Manniek66 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Projektuję sobie wizytówkę z kalendarzykiem.Po stronie , na której jest kalendarzyk zostało mi troszkę miejsca...jak myślicie - co mogę tam umieścić ? Coś co się przyda każdemu wędkarzowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 rozebraną laske 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 rozebraną laske :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja bym walnął syrenę z big cycem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronaxx Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jak to co... logo Jerkbait Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) rozebraną laske numer do niej + cenę (usługi nad wodą). Wizytówki będą schodzić jak ciepłe bułeczki. Maniek66 jak sam widzisz, w dziale cafe możesz liczyć na konkretne podpowiedzi . Edytowane 17 Marca 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 ....chociaż numer taryfiarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Projektuję sobie wizytówkę z kalendarzykiem.Kalendarzyk to nie jest pewna metoda.Lepiej zaopatrz się w prezerwatywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 no i to konkretna wskazówka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) I za to właśnie lubię jerkbait Rozebrana laska to świetny pomysł , przemyślę to Kalendarzyk to nie jest pewna metoda.Lepiej zaopatrz się w prezerwatywę. Jak ty coś palniesz... Będę miał to na uwadze Edytowane 17 Marca 2013 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 za pomysl chce jeden, tylko lala ma byc jak malowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Lala będzie malowana, prosto z sex shopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Maniek po co ci te wizytówki ?Lepiej zamów partię prezerwatyw z nadrukowanym na opakowaniu kontaktem do ciebie , z gołą babą i z logiem J.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja bym walnął jeszcze nadruk na prezerwatywie .................. jakąś imitacje łuski ,oczka i skrzela.Sorki chyba mnie poniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Kierunek w którym wątek ewoluował - zaskakujący. Otworzyłem z ciekawości i muszę przyznać, konkluzja kompletnie mnie zaskoczyła chyba jednak wiosna idzie, choć z oknem nie widać to "czuć w kościach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 I tak oto nasz kolega Maniek będzie po mieście "wizytować się" pomyłką przemysłu gumowego - prezerwatywą. Tylko ,że ja jako iż wiem ,że Maniek to jeszcze chłopak młody i skromnych gabarytów (pewnie też tu i tam ) może mieć problem ze znalezieniem odpowiedniej ilości miejsca na odpowiedni nadruk na tej swojej gumowej wizytówce , o miejscu na kalendarzyk nawet nie wspominam. A tak na poważnie : https://www.google.com/search?q=wzory+wizyt%C3%B3wek&hl=pl&safe=off&rlz=1C1DVCM_enNL388NL391&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=EblIUfD8MOiw7Ab20oDoDA&ved=0CCwQsAQ&biw=1920&bih=991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 e tam, najlepsza wizytówka to taka jak na załączonym zdjęciu Jan Winnicki - i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi