january Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 WITAM!Zgodnie z zapowiedzią jerk w nowym kolorze LINA.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Cud, miód i malina Co więcej można napisać. Tylko łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Śliczny gliderek. Ile on waży i jak się zachowuje w wodzie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 No to się dowiedzielismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 29 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 sorki ,ale nie było czasu na kompa.Jerk ma około 25gr.(tonący oczywiście)W czasie opadania delikatnie lusterkuje ,ale gdy go pognosimy to chodzi ładnie prawie jak normalny wobek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Lin -mam ten kolor woblera -braz pomieszany z zielenia to chyba podstawa w kazdym podelku a ten i zielony i ladny jest.Rybom na moich akwenach juz dawno sie podobal .Ale to byla ze trzy lata temu I te moje jakos bardziej zielone albo wcale przezarte.Sam jerk-Cos takiego mam chyba w komplecie -okonek -kolor nat.chyba jeden z lepszych kolegi kolorow a jest ich troche.Ja czekam na wersje min.12 cm 50g a i 14cm 80g niezaszkodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/27de7821f969e620.htmljest zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi