około 1cm.A może ktoś ma na zbyciu jakieś stare zapasy owej przynęty? Edytowane 18 Marca 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Panowie przepraszam że się przypominam ale naprawdę nikt nie jest w stanie nic powiedzieć o tych gumkach.Na te gumki mam dwie życiówki pstrąga. Nie powiem jakie ,bo i tak mi nikt nie uwierzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Miałem chyba kiedyś podobne gumy.Nie dam głowy ale może to CICERELLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 A to nie jest jakaś Sandra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 No niestety nie jest to Sandra już sprawdzałem. Ciekawi mnie ta nazwa Cicerelle, nic na ten temat nie mogę znalezć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Gumy były sprowadzane przez nieistniejącą już od lat hurtownię z Tychów. Mieli więcej takich "perełek", ale o tym, co są warte, to człowiek dowiedział się za późno...Irku, mam 3 takie gumki. Sprawdziłem swoje zasoby i znalazłem tylko te trzy, dodatkowo jedna z nich ma "odgryziony" spory kawałek ogonka. Dokleiłem stosowny fragment z innej gumki uzyskując pracę maksymalnie zbliżoną do oryginału, co świadczy o tym, że też doceniam te gumki. I udało mi się, bo centymetr "doklejki" również został zjedzony Jedną z nich zdjąłem z "tablicy pamięci", taki mój zbiór baaaardzo starych gumisiów. Między nimi 8 szt. pierwszych polskich gum, tych twardych, co to się nie bardzo dało nabić, ale z wiotkimi ogonkami Otóż gotów jestem oddać Ci te dwie i pół sztuki niezwykle łownych pstrągowych gumek za jedną, ale ciekawą i mocno starą gumkę w dobrym stanie. Bo ilość sztuk na tablicy pamięci nie może się zmniejszać Jeśli chcesz, pisz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Janusz, za jedną, ale ciekawą i mocno starą gumkę w dobrym stanie, to brzmi groznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Janusz, za jedną, ale ciekawą i mocno starą gumkę w dobrym stanie, to brzmi groznie Bo ja nie chcę "cuda na kiju prosto ze sklepu", tylko ZABYTEK, ale w niezłej formie. I nie może to być "gumka z przyjemnością i tylko raz użyta", coby jasność byłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) ta gumka prawdopodobnie jest firmy delalandeta choć nie to samo ,ale całkiem podobna http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/delalande-sking-g5-a21-p126-k5290.html Edytowane 31 Marca 2013 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 To już bardziej do tej : http://www.ceneo.pl/16822310 http://szczupaczek.istore.pl/pl/meeki-delalande-9-cm-zolty.html http://www.ceneo.pl/14879524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 makamba ma rację bo ta z pierwszego linka to chyba to samo jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 To nie ta sama przynęta.Posiadam je, są łowne - zjadają je sandacze - ale nie jest to ta sama przynęta. I zupełnie inne kolory, co sandaczom "nie wadzi ", lecz dla "kropek" znaczenie mieć może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No niestety ale nie jest to nawet Delalande.Przeszukałem nawet francuskie strony i ani śladu o takich gumkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Zbliżone są te,ale ogonek sie nie zgadza.http://www.lakemichiganangler.com/store/Berkley_Gulp_3_inch_Minnow_Grub.htmMiałem te gumki z fotografii,ale nie moge sobie nazwy przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer30 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 To chyba Mister Twister ale juz nie produkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Całkiem możliwe że to jakiś starszy model Mister Twister .bo obejrzałem ich G-Grub i pasuje mi dużo detali z wzoru ogonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No niestety nie jest to Sandra już sprawdzałem. Ciekawi mnie ta nazwa Cicerelle, nic na ten temat nie mogę znalezć, Cicerelle to jednak nie jest.Z tego co sobie przypominam miała ogon kopyto podobny i dużą falbankę na grzbiecie.Myślałem też że to Sking delande(i te właśnie ja miałem)ale link @makamby rozwiał wątpliwości.Nie poddawaj się,ja dopiero po kilku latach dowiedziałem się jak nazywa się guma poszukiwana przeze mnie,Tobie mam nadzieję uda się wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi